header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor de verzorging van huisdieren zal tegen 2032 35,25 miljard dollar bereiken: Trends en prognoses

Jul 17, 2024 10:00 AM ET

Marktoverzicht

De markt voor het verzorgen van huisdieren omvat verschillende producten en diensten die gericht zijn op het onderhouden van de gezondheid, hygiëne en esthetiek van huisdieren. Deze omvatten shampoos, conditioners, borstels, tondeuses, nageltrimmers en andere verzorgingsaccessoires. Diensten zoals baden, haren knippen, nagels knippen en tandverzorging maken ook deel uit van de markt.

In 2022 zal de markt voor de verzorging van gezelschapsdieren naar schatting 15,2 miljard dollar waard zijn. Volgens voorspellingen zal de markt voor de verzorging van huisdieren groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,80% van 16,6 miljard dollar in 2023 tot 35,25 miljard dollar in 2032. Het groeiende bewustzijn van het publiek over de gezondheid van huisdieren, de veranderende voorkeur van consumenten voor hoogwaardige hygiëneproducten en de toename van het aantal producten dat beschikbaar is via online en e-commerce retailplatforms zullen naar verwachting de belangrijkste factoren zijn die de markt voor huisdierverzorging zullen stimuleren.

Pet Grooming Market

Ontwikkelingen in de markt voor verzorging van gezelschapsdieren

December 2021: De Medium Slicker Head Brush, Double-Sided Flex Slicker Brush en Double-Sided Bath Pin Brush behoren tot de nieuwe, premium hondenverzorgingsaccessoires die Wahl Animal aanbiedt. Het doel van het bedrijf met deze productintroductie is om het aanbod te diversifiëren en de verkoopbaarheid te vergroten.

Ontvang een gratis PDF-voorbeeldbestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/18871

Belangrijkste drijfveren

  1. Toenemend huisdierbezit: De groeiende trend om huisdieren te adopteren, vooral onder millennials, heeft aanzienlijk bijgedragen aan de expansie van de markt. Huisdieren worden steeds meer beschouwd als familieleden, wat leidt tot hogere uitgaven voor hun verzorging en verzorging.
  2. Stijgend besteedbaar inkomen: Met het stijgende besteedbare inkomen zijn huisdiereigenaren meer bereid om geld uit te geven aan eersteklas verzorgingsproducten en -diensten om het welzijn van hun huisdieren te waarborgen.
  3. Bewustzijn over gezondheid en hygiëne van huisdieren: Er is een groeiend bewustzijn onder huisdiereigenaren over het belang van regelmatige verzorging voor de gezondheid van hun huisdier. Regelmatige verzorging helpt bij de vroegtijdige opsporing van gezondheidsproblemen zoals huidinfecties, oorproblemen en gebitsproblemen.
  4. Innovatie in verzorgingsproducten: De markt heeft een toename gezien van innovatieve verzorgingsproducten, zoals biologische shampoos, conditioners met natuurlijke ingrediënten en geavanceerde verzorgingsproducten. Deze producten zijn niet alleen effectief, maar ook veiliger voor huisdieren.

Markt Segmentatie

De markt voor huisdierverzorging kan worden gesegmenteerd op basis van producttype, distributiekanaal en regio.

  1. Op producttype:
  • Shampoos & Conditioners
  • Kammen & Borstels
  • Tondeuse & Schaar
  • Nagelknippers
  • Overige
  1. Naar distributiekanaal:
  • Online
  • Offline (Dierenwinkels, Supermarkten, Dierenklinieken, enz.)
  1. Per regio:
  • Noord-Amerika
  • Europa
  • Azië-Stille Oceaan
  • Rest van de wereld

Krijg belangrijke marktinzichten en analyses van topspelers met ons uitgebreide rapport – koop nu om voorop te blijven lopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=18871

Regionaal inzicht

Noord-Amerika: Deze regio domineert de wereldwijde markt voor verzorging van gezelschapsdieren, voornamelijk als gevolg van het hoge percentage eigenaars van gezelschapsdieren en de aanwezigheid van talrijke aanbieders van diensten op het gebied van verzorging van gezelschapsdieren. Met name de Verenigde Staten heeft een goed gevestigde markt, met een grote vraag naar eersteklas verzorgingsproducten en -diensten.

Europa: Europa volgt Noord-Amerika wat betreft marktaandeel. De markt in deze regio wordt gedreven door de toenemende trend van het vermenselijken van huisdieren en de stijgende vraag naar natuurlijke en biologische verzorgingsproducten.

Azië-Pacific: Deze regio zal naar verwachting de grootste groei doormaken tijdens de prognoseperiode. De toenemende adoptie van huisdieren in landen als China, Japan en India, in combinatie met stijgende besteedbare inkomens, is een drijvende kracht achter de markt. Daarnaast wordt de groei van de markt verder gestimuleerd door het groeiende bewustzijn over de gezondheid en hygiëne van huisdieren.

Rest van de wereld: Regio’s zoals Latijns-Amerika, het Midden-Oosten en Afrika hebben ook te maken met een gestage groei van de markt voor huisdierverzorging. De toenemende adoptie van huisdieren en het stijgende besteedbare inkomen zijn de belangrijkste drijfveren in deze regio’s.

Markttrends

  1. Duurzaamheid en natuurlijke producten: Er is een groeiende vraag naar milieuvriendelijke en natuurlijke verzorgingsproducten. Huisdiereigenaren kiezen steeds vaker voor producten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten, zonder schadelijke chemicaliën.
  2. Technologische vooruitgang: Innovaties zoals zelfreinigende borstels, geautomatiseerde verzorgingsproducten en mobiele verzorgingsdiensten voor huisdieren winnen aan populariteit. Deze ontwikkelingen maken het trimmen gemakkelijker en efficiënter.
  3. Gepersonaliseerde verzorgingsdiensten: Maatwerk is een belangrijke trend in de markt voor verzorging van huisdieren. Verzorgingssalons bieden persoonlijke diensten die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van verschillende huisdieren.
  4. Opkomst van online detailhandel: Het gemak van online winkelen heeft geleid tot een stijging van de verkoop van verzorgingsproducten voor huisdieren via e-commerce platforms. Er wordt verwacht dat deze trend zich zal voortzetten en dat de online verkoop aanzienlijk zal groeien.

Bekijk voor meer inzicht de volledige rapportgegevens op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/pet-grooming-market-18871

Concurrentielandschap

De markt voor verzorging van huisdieren is zeer concurrerend, met veel spelers die streven naar een aanzienlijk aandeel.

De belangrijkste bedrijven op de markt voor het verzorgen van gezelschapsdieren zijn onder andere.

  • Beaphar, Ferplast S.p.A
  • Ancol Pet Products Limited
  • Rolf C. Hagen Inc.
  • Hartz Mountain Corporation
  • Groomer’s Choice
  • Spectrum Merken Inc.
  • Tecla Bedrijf
  • Synergy Labs
  • Petco Dierenbenodigdheden Inc
  • Coastal huisdier producten Inc
  • Vet’s Best
  • Boss huisdier producten Inc
  • Rosewood Producten voor Gezelschapsdieren

Deze bedrijven richten zich op productinnovatie, fusies en overnames en het uitbreiden van hun distributienetwerken om hun marktpositie te versterken.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Meal Kit Delivery Services Market Research Report Information By Food Type (Ready-To-Cook en Ready-To-Eat), By Serving (One, Two, Four, and Others), By Distribution Channel (Store and Non-Store), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2032

Luxury Fashion Market Research Report Informatie per producttype (kleding, schoeisel en accessoires), per consumentengroep (vrouwen, mannen en uniseks), per distributiekanaal (winkelgebaseerd en niet-winkelgebaseerd) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Pet Grooming Market,Pet Grooming Market Size,Pet Grooming Market Share,Pet Grooming Market Trends,Pet Grooming Market Growth,Pet Grooming Market Analysis