header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktrevolutie in de palliatieve zorg: Transformatieve technologieën en holistische benaderingen voor betere resultaten voor de patiënt

Jul 17, 2024 7:00 PM ET

Palliatieve zorg marktonderzoek informatie per type (Ziekenhuis intramurale zorg, Hospice intramurale zorg, Verpleeghuizen, Residentiële faciliteit zorg, thuiszorg en prive-woning zorg), per eindgebruiker (Langdurige zorg centra & Revalidatie centra, ziekenhuizen & Klinieken, Palliatieve zorgcentra en thuiszorginstellingen), op toepassing (hartaandoeningen, congestief hartfalen, kanker, chronische obstructieve longaandoeningen (COPD), nierfalen, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en amyotrofische laterale sclerose (ALS)) en op regio – marktvoorspelling tot 2032.

Markt Overzicht

De markt voor palliatieve zorg richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van leven voor patiënten met ernstige ziekten door gespecialiseerde medische zorg en ondersteuning te bieden. De omvang van de markt voor palliatieve zorg werd in 2022 geschat op USD 6,2 miljard. De markt voor palliatieve zorg zal naar verwachting groeien van USD 6,68 miljard in 2023 tot USD 12,29 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,90% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). Deze vorm van zorg is gericht op het verlichten van symptomen, het beheersen van pijn en het bieden van emotionele en spirituele steun aan patiënten en hun families. Palliatieve zorg wordt verleend door een multidisciplinair team van zorgverleners, waaronder artsen, verpleegkundigen, maatschappelijk werkers en counselors, en kan naast curatieve behandelingen of als op zichzelf staande zorg worden verleend.

De wereldwijde markt voor palliatieve zorg is de afgelopen jaren aanzienlijk gegroeid als gevolg van verschillende factoren. Deze omvatten een vergrijzende bevolking, toenemende prevalentie van chronische ziekten zoals kanker, hart- en vaatziekten en neurologische aandoeningen, en een toenemend bewustzijn over de voordelen van palliatieve zorg voor het verbeteren van de resultaten voor de patiënt en het verlagen van de kosten voor gezondheidszorg. Overheden en gezondheidszorgorganisaties over de hele wereld benadrukken ook de integratie van palliatieve zorg in de reguliere gezondheidszorg, wat de expansie van de markt verder stimuleert.

Belangrijkste spelers

Verschillende belangrijke spelers dragen bij aan de markt voor palliatieve zorg door het leveren van uitgebreide diensten, innovatieve behandelingen en ondersteunende zorgoplossingen.

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor palliatieve zorg-

  • Vitas Healthcare Corporation (VS),
  • Sunrise Senior Living, LLC (VS),
  • Home Instead, Inc. (VS),
  • Amedisys, Inc. (VS),
  • Genesis Healthcare, Inc. (VS),
  • LHC Group, Inc. (VS),
  • Revera Inc. (Canada),
  • FC Compassus LLC (Japan),
  • Kindred Healthcare (VS) en
  • Seymour Health (Australië).

Ontvang gratis PDF-brochure @

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6336

Segmentatie

De wereldwijde markt voor palliatieve zorg is onderverdeeld op basis van type, toepassing en eindgebruiker.

Op basis van type is de markt onderverdeeld in intramurale zorg, intramurale hospicezorg, verpleeghuizen, zorg in woonvoorzieningen, thuiszorg en thuiszorg. Het segment intramurale zorg domineerde de markt in 2020 en zal naar verwachting het snelst groeien. Het verwijst naar de palliatieve zorg die in ziekenhuizen wordt verleend. Intramurale ziekenhuiszorg biedt palliatieve zorg aan patiënten die lijden aan ernstige ziekten zoals kanker; de behandeling voor de ziekte wordt uitgevoerd zonder dat de patiënt veel hoeft te verhuizen.

Op basis van toepassing is de markt voor palliatieve zorg onderverdeeld in hartaandoeningen, congestief hartfalen, kanker, chronische obstructieve longziekte (COPD), nierfalen, de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson, Amyotrofische laterale sclerose (ALS) en andere. Het segment hartaandoeningen domineerde de markt in 2020 vanwege de toegenomen behoefte aan palliatieve zorg voor patiënten die lijden aan hartaandoeningen en de groeiende geriatrische bevolking.

Op basis van eindgebruiker is de markt voor palliatieve zorg onderverdeeld in centra voor langdurige zorg, ziekenhuizen, centra voor palliatieve zorg en thuiszorg. Het segment van de centra voor langdurige zorg en revalidatiecentra domineerde de markt in 2020. Dit segment wordt gedreven door de toenemende opnamepercentages en de groeiende geriatrische bevolking.

Regionale analyse

Noord-Amerika

Noord-Amerika domineert de wereldwijde markt voor palliatieve zorg, gedreven door een goed gevestigde infrastructuur voor gezondheidszorg, hoge uitgaven voor gezondheidszorg en sterke steun voor initiatieven op het gebied van palliatieve zorg. Vooral de Verenigde Staten hebben een groot aandeel in de markt, met een groeiend aantal hospice- en palliatieve zorgverleners die gespecialiseerde diensten aanbieden in het hele land.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (132 pagina’s) over Palliatieve zorg:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/palliative-care-market-6336

Europa

Europa is een andere prominente regio in de markt voor palliatieve zorg, gekenmerkt door een groeiende vergrijzende bevolking, toenemende prevalentie van chronische ziekten en overheidsinitiatieven die de integratie van palliatieve zorg bevorderen. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk hebben goed ontwikkelde palliatieve zorgsystemen, met uitgebreide diensten die beschikbaar zijn in ziekenhuizen, hospices en gemeenschappen.

Azië-Stille Oceaan

De Aziatisch-Pacifische regio is getuige van een snelle groei in de markt voor palliatieve zorg, gedreven door de verbeterende infrastructuur in de gezondheidszorg, een toenemend bewustzijn over de voordelen van palliatieve zorg en toenemende investeringen in hervormingen van de gezondheidszorg. Landen als Japan, Australië en India richten zich op het uitbreiden van de palliatieve zorg om tegemoet te komen aan de behoeften van de vergrijzende bevolking en patiënten met chronische ziekten.

Latijns-Amerika

Latijns-Amerika kent een geleidelijke groei in palliatieve zorg, ondersteund door inspanningen om de toegang tot gezondheidszorg te verbeteren, de kwaliteit van leven voor patiënten met ernstige ziekten te verbeteren en culturele percepties rond zorg rond het levenseinde aan te pakken. Landen als Brazilië, Argentinië en Mexico investeren in initiatieven voor palliatieve zorg om uitgebreide ondersteuning te bieden aan patiënten en families die worden geconfronteerd met terminale ziekten.

Midden-Oosten & Afrika

In het Midden-Oosten en Afrika wordt palliatieve zorg geleidelijk geïntegreerd in de gezondheidszorgsystemen, met een toenemende erkenning van het belang van kwalitatief goede zorg rond het levenseinde en pijnbestrijding. Er worden inspanningen geleverd om de toegang tot palliatieve zorg te verbeteren, de infrastructuur van de gezondheidszorg te verbeteren en zorgverleners op te leiden om te voldoen aan de groeiende vraag naar ondersteunende zorg in de regio.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Smart Inhalers Market Research Report: Informatie per type (droog poederinhalator en dosisinhalator), per toepassing (astma, chronisch obstructieve longziekte en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, centra voor ademhalingszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Precision Medicine Market Research Report Information per ecosysteemspelers (farmaceutische en biotechnologische bedrijven, diagnostische bedrijven, IT-specialisten voor de gezondheidszorg/ Big Data-bedrijven en klinische laboratoria), per submarkt (biomarker-gebaseerde test, gezelschapsdiagnostiek, gerichte therapieën, farmacogenomica (PGX) en moleculaire diagnostiek), op therapeutica (kanker/oncologie, hart- en vaatziekten, centraal zenuwstelsel en infectieziekten) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OnderzoeksrapportOrthopedische Hulpmiddelen Markt Informatie Per Type (Trauma Fixatie, Spinale Hulpmiddelen, Gewrichtsvervanging, Verbruiksgoederen & en Botreparatie), Per Toepassing (Wervelkolom, Trauma en Extremiteiten, Knie, Heup en Voet & Enkel), Per Eindgebruiker (Ambulante Chirurgie Centra, Ziekenhuizen en Medisch Onderzoekscentrum), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

Onderzoeksrapport over demarkt voor hoortoestellen Informatietechnologietype (digitale hoortoestellen, analoge hoortoestellen) en distributiekanaal (detailhandel, e-commerce, overige) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Healthcare Consulting Services Market Research Report Information per type dienst (IT Consulting, Digitaal Consulting, Financieel Consulting, Operationeel Consulting en Strategisch Consulting), toepassing (Operationeel Management, Financieel, Bevolkingsgezondheid en Klinisch), eindgebruiker (Ziekenhuizen, Life Science bedrijven, Overheidsorganisaties) en regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika)- Forecast until 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Palliative Care Market,Palliative Care Market Share,Palliative Care Market Trends,Palliative Care Market Outlook,Palliative Care Market Size,Palliative Care Market Overview,Palliative Care Market Forecast,Palliative Care Market Analysis,Palliative Care Market Research,Palliative Care Market Segmentation