header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor siervisvoer zal tegen 2032 $6,22 miljard bereiken met een CAGR van 8,55%.

Jul 16, 2024 11:00 AM ET

De markt voor siervisvoer heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de toenemende populariteit van aquariumhouden als hobby. Siervissen, ook wel decoratieve vissen genoemd, worden voornamelijk gehouden voor hun esthetische waarde en hun verzorging vereist speciaal voer om hun gezondheid, kleur en groei te behouden. De markt omvat een verscheidenheid aan voedersoorten, waaronder vlokken, pellets, korrels en gevriesdroogde producten, op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften van verschillende vissoorten.

In 2023 werd de waarde van de markt voor siervisvoer geschat op USD 3,19 miljard. De markt voor siervisvoer zal naar verwachting stijgen van USD 4,12 miljard in 2024 tot USD 6,22 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,55% tijdens de voorspellingsperiode (2024-2032).

Belangrijkste bedrijven :

Spectrum Brands, Inc. (Tetra), Hikari Sales USA, Inc., Ridley Corporation Limited, Northfin Fish Food, Hartz Mountain Corporation, Sera GmbH, Hai Feng Co. Ltd, San Fransico Bay Brand Inc., Zoo Med Laboratories Inc., Tianjin Dongjiang food co, Ltd, Taiyo Feed Mill Private Limited, Ocean Star International (OSI), Kaytee en Ocean Nutrition.

Drivers

  1. Toenemende populariteit van aquaria: De groeiende trend om siervissen te houden in huizen, kantoren en commerciële instellingen is een belangrijke drijfveer. Aquaria dienen niet alleen als hobby, maar verbeteren ook de esthetische aantrekkingskracht van interieurs en dragen bij aan stressverlichting en ontspanning.
  2. Vooruitgang in aquariumtechnologie: Innovaties in aquariumtechnologie, zoals verbeterde filtratiesystemen en waterkwaliteitsmonitoren, hebben het gemakkelijker gemaakt om vissen te houden, waardoor meer mensen voor deze hobby kiezen.
  3. Bewustzijn van gezondheid en voeding van vissen: Het toegenomen bewustzijn onder hobbyisten over het belang van goede voeding voor siervissen heeft de vraag naar visvoer van hoge kwaliteit gestimuleerd. Dit bewustzijn wordt vaak verspreid via online forums, groepen in de sociale media en deskundig advies van dierenwinkels.
  4. Verscheidenheid aan vissoorten: De beschikbaarheid van een grote verscheidenheid aan siervissoorten, elk met specifieke dieetvereisten, heeft geleid tot de ontwikkeling van gespecialiseerde voeders. Deze verscheidenheid zorgt ervoor dat hobbyisten hun vissen voeding op maat kunnen geven, wat hun gezondheid en levendigheid bevordert.

Klik hier voor het Premiumrapport: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10366

Beperkingen en uitdagingen

  1. Hoge kosten van kwaliteitsvoer: Premium siervisvoer, dat essentieel is voor de gezondheid en een lang leven van de vissen, kan duur zijn. Deze hoge kosten kunnen sommige hobbyisten, vooral degenen die nieuw zijn in de hobby, ervan weerhouden om te investeren in de beste producten.
  2. Gebrek aan kennis bij hobbyisten: Ondanks de beschikbaarheid van informatie is er nog steeds een deel van de hobbyisten niet op de hoogte van de voedingsbehoeften van hun vissen. Deze onwetendheid kan leiden tot verkeerde voederpraktijken, wat de gezondheid van de vissen aantast en mogelijk de vraag naar gespecialiseerd voer doet afnemen.
  3. Verstoringen in de toeleveringsketen: De markt voor siervisvoer is gevoelig voor problemen in de toeleveringsketen, vooral bij het verkrijgen van grondstoffen van hoge kwaliteit. Onderbrekingen kunnen de beschikbaarheid en de kosten van voederproducten beïnvloeden.

Kansen

  1. Innovatie in voederformulering: Er is een groeiende kans voor fabrikanten om innovatieve voederformules te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van verschillende vissoorten. Dit omvat de integratie van natuurlijke ingrediënten, probiotica en kleurversterkende additieven.
  2. Uitbreiding in opkomende markten: De siervishobby wordt steeds populairder in opkomende markten, wat aanzienlijke groeikansen biedt. Fabrikanten kunnen deze markten aanboren door betaalbare en toegankelijke voederopties aan te bieden.
  3. Groei in e-commerce: De opkomst van e-commerce platforms heeft het voor hobbyisten gemakkelijker gemaakt om toegang te krijgen tot een breed scala aan visvoerproducten. Deze trend biedt fabrikanten de kans om een breder klantenbestand te bereiken en hun verkoop via online kanalen te verhogen.
  4. Duurzame praktijken: Een toenemend bewustzijn over duurzaamheid en milieubehoud biedt fabrikanten de kans om milieuvriendelijke en duurzame visvoederopties te ontwikkelen die milieubewuste consumenten aanspreken.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport Hydroponics Market Report: https://www.marketresearchfuture.com/reports/ornamental-fish-feed-market-10366

COVID-19 Analyse

De COVID-19 pandemie had een gemengd effect op de markt voor siervisvoer. Aan de ene kant leidden lockdowns en sociale distantiëringsmaatregelen tot een toename in de adoptie van huisdieren, waaronder siervissen, omdat mensen op zoek waren naar gezelschap en nieuwe hobby’s. Deze toename in huisdierbezit stimuleerde de vraag naar siervisvoer. Deze toename in huisdierbezit dreef de vraag naar visvoer op. Aan de andere kant zorgden verstoringen van de toeleveringsketen en economische onzekerheden voor uitdagingen. Fabrikanten ondervonden moeilijkheden bij het verkrijgen van grondstoffen en het distribueren van producten, terwijl sommige consumenten te maken kregen met financiële beperkingen, wat hun uitgaven voor niet-essentiële artikelen zoals siervisvoer beïnvloedde.

Marktsegmentatie

De markt voor siervisvoer kan worden gesegmenteerd op basis van type, ingrediënt en distributiekanaal:

  1. Type:
    • Vlokken: Veel gebruikt voor oppervlaktevoedering van vissen.
    • Korrels: Geschikt voor een verscheidenheid aan vissen, waaronder vissen die zich op verschillende waterniveaus voeden.
    • Granulaat: Ontworpen voor vissen die zich in het midden van het water en op de bodem voeden.
    • Gevriesdroogd: Behoudt de voedingswaarde van levend voer zonder de bijbehorende risico’s.
  2. Ingrediënt:
    • Vismeel: Een veelgebruikte eiwitbron.
    • Spirulina: Verbetert de kleuring en gezondheid.
    • Plantaardige Extracten: Levert essentiële vitaminen en mineralen.
    • Andere: Waaronder krill, garnalen en ingrediënten op basis van insecten.
  3. Distributiekanaal:
    • Online winkels: Groeit snel vanwege het gemak.
    • Dierenwinkels: Traditioneel, maar nog steeds belangrijk.
    • Supermarkten/Hypermarkten: Voor gewone consumenten.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over landbouw door Market Research Future:

Regionale analyse

De markt voor siervisvoer vertoont regionale verschillen in termen van vraag en groeipotentieel:

  1. Noord-Amerika: Een van de grootste markten, gedreven door hoge besteedbare inkomens, wijdverspreide populariteit van het houden van siervissen en geavanceerde aquariumtechnologieën. De VS domineert de markt in deze regio.
  2. Europa: De markt is volwassen, met landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk aan kop wat betreft het aantal hobbyisten en de uitgaven voor visvoer van hoge kwaliteit. Duurzaamheid en milieuvriendelijke producten winnen aan populariteit.
  3. Azië-Pacific: De snelst groeiende markt, vooral in landen als China, Japan en India. De stijgende middenklasse, toenemende verstedelijking en groeiende interesse in het houden van siervissen dragen bij aan de groei van de markt. Lokale fabrikanten zijn ook in opkomst en bieden kosteneffectieve producten aan.
  4. Latijns-Amerika: Een markt in ontwikkeling met een aanzienlijk groeipotentieel, vooral in Brazilië en Mexico. Toenemende besteedbare inkomens en een groeiend bewustzijn van de hobby zijn belangrijke drijfveren.
  5. Midden-Oosten en Afrika: Een nichemarkt met groeipotentieel in stedelijke centra. De markt breidt zich geleidelijk uit naarmate de hobby aan populariteit wint en het bewustzijn toeneemt.

Gerelateerde rapporten:

  1. Rodenticiden Marktomvang werd gewaardeerd op USD 5,13 miljard in 2023. De markt voor rodenticiden zal naar verwachting groeien van USD 5,376 miljard in 2024 tot USD 7,47 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,20% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).
  2. Deomvang van de agrarische micronutriëntenmarkt werd in 2023 geschat op USD 5,90 miljard. De agrarische micronutriëntenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 6,32 miljard in 2024 tot USD 10,84 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,97% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).
  3. Demarkt voor hybride zaden werd in 2022 gewaardeerd op 86,2 miljard USD. De markt voor hybride zaden zal naar verwachting groeien van USD 94,6 miljard in 2023 tot USD 165,8 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,8% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2030).
  4. Demarkt voor wateroplosbare meststoffen werd in 2021 gewaardeerd op 17.371,3 miljoen dollar. De markt voor wateroplosbare meststoffen zal naar verwachting groeien van USD 18.492,1 miljoen in 2022 tot USD 37.144,16 miljoen in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,2% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).
  5. De AgTech-marktomvang werd in 2022 geschat op USD 18,9 miljard. De AgTech-markt zal naar verwachting groeien van 21,1 miljard dollar in 2023 tot 52,4 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 12,00% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met de industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact Market Research Future Office No. 104, Pentagon 4 Magarpatta City, Hadapsar, Pune 411013 Maharashtra, India Tel. (0) 91 8411985042 / 020 640000195 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Ornamental Fish Feed,Ornamental Fish Feed Market Share,Ornamental Fish Feed Industry