header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voorspelling Contact Center as a Service-markt: Groei van USD 7,0 miljard in 2022 naar USD 18,0 miljard in 2030, met een CAGR van 15,00% 2024 – 2032

Jul 16, 2024 2:00 PM ET

Marktoverzicht

De Contact Center as a Service (CCaaS)-markt maakt een aanzienlijke groei door als gevolg van de toenemende behoefte aan flexibele, schaalbare en efficiënte oplossingen voor klantenservice. CCaaS stelt organisaties in staat om hun klantinteracties te beheren via een cloudgebaseerde dienst, die meer flexibiliteit en kostenbesparingen biedt in vergelijking met traditionele on-premise contactcentra.

De Contact Center as a Service-markt zal naar verwachting groeien van USD 7 miljard in 2022 tot USD 18 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,00% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Gratis sample aanvragen van dit strategisch rapport – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10774

Belangrijkste marktsegmenten

Per onderdeel:

Oplossingen:

  • Automatische Gespreksdistributie (ACD)
  • Interactive Voice Response (IVR)
  • Gespreksopname
  • Personeelsoptimalisatie
  • Analyse en rapportage

Diensten:

Professionele diensten

Beheerde services

Naar implementatiemodel:

  • Publieke cloud
  • Privé cloud
  • Hybride Cloud

Naar organisatiegrootte:

Kleine en middelgrote ondernemingen (MKB)

Grote ondernemingen

Naar eindgebruiker industrie:

  • BFSI
  • IT en Telecom
  • Gezondheidszorg
  • Detailhandel
  • Overheid
  • Reizen en horeca
  • Overige

Laatste nieuws

Technologische innovaties: Integratie van AI en machine learning om de automatisering en analyse van de klantenservice te verbeteren.

Samenwerkingsverbanden: Belangrijke spelers vormen strategische partnerschappen om hun aanwezigheid op de markt uit te breiden en uitgebreide oplossingen aan te bieden.

Uitbreiding naar opkomende markten: Toenemende adoptie van CCaaS in opkomende regio’s, gedreven door digitale transformatie-initiatieven.

Koop nu een premium onderzoeksrapport – Krijg uitgebreid marktinzicht.

Belangrijkste bedrijven

  • Alcatel Lucent Onderneming
  • Avaya, Inc.
  • Cisco Systems, Inc.
  • Enghouse Interactive, Inc.
  • Five9, Inc.
  • Microsoft Corp.
  • Nice inContact
  • Genesys
  • SAP
  • Unify, Inc.
  • 3C Logic
  • Oracle
  • Mitel Networks Corporation
  • Evolve IP, LLC onder andere

Drivers van de markt

Toenemende vraag naar klantbetrokkenheid via meerdere kanalen: De noodzaak om consistente en gepersonaliseerde klantervaringen te bieden via meerdere kanalen.

Kostenefficiëntie en schaalbaarheid: CCaaS biedt een flexibele, schaalbare oplossing die aanzienlijke investeringen in infrastructuur overbodig maakt.

Vooruitgang op het gebied van AI en automatisering: De mogelijkheden van contactcentra verbeteren door verbeterde analyses, chatbots en virtuele assistenten.

Trends in externe medewerkers: De opkomst van werken op afstand heeft de adoptie van cloud-gebaseerde contact center-oplossingen versneld.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (100 pagina’s, grafieken, tabellen, figuren) over Contact Center as a Service-markt – https://www.marketresearchfuture.com/reports/contact-center-as-a-service-market-10774

Regionaal inzicht

Noord-Amerika: Domineert de CCaaS-markt vanwege de vroege invoering van cloud-technologieën en aanzienlijke investeringen in klantenserviceoplossingen.

Europa: Groeiende adoptie van CCaaS gedreven door de vraag naar verbeterde klantervaring en naleving van wettelijke vereisten.

Azië-Pacific: Zal naar verwachting een aanzienlijke groei vertonen als gevolg van de digitale transformatie-initiatieven en de toenemende penetratie van clouddiensten.

Latijns-Amerika: Opkomende markt met toenemende adoptie van CCaaS in verschillende sectoren zoals BFSI, detailhandel en gezondheidszorg.

Midden-Oosten en Afrika: Geleidelijke invoering van CCaaS omdat organisaties op zoek zijn naar kosteneffectieve en schaalbare klantenserviceoplossingen.

Vraag om aanpassing – Vraag een aangepaste versie van het rapport aan door een aanpassingsverzoek in te dienen.

Conclusie

De Contact Center as a Service (CCaaS) markt is klaar voor een robuuste groei, gedreven door de behoefte aan flexibele, schaalbare en kostenefficiënte klantenserviceoplossingen. De belangrijkste spelers maken gebruik van geavanceerde technologieën zoals AI en machine learning om hun aanbod te verbeteren en superieure klantervaringen te leveren. Met de toenemende toepassing van cloud-technologieën en de opkomst van werken op afstand, zal de CCaaS-markt naar verwachting zijn opwaartse trend voortzetten en aanzienlijke groeikansen bieden voor verschillende regio’s en sectoren.

Verken MRFR’s gerelateerde lopende dekking in het ICT-domein:

Markt voor Enterprise Risicobeheer –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-risk-management-market-20681

Amerikaanse markt voor online voedsellevering –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-online-food-delivery-market-21409

Markt voor schrijfsoftware voor schermen en scripts –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/screen-and-script-writing-software-market-21412

CRM-markt voor klantenrelatiebeheer in de Verenigde Staten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/united-states-customer-relationship-management-crm-market-21577

Markt voor Enterprise Risk Management –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/enterprise-risk-management-market-20681

Markt voor online voedsellevering in de Verenigde Staten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/us-online-food-delivery-market-21409

Markt voor schrijfsoftware voor schermen en scripts –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/screen-and-script-writing-software-market-21412

CRM-markt voor klantenrelatiebeheer in de Verenigde Staten –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/united-states-customer-relationship-management-crm-market-21577

Markt voor verzekeringstechnologie –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/insurtech-market-11712

AI in IoT-markt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/ai-in-iot-market-11757

Microverzekeringsmarkt –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/microinsurance-market-11789

Autonome markt voor dataplatformen –
https://www.marketresearchfuture.com/reports/autonomous-data-platform-market-11822

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen door middel van onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Daarnaast lanceren we“Wantstats”, het belangrijkste portaal voor marktgegevens in uitgebreide grafieken en statistieken, met prognoses en regionale en segmentanalyses. Blijf op de hoogte en maak datagestuurde beslissingen met Wantstats.

Contacteer ons: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Contact Center as a Service Market,Contact Center as a Service Market Size,Contact Center as a Service Market Share,Contact Center as a Service Market Growth,US Contact Center as a Service Market