header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor industriële smeermiddelen zal tegen 2032 een waarde bereiken van USD 80,81 miljard, met een CAGR van 2,98%.

Jul 16, 2024 9:00 PM ET

Marktoverzicht industriële smeermiddelen

De omvang van de markt voor industriële smeermiddelen werd in 2022 geschat op USD 70,78 miljard. De sector van de industriële smeermiddelen zal naar verwachting groeien van USD 73,17 miljard in 2023 tot USD 89,87 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,03% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).

Marktsamenvatting

Smeermiddelen zorgen voor een soepele werking van machines en worden in verschillende industrieën gebruikt. Ze zijn ook bekend als verbindingen zoals vetten, vloeistoffen en oliën. Smeermiddelen laten geen metaal-op-metaalcontact toe in gereedschappen en kleurstoffen voor afgewerkte onderdelen.

Industriële smeermiddelen helpen bij het koelen van de onderdelen, het verminderen van wrijving, het verspreiden van verontreinigingen, het minimaliseren van slijtage, het voorkomen van corrosie, het overbrengen van vermogen en het fungeren als afdichtmiddel in verschillende machines. Ze helpen ook bij het wijzigen van de temperatuurregeling, oppervlakte-eigenschappen en het verwijderen van vuil. De stijgende vraag naar vloeistoffen en vetten met een lage viscositeit in de auto-industrie en ook in de snelgroeiende voedingsmiddelensector, samen met de snelle industrialisatie in opkomende landen, zal de omvang van de markt de komende jaren stimuleren.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2695

Concurrentielandschap van de markt:

Petrochina Bedrijf Limited

Total S.A

Sinopec Limited

LUKOIL

BP NV

Chevron

Fuchs Petrolub

ExxonMobil Bedrijf

Shell

Idemitsu Kosan Co Ltd

De industrie van industriële smeermiddelen is extreem gefragmenteerd door de aanwezigheid van verschillende spelers op zowel internationaal als regionaal niveau. Deze bedrijven geven ook veel uit aan onderzoek en ontwikkeling om een concurrentievoordeel te hebben ten opzichte van anderen.

Acquisities en fusies, samenwerkingen, joint ventures, partnerschappen, ontwikkeling van nieuwe productlijnen, verbeteringen in de bestaande productlijnen en de ontwikkeling van innovatieve productieprocessen zijn enkele andere strategieën die door deze spelers worden gebruikt om hun klantenbasis te verbreden.

September 2022

Gulf Oil Lubricants is een partnerschap aangegaan met Piaggio Vehicles Pvt Ltd (PVPL) en Switch Mobility voor de levering van een reeks EV-vloeistoffen.

Deze alliantie houdt in dat Gulf Oil een reeks EV-vloeistoffen levert aan Piaggio Vehicles en aan de reeks elektrische voertuigen van Switch Mobility voor betere prestaties en efficiëntie.

Marktbepalende factoren:

De snelle industrialisatie in combinatie met de aanzienlijke toename van de handelsactiviteiten, vooral in de opkomende landen, zal de vraag naar industriële smeermiddelen de komende jaren doen toenemen. De toegenomen uitgaven voor onderzoek & (O&O) in combinatie met de groei van verschillende industriële processen dragen ook bij aan de expansie van de markt.

Enkele belangrijke industrieën voor eindgebruik zijn chemie, energie en mijnbouw, die wereldwijd allemaal een exponentiële ontwikkeling doormaken. Deze trend stimuleert de vraag naar industriële smeermiddelen in compressoren, hydraulica, industriële motoren, lagers en centrifuges.

Bovendien heeft de sterke invloed van de westerse cultuur op mensen in opkomende landen de vraag naar verwerkt en diepgevroren voedsel in de loop der jaren gestimuleerd. Dit zou de behoefte aan industriële smeermiddelen in de verpakkingssector moeten stimuleren. Daarnaast zetten de meeste industrieën automatiseringsprocessen en kunstmatige intelligentie (AI) in om hun productiviteit te verhogen. Daarom zal de toenemende nadruk op automatisering en robotverwerking de markt voor industriële smeermiddelen de komende jaren waarschijnlijk ten goede komen.

Koop dit rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=2695

Beperkingen in de markt:

De industriële smeermiddelenindustrie kan beperkingen ondervinden in de vorm van fluctuerende kosten. Een traditioneel smeermiddel is op de markt verkrijgbaar tegen een 45% hogere prijs. Het tekort aan kosteneffectieve industriële smeermiddelen zal een enorme uitdaging vormen voor prominente bedrijven in de markt.

COVID 19 Analyse

De smeermiddelenmarkt is aanzienlijk beïnvloed door de COVID-19 uitbraak. Gezien het pandemische scenario moesten veel landen hun deuren sluiten om de stijgende ziektegevallen onder controle te houden. Hierdoor zijn de vraag en de toeleveringsketen verstoord, wat de wereldwijde markt heeft beïnvloed. Infrastructurele projecten, productie-eenheden, industrieën en diverse activiteiten moesten worden stilgelegd vanwege de pandemische situatie.

De volatiele kosten van grondstoffen die worden gebruikt voor de ontwikkeling van smeermiddelen hebben samen met de COVID-19 pandemie de groeisnelheid van de markt beperkt. Aan de andere kant wordt de situatie weer normaal, wat betekent dat de markt in de toekomst beter zal groeien.

Marktsegmentatie

Naar type

De verschillende soorten industriële smeermiddelen op de markt zijn onder andere tandwieloliesmeermiddelen, hydraulische smeermiddelen, compressorsmeermiddelen en smeermiddelen voor metaalbewerking.

Gezien de grote vraag in de bouw en mijnbouw hebben hydraulische smeermiddelen de hoogste positie in het marktaandeel. Maar smeermiddelen voor metaalbewerking zijn het snelst groeiende segment in de onderzoeksperiode.

Diepgaand marktonderzoeksrapport doorbladeren

https://www.marketresearchfuture.com/reports/industrial-lubricants-market-2695

Per eindgebruiker

De belangrijkste eindgebruikers in de markt zijn onder andere de zware industrie, de autofabricage en de elektriciteitsopwekking. Het grootste deel van de wereldwijde markt behoort toe aan de auto-industrie.

Regionaal inzicht

Als snelst ontwikkelende regio is de marktleider Azië-Pacific, dankzij de aanwezigheid van economieën als Zuid-Korea, China, India en Japan, die allemaal een aantrekkelijke automobielsector hebben. Hierdoor is de vraag naar smeermiddelen in deze landen extreem hoog. Daarnaast bevorderen ook de snelle verstedelijking en het industriële tempo in de regio de omvang van de industrie.

De tweede plaats wordt ingenomen door de Noord-Amerikaanse markt, dankzij de bijdragen van hoogontwikkelde economieën zoals de VS, Canada en Mexico. Hoge investeringen in talrijke energieopwekkings- en bouwprojecten stimuleren de vraag op de markt.

Europa zal een andere succesvolle markt zijn vanwege de gevestigde technologisch innovatieve infrastructuur in de regio, die een hoog niveau van energieopwekking vereist. Ook de aanzienlijke uitgaven voor O&O in combinatie met de stijgende uitgaven voor talrijke energieopwekkingsprojecten zullen de groei van de markt verder bevorderen.

Gerelateerde rapporten doorbladeren

Siliciumnitride markt

Tolueenmarkt

Textielkleurstoffenmarkt

Markt voor hydraulische vloeistoffen

Methylisobutylketon-markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), & Consulting Services. Het team van MRFR heeft als hoogste doel marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit te leveren aan onze klanten.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 Email: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5Th Floor,

New York, New York 10013

United States of America

+1 628 258 0071

Email: [email protected]




Keywords:  Industrial Lubricants Market Research Report Size,Industrial Lubricants Market Research Report Share,Industrial Lubricants Market Research Report Trends