header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor laboratoriumapparatuur zal tegen 2032 $102,11 miljard bereiken met een CAGR van 7,66%, gedreven door de stijgende vraag naar ziektediagnose en groei in de gezondheidszorgsector

Jul 16, 2024 5:00 PM ET

Marktoverzicht

Onderzoeksrapport over de markt voor laboratoriumapparatuur Informatie per producttype (incubatoren, centrifuges, spectrometers, scopen, sonificatoren, autoclaven en andere), per toepassing (biochemie, endocrinologie, microbiologie, genetische tests en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen en klinieken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De markt voor laboratoriumapparatuur werd in 2023 gewaardeerd op 52,65 miljard USD en zal naar verwachting groeien van 56,60 miljard USD in 2024 tot 102,11 miljard USD in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,66% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8365

Dynamiek van de markt

De groeiende vraag naar laboratoriumapparatuur houdt rechtstreeks verband met de uitbreiding van de dienstverlening op het gebied van laboratoriumapparatuur. De behoefte aan effectieve en tijdige diagnose van ziekten is de drijvende kracht achter de groei van de markt. Daarnaast wordt verwacht dat de toegenomen prevalentie van acute en chronische ziekten wereldwijd, waarvoor laboratoriumapparatuur nodig is, de algehele groei van de markt zal versnellen.

Bovendien wordt verwacht dat de snelle groei van de farmaceutische en biotechnologische industrie, samen met de groeiende gezondheidszorg, de groei van de markt zal aanwakkeren. De toenemende vraag naar effectieve diagnose van ziekten zal de toekomstige groei van de markt voor laboratoriumapparatuur verder stimuleren.

Investeringen in onderzoeksactiviteiten binnen de farmaceutische en biotechnologische industrie zullen naar verwachting ook tal van groeimogelijkheden voor de markt bieden. Toenemende investeringen en overheidsfinanciering ter ondersteuning van biomedische onderzoeksactiviteiten en onderzoeksorganisaties en academische instellingen zullen naar verwachting ook lucratieve mogelijkheden creëren. De hoge kosten van servicecontracten kunnen de groei van de markt voor laboratoriumapparatuur echter belemmeren.

Segmentanalyse

De wereldwijde markt voor laboratoriumapparatuur wordt gesegmenteerd per producttype, toepassing en eindgebruik. In termen van producttype omvat de markt incubators, centrifuges, spectrometers, scopes, sonicators, autoclaven en andere. Van deze producten hebben incubatoren het grootste marktaandeel vanwege hun hoge kosten en uitgebreide gebruik in procescontroles, experimenten en kwaliteitsborging. Wetenschappelijke instellingen zoals laboratoria, onderzoekscentra en bedrijven hebben laboratoriumapparatuur van topkwaliteit nodig om een breed scala aan tests, onderzoeken en experimenten uit te voeren.

Wat de toepassingen betreft, is de markt onderverdeeld in biochemie, endocrinologie, microbiologie, genetische testen en andere. Het biochemische segment leidt de markt en zal naar verwachting het snelst groeien in de projectieperiode. Deze groei wordt gestimuleerd door overheidsfinanciering voor biomedische onderzoeksactiviteiten, waardoor belangrijke spelers zich kunnen richten op onderzoek en samenwerkingsverbanden kunnen aangaan met andere organisaties.

Op basis van eindgebruik is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen en klinieken en andere. Ziekenhuizen en klinieken hebben het grootste marktaandeel door een toename in onderzoek naar geneesmiddelen door toonaangevende bedrijven, een toename in de prevalentie van ziekten en een groeiend gezondheidsbewustzijn.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=8365

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor laboratoriumapparatuur is onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika, bestaande uit de VS en Canada, domineert de markt en zal naar verwachting blijven groeien in een aanzienlijk tempo, gedreven door de toegenomen financiering voor particuliere organisaties en scholen voor de installatie van laboratoriumapparatuur, waaronder analytische apparatuur, evenals de groeiende gezondheidszorginfrastructuur in de regio.

Europa heeft het op een na grootste marktaandeel, wat wordt toegeschreven aan de gevestigde gezondheidszorginfrastructuur in de regio, met inbegrip van laboratoriumapparatuur en analytische apparatuur, en de groeiende acceptatie van de nieuwste technologieën.

De Aziatisch-Pacifische markt voor laboratoriumapparatuur zal naar verwachting de snelste groei doormaken. Dit is te danken aan de toenemende invoer van laboratoriumapparatuur, een stijging van het aantal CRO’s (Contract Research Organisations) en de bloeiende O&O-activiteiten. Binnen de regio Azië-Pacific zal de markt voor laboratoriumapparatuur in India naar verwachting het snelst groeien, terwijl China het grootste marktaandeel heeft. De rest van de wereld, waaronder het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika, draagt ook bij aan de wereldwijde markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (111 pagina’s) over laboratoriumapparatuur: https://www.marketresearchfuture.com/reports/laboratory-equipment-market-8365

Dynamiek van de concurrentie

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor laboratoriumapparatuur: Beroe, Thermo Fisher Scientific Inc. (VS), Agilent Technologies Inc. (VS), BD (VS), Beckman Coulter Inc. (VS), Bio-Rad Laboratories Inc. en anderen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Pharmaceutical Isolator Market Research Report Information Per Type (Open Isolator en Gesloten Isolator), Per Product Type (Steriliteitstest Isolator, Proces Isolator, en Decontaminatie Pass Box), Per Product Klasse (ISO Klasse 3 en ISO Klasse 5), Per Toepassing (Steriliteitstesten, Monstername/ Wegen/Distributie, Dierlijke Laboratoria, Aseptische Weefsel Behandeling/Microbiologische Testen/Pathogene Monstername, Defiltratie en Drogen, en Andere), Per Eindgebruiker.

Informatie uithet Life Science Tools Market Research Report per product (NGS, Sanger Sequencing, Nucleic Acid Preparation, Nucleic Acid Microarray, PCR & qPCR, Flow Cytometry, Mass Spectrometry, Scheidingstechnologieën, Elektronenmicroscopie, NMR, en anderen), per technologie (Genomic Technology, celbiologietechnologie, proteomicatechnologie, laboratoriumbenodigdheden & en andere), per eindgebruiker (biofarmaceutische bedrijven, de & academische overheidssector, de gezondheidszorg en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Microbiology Testing Market Research Report Information per producttype (verbruiksartikelen, instrumenten), per type test (bacterieel, viraal, schimmel), per toepassing (gastro-intestinale infecties, infecties van de luchtwegen, infecties van de urinewegen, seksueel overdraagbare infecties), per eindgebruiker (laboratorium in ziekenhuizen, onafhankelijk laboratorium, academische en onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport informatie over demarkt voor intraveneuze oplossingen per voedingstype (perifere parenterale voeding en totale parenterale voeding), per zaktype (zakken met een groot volume (>250 ml) en zakken met een klein volume (<250 ml)), per voedingsinhoud (aminozuuroplossing, koolhydraten, Vitaminen & mineralen, parenterale lipidenemulsie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen & , ambulante chirurgische centra en thuiszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Intraoculaire lenzen markttrends, groei en inzichten per type (monofocale intraoculaire lens, multifocale intraoculaire lens, accommoderende intraoculaire lens, overige), per materiaal (hydrofoob acryl, hydrofiel acryl, overige) en per eindgebruiker – wereldwijde prognose tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Laboratory Equipment Market,Laboratory Equipment Market Trends,Laboratory Equipment Market Size,Laboratory Equipment Market Share,Laboratory Equipment Market Growth,Laboratory Equipment Market Report,Laboratory Equipment Market Research,Laboratory Equipment Market Analysis,Laboratory Equipment Market Demand,Laboratory Equipment Market Insights