header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groei amandelmelkmarkt: Naar verwachting meer dan 19,99 miljard in 2032 met 12,23 CAGR

Jul 16, 2024 12:00 PM ET

Overzicht amandelmelkmarkt

De omvang van de markt voor amandelmelk zal naar verwachting 19,99 miljard USD bedragen in 2032, met een CAGR van 12,23% in de periode 2024-2032.

Amandelmelk, dat wordt gemaakt door amandelen te mengen met water en vervolgens de resulterende vloeistof te filteren, is een populaire zuivelvervanger geworden vanwege de vele gezondheidsvoordelen en de mogelijkheid om te worden geconsumeerd door mensen die lactose-intolerant zijn. Groeiende plantaardige diëten, een groeiend aantal veganisten en lactose-intolerante mensen en een groeiend gezondheidsbewustzijn hebben allemaal bijgedragen aan de aanzienlijke stijging van de wereldwijde amandelmelkmarkt. De voortdurende ontwikkelingen op het gebied van smaak en verpakking stimuleren deze groei en maken van amandelmelk een aantrekkelijke en flexibele keuze voor een breed scala aan consumenten.

Vraag een gratis proefexemplaar aan @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2872

Belangrijkste spelers

Tofutti Brands Inc, Galaxy Nutritional Foods, Califia Farms LLC, Hain Celestial Group, Whitewave Foods, Daiya Foods Inc, Sunopta Inc, Blue Diamond Growers, Earth’s Own Food Company Inc, Foods of Oregon LLC, Sanitarium, Hiland Dairy Foods, Malk Organics LLC, Pacific SunOpta Inc.

Markt Segmentatie

Naar type

Gewone amandelmelk: De niet-gearomatiseerde soort amandelmelk, bekend als gewone amandelmelk, is smakelijker voor klanten die een veelzijdig product met een neutrale smaak willen. Om het voedingsprofiel te verbeteren, wordt gewone amandelmelk vaak verrijkt met vitaminen en mineralen.

Amandelmelk met een smaakje: er zijn verschillende soorten amandelmelk met een smaakje, zoals chocolade, aardbei en vanille, geproduceerd om tegemoet te komen aan een breed scala aan smaken. Om een breder scala aan consumenten aan te spreken, waaronder kinderen en mensen die op zoek zijn naar een heerlijk en gezond alternatief, bevatten deze opties vaak extra suikers en smaakstoffen.

Per categorie

Biologische amandelmelk: Biologisch geteelde amandelen worden gebruikt om biologische amandelmelk te maken, die niet wordt behandeld met kunstmest of pesticiden. Klanten die zich zorgen maken over hun gezondheid en de duurzaamheid van het milieu zullen deze categorie aantrekkelijk vinden. Groeiende kennis over de voordelen van biologische landbouwpraktijken doet de vraag naar biologische producten toenemen.

Conventionele amandelmelk: amandelmelk gemaakt van conventioneel geteelde amandelen valt onder deze categorie. Het bedient de massamarkt en is over het algemeen toegankelijker en goedkoper dan zijn biologische neefje.

Naar verpakkingstype

Karton: De meest populaire soort verpakking voor amandelmelk is karton. Het is handig voor zowel winkeliers als klanten omdat het licht en draagbaar is en lang houdbaar.

Glas: Hoewel ze minder vaak worden gebruikt, zijn glazen verpakkingen aantrekkelijk voor milieubewuste consumenten omdat ze gerecycled kunnen worden en van hogere kwaliteit worden geacht. Producten met biologische of hoogwaardige amandelmelk worden vaak van glas gemaakt.

Andere: Tetraverpakkingen en plastic flessen zijn nog twee verpakkingsopties die praktisch en duurzaam zijn. Deze worden vaak gekozen omdat ze eenvoudig te gebruiken zijn en de producten vers kunnen houden.

Naar toepassing

Dranken: Amandelmelk wordt meestal gedronken als drank, hetzij op zichzelf of in plaats van zuivelmelk in smoothies, koffie en thee. Klanten houden ervan vanwege de nootachtige smaak en romige textuur.

Diepvriesdesserts: Amandelmelk wordt steeds meer gebruikt om zuivelvrije diepvriesdesserts zoals sorbets en ijs te maken voor mensen die lactose-intolerant zijn of die liever een plantaardig dieet volgen.

Persoonlijke verzorging: Vanwege de voedende en hydraterende eigenschappen wordt amandelmelk ook gebruikt in huid- en haarverzorgingsproducten. Amandelmelk beantwoordt aan de vraag van de consument naar natuurlijke, plantaardige bestanddelen in cosmetica.

Andere toepassingen voor amandelmelk zijn bakken en koken, waar het een bestanddeel kan zijn van soepen, sauzen en zelfs pannenkoeken en muffins.

Ga nu naar het volledige rapport op https://www.marketresearchfuture.com/reports/almond-milk-market-2872

Naar distributiekanaal

Supermarkten en hypermarkten: Met een verscheidenheid aan merken en productopties zijn deze grote detailhandelszaken de belangrijkste distributiekanalen voor amandelmelk. Klanten kiezen voor deze winkels vanwege hun grote bereik en gemak.

Gemakswinkels: Voor klanten die snel ter plekke amandelmelk willen kopen, bieden buurtwinkels eenvoudige toegang tot amandelmelk. Populaire merken en kleinere verpakkingen, ideaal voor onderweg, zijn in deze winkels verkrijgbaar.

Online winkeliers: De markt voor amandelmelk is sterk beïnvloed door de groei van e-commerce. Online retailers bieden een breder scala aan producten, waaronder gespecialiseerde en niche-artikelen die meestal niet verkrijgbaar zijn in fysieke winkels, samen met het gemak van thuisbezorging.

Andere: Direct-to-consumer verkoop, speciaalzaken en natuurvoedingswinkels zijn voorbeelden van aanvullende distributiekanalen. Deze distributiekanalen bedienen nichemarkten die op zoek zijn naar bijzondere of hoogwaardige amandelmelkproducten.

Regionale analyse

De markt voor amandelmelk vertoont verschillende regionale trends die beïnvloed worden door eetgewoonten, gezondheidsbewustzijn en economische factoren.

Noord-Amerika: Door een groot aantal veganisten en een hoog gezondheidsbewustzijn is Noord-Amerika een belangrijke markt voor amandelmelk. De consumptie van amandelmelk is het hoogst in de Verenigde Staten, waar consumenten meer plantaardige vervangingsmiddelen kiezen. De markt groeit omdat er een groot assortiment amandelmelkproducten te vinden is in supermarkten en speciaalzaken.

Europa: De vraag naar amandelmelk is erg hoog in Europa, waar landen als Frankrijk, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk een andere belangrijke markt vertegenwoordigen. De toenemende kennis van lactosegevoeligheid en de toenemende neiging naar veganistische diëten kenmerken de industrie in deze regio. Vooral amandelmelkvarianten met een smaakje en biologische varianten vallen in de smaak bij klanten in Europa.

Azië-Pacific: De amandelmelkmarkt groeit snel in deze regio. De vraag wordt vooral gedreven door verstedelijking, stijgende besteedbare inkomens en een verschuiving naar een gezondere levensstijl. Aangezien consumenten in landen als China, Japan en Australië amandelmelk omarmen als een gezonde en aanpasbare drank, groeien deze markten aanzienlijk.

Gerelateerde rapporten

OnderzoeksrapportFunctionele Dranken Markt – Prognose tot 2030

OnderzoeksrapportZuivelmengsels Markt — Prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street,5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America

Keywords:  Almond Milk Market,Almond Milk Market Opportunities,Almond Milk Industry,Almond Milk Market Review