header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor implanteerbare hartmonitoren zal tegen 2032 USD 1,0 miljard bereiken met een CAGR van 7,00% – Rapport van MRFR

Jul 16, 2024 5:00 PM ET

Informatie uit het marktonderzoeksrapport over implanteerbare hartmonitoren per indicatie (hartritmestoornissen, boezemfibrilleren, epilepsie en onverklaarbaar vallen), per eindgebruiker (ambulante chirurgische centra, ziekenhuizen en klinieken, thuis) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De omvang van de markt voor implanteerbare hartmonitoren zal naar verwachting groeien van USD 0,6 miljard in 2023 tot USD 1,0 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,00 % tijdens de prognoseperiode.

De markt voor implanteerbare hartmonitoren (Implantable Cardiac Monitors – ICM) maakt een aanzienlijke groei door als gevolg van de toenemende prevalentie van hart- en vaatziekten en de toenemende toepassing van geavanceerde hartbewakingstechnologieën. ICM’s zijn kleine, onderhuids geïmplanteerde apparaten die ontworpen zijn om het hartritme continu te bewaken en op te nemen. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het diagnosticeren van onverklaarbaar flauwvallen, atriumfibrillatie en cryptogene beroerte.

De markt wordt gedreven door technologische vooruitgang, zoals de ontwikkeling van kleinere, nauwkeurigere en duurzamere apparaten. Deze innovaties hebben het comfort van de patiënt en de betrouwbaarheid van het apparaat verbeterd, waardoor de markttoepassing wordt gestimuleerd. Daarnaast dragen de vergrijzing van de wereldbevolking en de toenemende uitgaven voor gezondheidszorg in ontwikkelingsregio’s bij aan de expansie van de markt.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21904

Noord-Amerika heeft een dominant aandeel in de ICM-markt, wat wordt toegeschreven aan de hoge prevalentie van cardiovasculaire aandoeningen, geavanceerde gezondheidszorginfrastructuur en een gunstig terugbetalingsbeleid. Europa volgt op de voet, met aanzienlijke bijdragen van landen als Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. De regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei vertonen, gedreven door een toenemend bewustzijn, verbeterde gezondheidszorgfaciliteiten en een groeiende groep patiënten.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor implanteerbare hartmonitoren: Medtronic plc, Abbott Laboratories, Boston Scientific Corporation, BIOTRONIK SE & Co. KG, MicroPort Scientific Corporation, LivaNova PLC, Angel Medical Systems, Inc., Medico S.p.A., InfoBionic, BioTelemetry, Inc. en anderen.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over implanteerbare hartmonitoren: https://www.marketresearchfuture.com/reports/implantable-cardiac-monitors-market-21904

Markt Segmentatie

De wereldwijde markt van implanteerbare hartmonitoren is gesegmenteerd op basis van indicatie en eindgebruiker.

Op basis van de indicatie is de markt onderverdeeld in hartritmestoornissen, boezemfibrilleren, epilepsie en onverklaarbare valincidenten. De indicatie voor hartritmestoornissen leidde de markt voor implanteerbare hartmonitoren in 2023 als gevolg van de wereldwijd toenemende prevalentie van ritmestoornissen. Deze monitoren bieden continue en langetermijnbewaking, waardoor aritmie vroegtijdig kan worden opgespoord en ingegrepen. Daarnaast draagt de toenemende toepassing van implanteerbare apparaten voor aritmiebeheer bij aan hun aanzienlijke marktaandeel.

Op basis van eindgebruiker is de wereldwijde markt voor implanteerbare hartmonitoren onderverdeeld in ambulante chirurgische centra, ziekenhuizen en klinieken en thuis. De ambulante chirurgische centra (ASC’s) veroverden het grootste marktaandeel in de markt voor implanteerbare hartmonitoren in 2023 vanwege factoren zoals de toenemende trend van ambulante procedures, gemak voor patiënten en kosteneffectiviteit. ASC’s bieden gestroomlijnde procedures en gespecialiseerde zorg, waardoor ze de voorkeur genieten voor het implanteren en monitoren van hartapparaten.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor implanteerbare hartmonitoren, gebaseerd op de regio, is verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor implanteerbare hartmonitoren bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor implanteerbare hartmonitoren in Azië-Pacific is verdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor implanteerbare hartmonitoren omvat het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel in de markt voor implanteerbare hartmonitoren vanwege verschillende factoren. Deze omvatten een geavanceerde infrastructuur voor de gezondheidszorg, een hoge prevalentie van hartaandoeningen, aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling en een snelle toepassing van innovatieve medische technologieën. Bovendien dragen een gunstig terugbetalingsbeleid, een toenemend bewustzijn over hartgezondheid en samenwerkingsverbanden tussen spelers uit de industrie en zorgverleners bij aan het marktleiderschap van Noord-Amerika in deze sector.

Europa heeft het op één na grootste marktaandeel in de markt voor implanteerbare hartmonitoren vanwege factoren zoals een goed gevestigd gezondheidszorgsysteem, toenemende prevalentie van hart- en vaatziekten en proactieve overheidsinitiatieven. Daarnaast dragen de vooruitgang in medische technologie en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg bij aan de significante aanwezigheid van de regio op de markt. Bovendien stimuleren een gunstig terugbetalingsbeleid en een groeiende oudere bevolking de toepassing van implanteerbare hartmonitoren in Europa.

Azië-Pacific kent de hoogste Compound Annual Growth Rate (CAGR) in de markt voor implanteerbare hartmonitoren als gevolg van factoren zoals de toenemende prevalentie van hart- en vaatziekten, de verbetering van de infrastructuur voor gezondheidszorg en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg. Bovendien dragen het groeiende bewustzijn over de gezondheid van het hart, de toenemende toegang tot geavanceerde medische technologieën en de aanwezigheid van onaangeboorde marktkansen bij aan de snelle groei van de regio in deze markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

OnderzoeksrapportTandheelkundige Anesthesie Marktinformatie per Producttype (Lidocaïne, Mepivacaïne, Prilocaïne, Bupivacaïne 0.5% met epinefrine1:200.000, Articaïne en anderen), per toedieningswijze (maxillair, mandibulair en anderen), per techniek (lokale infiltratie, veldblok en zenuwblok), per werkingsduur (kort, middellang en lang), per eindgebruiker (ziekenhuisklinieken, klinieken en andere), per distributiekanaal (apotheken en drogisterijen, e-commerce en andere) en regio (Amerika, Europa, Azië-Pacific en Midden-Oosten & Afrika) – marktvoorspelling tot 2032.

Oral Mucositis Market Research Report Information per oorzaak (chemotherapie, radiotherapie, hematopoëtische stamceltransplantatie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, tandheelkundige klinieken, oncologieziekenhuizen en onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport Informatie overde markt voor antiverouderingsgeneesmiddelen per geneesmiddelenklasse (serums en supplementen, antioxidanten en enzymen, stamcellen en geneesmiddelen), per toepassing (huid en haar, skelet en spieren, leeftijdsgerelateerde aandoeningen en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2032

Artificial Intelligence in Drug Discovery Market Research Report Information per product en dienst (software en diensten) per type molecule (grote molecule en kleine molecule) per technologie (machine learning, deep learning en andere) per indicatie (immuno-oncologie, neurodegeneratieve ziekten, hart- en vaatziekten, stofwisselingsziekten en andere) per toepassing (doelwitidentificatie, kandidaatscreening, nieuw medicijnontwerp, medicijnoptimalisatie, hergebruik en preklinisch testen), per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Implantable Cardiac Monitors Market,Implantable Cardiac Monitors Market Size,Implantable Cardiac Monitors Market Share,Implantable Cardiac Monitors Market Trends