header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor verhuur van bouwmaterieel zal naar verwachting een waarde bereiken van 144,5 miljard dollar in 2032

Jul 17, 2024 6:00 PM ET

Marktoverzicht

De omvang van de markt voor de verhuur van bouwmaterieel zal naar verwachting groeien met een CAGR van 4,74%. De wereldwijde markt werd gewaardeerd op USD 144,5 miljard tijdens de historische prognoseperiode. Er is veel vraag naar infrastructuur in ziekenhuizen en andere medische faciliteiten, zoals laboratoria, expeditie, logistiek, gezondheidscentra, klinieken en andere faciliteiten. In de post-pandemische periode werken verschillende landen matig, wat naar verwachting een behoefte aan producten en apparatuur voor de wereldwijde markt zal creëren.

Een van de grootste zorgen die een toename van de markt in de huidige projectieperiode in de weg staan, is de nieuwe pandemie van het coronavirus. De wereldwijde markt wordt geconfronteerd met enorme uitdagingen als gevolg van de komst van de pandemie, waaronder een verstoord mechanisme van vraag en aanbod. Lockdown wordt gezien als een van de resultaatgerichte projecten die veelbelovende resultaten laten zien door het percentage positief verspreide infecties en het aantal positieve gevallen te verlagen.

Marktsegmentatie

Op basis van het type uitrusting is de markt gesegmenteerd in beton& wegenbouw, materiaalverwerking en grondverzet. Motorgrader, dieplepel, graafmachine en andere grondverzetmachines zijn verder onderverdeeld. Autolaadkranen, aanhangerkranen en rupskranen maken allemaal deel uit van het materiaaltransportdividend.

Op basis van de toepassing is de markt onderverdeeld in de infrastructuursector, de utiliteitssector en de woningbouwsector.

Op basis van de regio is de markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7504

De belangrijkste bedrijven in de markt voor verhuur van bouwmaterieel zijn

  • United Rentals, Inc.
  • Herc Rentals Inc.
  • Ashtead Group Plc
  • Aktio Corporation
  • Kanamoto Co, Ltd.
  • Nishio Rent All Co, Ltd
  • H & E Equipment Services, Inc.
  • Nikken Corporation
  • Cramo Groep
  • Ramirent Plc

Regionale classificatie

De regio Azië-Stille Oceaan heeft het grootste marktaandeel in de wereldwijde industrie, vanwege de aanwezigheid van zeer dichtbevolkte landen zoals China en India, wat zorgt voor een grotere marktvraag in deze regio. Omdat de productiefaciliteiten voor bouwmachines zich in een alarmerend tempo uitbreiden, wordt China beschouwd als het belangrijkste centrum. Dit land is ook de grootste exporteur van bouwmachines, wat bijdraagt aan een grotere vraag. De Noord-Amerikaanse regio heeft het op een na grootste marktaandeel op de wereldmarkt, dankzij landen als de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Een ander element dat de vraag op de markt in deze regio stimuleert, is de stijgende vraag naar verschillende bouwmachines zoals motorgraders en graafmachines. De aanwezigheid van verschillende grote, belangrijke bedrijven draagt ook bij aan de vraag op de markt in deze regio.

De Europese regio heeft het op twee na grootste marktaandeel in de wereldmarkt, vanwege de aanwezigheid van een goed ontwikkelde, technologisch geavanceerde infrastructuur die het gebruik van meer bouwmachines noodzakelijk maakt, wat resulteert in een groter groeipotentieel in deze regio. Er is een gebrek aan infrastructuur in zowel Latijns-Amerika als het Midden-Oosten en Afrika, waardoor deze regio’s het kleinste marktaandeel hebben. Het lage inkomen per hoofd van de bevolking is een andere factor die de uitbreiding van de markt in deze gebieden beperkt.

Koop nu @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=7504

INHOUDSOPGAVE

1. SAMENVATTING

1.1. Aantrekkelijkheidsanalyse van de markt

1.1.1. Wereldwijde markt voor verhuur van bouwmaterieel, per type

1.1.2. Wereldwijde markt voor verhuur van bouwmaterieel, per toepassing

1.1.3. Wereldwijde markt voor verhuur van bouwmaterieel, per regio.

2. MARKTINTRODUCTIE

2.1. Definitie

2.2. Reikwijdte van de studie

2.3. Structuur van de markt

3. ONDERZOEKSMETHODE

3.1. Onderzoeksproces

3.2. Primair onderzoek

3.3. Secundair onderzoek

3.4. Schatting van de marktomvang

3.5. Prognosemodel

3.6. Top-down en bottom-up benadering

3.7. Lijst van aannames

4. MARKTDYNAMIEK

4.1. Inleiding

4.2. Stuurprogramma’s

4.2.1. Toenemende bouwsector

4.2.2. Verschuivende trend naar verhuurdiensten

4.2.3. Impactanalyse van drijfveren

4.3. Beperkingen

4.3.1. Hoge kwetsbaarheid van de bouwsector voor economische recessie

4.3.2. 4.3.2. Analyse van de impact van beperkingen

4.4. Kansen

4.4.1. Toenemende overheidsuitgaven in de bouwsector

4.4.2. Stijgend aantal infrastructuurprojecten wereldwijd

4.5. Covid 19 Impactanalyse

4.5.1. Economisch effect

4.5.1.1. Gevolgen voor de bouwsector

4.5.2. Gevolgen voor de productie

4.5.3. Gevolgen voor de verhuurmarkt voor bouwmaterieel

4.5.3.1. Impact op de toeleveringsketen

4.5.3.2. Gevolgen voor grondstoffen

4.5.3.3. Kasstroombeperkingen

4.5.4. Gevolgen voor de wereldhandel.

Ga door…

Blader door het volledige rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/construction-equipment-rental-market-7504

Industrie Nieuws

De belangrijkste spelers op de markt zijn United Rentals, Inc, Riwal, Nesco Rentals, Herc Holdings, Shanghai Hongxin Equipment Engineering Co, Ltd, Cramo PLC, Caterpillar, Inc, Blueline Rental LLC, Ashtead Group en Ahern Rentals Inc. Deze belangrijke spelers gebruiken verschillende strategieën om hun marktpositie in de wereldwijde verhuurmarkt van bouwmaterieel te behouden, waaronder fusies en overnames, samenwerking, de vorming van een nieuwe joint venture en partnerschappen.

Blader door meer rapporten:

OnderzoeksrapportOpvouwbare Meubelen Markt – Prognose 2032

OnderzoeksrapportBeton Oppervlaktevertragers – Wereldwijde voorspelling voor 2032

Marktonderzoeksrapport aardingsapparatuur – Wereldwijde voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor verhuur van bouwmaterieel – Wereldwijde prognose tot 2032

Structureel geïsoleerde panelen markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose tot 2032

Synthetisch gips markt onderzoeksrapport – Wereldwijde prognose 2032

Market Research Future® 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Telefoon: 1 628 258 0071(US) 44 2035 002 764(UK) Email: [email protected]


Keywords:  Construction Equipment Rental Market,Construction Equipment Rental Market Size,Construction Equipment Rental Market Share,Construction Equipment Rental Market Trends,Construction Equipment Rental Market Demand