header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mazelenmarkt Uitgebreide analyse, ontwikkelingsstrategie, toekomstplannen en industriegroei met hoog CAGR bij prognose 2032

Jul 16, 2024 5:00 PM ET

De mazelenmarkt zal tegen 2032 naar verwachting 3,41 miljard dollar bereiken met een CAGR van 7,9% tijdens de voorspellingsperiode 2023-2032.

De mazelenmarkt wordt voornamelijk gedreven door inspanningen om deze zeer besmettelijke virale ziekte onder controle te krijgen en te elimineren door middel van vaccinatieprogramma’s. Mazelenvaccins, waaronder het MMR-vaccin (mazelen, bof en rodehond), vormen de hoeksteen van preventieve strategieën. De wereldwijde markt wordt gekenmerkt door de productie en distributie van deze vaccins, voornamelijk door grote farmaceutische bedrijven zoals Merck, GlaxoSmithKline en Sanofi Pasteur.

Een groeiend bewustzijn over het belang van vaccinatie, in combinatie met initiatieven van overheden en niet-gouvernementele organisaties, heeft de markt voor mazelenvaccins aanzienlijk gestimuleerd. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en UNICEF spelen een centrale rol bij het coördineren van immunisatiecampagnes, met name in lage- en middeninkomenslanden waar mazelen vaker voorkomen.

Ontvang de gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4449

Marktsegmentatie

De mazelenmarkt wordt gesegmenteerd naar vaccintype, eindgebruiker en regio. De vaccintypes omvatten monovalente en combinatievaccins (bijv. MMR – mazelen, bof, rodehond). Eindgebruikers zijn onderverdeeld in ziekenhuizen, klinieken en vaccinatiecentra. Regionaal is de markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. De segmentatie maakt gerichte strategieën mogelijk voor de distributie van vaccins, volksgezondheidsinitiatieven en verbeteringen aan de gezondheidszorginfrastructuur. Belangrijke factoren die de markt stimuleren zijn onder andere een verhoogd vaccinatiebewustzijn, overheidsinitiatieven en uitbraken in ondergevaccineerde regio’s.

Belangrijkste spelers

Abbott (VS), Novartis AG (Zwitserland), Biomedical diagnostics (VS), Johnson & Johnson Services, Inc. (VS), Sanofi (VS), Merck & Co., Inc. (VS), Serum Institute of India Pvt. Ltd. (India), Bavarian Nordic (India), Johnson & Co. (India), Bavarian Nordic (Denemarken), MedImmune (VS) Astellas Pharma Inc. (Japan), CSL Limited (Australië), Emergent BioSolutions Inc. (VS) en GlaxoSmithKline plc (VS), en anderen.

Regionale analyse

Noord- en Zuid-Amerika nemen een aanzienlijk deel van de markt voor hun rekening vanwege de aanwezigheid van een enorme patiëntenpopulatie met verschillende ziekten. Volgens de Autoimmune Registry leden in 2012 14,7 miljoen mensen in de VS aan auto-immuunziekten. Auto-immuunziekten zijn een van de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor mazelen. Daarnaast hebben hoge uitgaven aan gezondheidszorg en toenemende overheidssteun voor onderzoek & ontwikkeling de marktgroei in deze regio gestimuleerd.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (80 pagina’s) over mazelen:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/measles-market-4449

Europa heeft de op een na grootste markt, gevolgd door Azië-Pacific. Azië-Pacific is de snelst groeiende markt voor mazelen. De aanwezigheid van een enorme bevolkingsomvang, een zich snel ontwikkelende economie en enorme mogelijkheden voor de ontwikkeling van de markt hebben de groei van de markt gestimuleerd. India en China leveren de grootste bijdrage aan de groei van de markt vanwege de zich ontwikkelende gezondheidszorgsector en de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Het Midden-Oosten & Afrika heeft het laagste aandeel in de markt door de beperkte beschikbaarheid van medische faciliteiten. De VAE, Saoedi-Arabië en Koeweit zullen naar verwachting de & Afrikaanse markt in het Midden-Oosten aanjagen. Voor de Afrikaanse regio wordt een gematigde groei verwacht.

Medical Second Opinion Market Research Report: Informatie per toepassing (kanker, diabetes, hartaandoeningen, neurologische aandoeningen, ademhalingsaandoeningen en oogaandoeningen), per dienstenbron (in-house en uitbesteed), per dienst (medisch conditiemanagement, postacute zorgverpleging en medische intercollegiale toetsing), per type (ziekenhuizen artsen/specialismen, online artsenportaal, bedrijven voor medische second opinion en zorgverzekeraars) en per regio.

OnderzoeksrapportOrthopedische Implantaten Informatie Per Product Biomateriaal (Spinale Implantaten, Reconstructieve Gewrichtsimplantaten, Orthobiologica en anderen), Per Biomateriaal (Metaal, Keramiek en Anderen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Ambulante Chirurgie, Orthopedische Klinieken en Anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

EHR-EMR Market Research Report Information Per Component (Software, Hardware), Per Toepassing (Specialisme-gebaseerd en Algemene Toepassing), Per Wijze van Levering (Cloud-Based), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken en Ambulante Zorg Centra) – Voorspelling tot 2032

Obesitas Behandeling Marktonderzoeksrapport Informatie per Operatie Type (Biliopancreatic diversion with Duodenal Switch (BPD/DS), Aanpassing Maagband, Roux-en-Y Gastric Bypass, Mouw Gastrectomie, en Endoscopische Procedures), Per Diagnose (Eetlustremmers, Combinatiemedicijnen, Malabsorptie, en Verzadigingsmiddelen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Measles Market,Measles Market Size,Measles Market Trends,Measles Market Analysis,Measles Market Growth