header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Diepgaande analyse van de oxytocinemarkt: Groeidrijvers, uitdagingen en regelgevingslandschap

Jul 17, 2024 8:00 PM ET

Oxytocin Market Research Report Information Per Product (Antepartum en Postpartum), Per Distributiekanaal (Ziekenhuisapotheken, Detailhandelsapotheken, Drogisterijen en Online Apotheken), Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Markt Overzicht

De omvang van de oxytocinemarkt werd in 2022 geschat op USD 0,08 miljard. De oxytocinemarkt zal naar verwachting groeien van USD 0,088 miljard in 2023 tot USD 0,178 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,20% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032). De oxytocinemarkt draait om de synthetische vorm van het hormoon oxytocine, dat een cruciale rol speelt bij reproductieve gezondheid en sociale binding. Oxytocine staat vooral bekend om zijn gebruik in medische omgevingen om weeën op te wekken, postpartum bloedingen te behandelen en borstvoeding te vergemakkelijken. Naast verloskunde wordt oxytocine ook onderzocht vanwege de potentiële therapeutische voordelen bij de behandeling van aandoeningen zoals autismespectrumstoornissen, angst en sociale fobie. De markt wordt gedreven door een toenemend bewustzijn van het therapeutisch potentieel van oxytocine, vooruitgang in systemen voor het toedienen van medicijnen en groeiende toepassingen op zowel medisch als onderzoeksgebied.

Belangrijkste spelers

Verschillende farmaceutische bedrijven en onderzoeksinstellingen dragen bij aan de oxytocinemarkt door op oxytocine gebaseerde producten en formuleringen te ontwikkelen en op de markt te brengen.

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde oxytocinemarkt.

  • Pfizer Inc,
  • Fresenius Kabi LLC,
  • Endo International plc. (Par Sterile Products, LLC),
  • Wockhardt Ltd.,
  • Novartis AG,
  • Ferring B.V.,
  • Hikma Pharmaceuticals PLC,
  • Mylan N.V.,
  • Teva Pharmaceutical Industries Ltd.,
  • Sun Pharmaceutical Industries Ltd., en
  • Yuhan Corporation

Segmentatie

Op basis van formulering

  • Intraveneuze oxytocine: Wordt intraveneus toegediend tijdens de bevalling om weeën op te wekken en te versterken, waardoor de duur van de bevalling en complicaties worden verminderd.
  • Intramusculaire oxytocine: geïnjecteerd in het spierweefsel om postpartum bloedingen te behandelen door het bevorderen van samentrekkingen van de baarmoeder en het onder controle houden van overmatig bloeden.
  • Neusnevel: Onderzoeksmatig gebruik in onderzoekssettings voor mogelijke toepassingen bij de behandeling van sociale angst, autismespectrumstoornissen en het verbeteren van de sociale binding.

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21680

Per toepassing

  • Inductie van de bevalling: Gebruikt om de bevalling op gang te brengen en de samentrekkingen van de baarmoeder tijdens de bevalling te versterken, voor een veilige bevalling en de gezondheid van de moeder.
  • Postpartum bloeding: Wordt toegediend om overmatig bloeden na de bevalling te voorkomen en te beheersen, waardoor moedersterfte wordt verminderd en de resultaten in de gezondheidszorg worden verbeterd.
  • Andere therapeutische toepassingen: In klinisch onderzoek wordt onderzocht of het gebruikt kan worden voor het verbeteren van sociaal gedrag, het verminderen van angst en het verbeteren van emotionele binding.

Per eindgebruiker

  • Ziekenhuizen en klinieken: Primaire instellingen voor het toedienen van oxytocine tijdens de bevalling en postpartumzorg, om de veiligheid van de moeder en de kwaliteit van de gezondheidszorg te waarborgen.
  • Kraamklinieken en geboortecentra: Gespecialiseerde instellingen die zich richten op de zorg voor moeders en pasgeborenen en die oxytocine toedienen ter ondersteuning van de bevalling en het herstel na de bevalling.
  • Onderzoeksinstellingen: Onderzoeken naar de therapeutische voordelen van oxytocine in de neurobiologie, psychiatrie en sociale wetenschappen, waarbij nieuwe toepassingen en formuleringen worden onderzocht.

Groeitrends

De oxytocinemarkt wordt gekenmerkt door verschillende belangrijke groeitrends:

  • Toenemend bewustzijn van de gezondheid van moeders: De toenemende aandacht voor de gezondheid van moeders en veilige bevallingen stimuleren de vraag naar oxytocine in verloskundige omgevingen wereldwijd.
  • Uitbreiding van onderzoek naar therapeutische voordelen: Lopende klinische studies en onderzoeken onderzoeken het potentieel van oxytocine bij de behandeling van autismespectrumstoornissen, angststoornissen en het verbeteren van sociale interacties.
  • Vooruitgang in medicijnafgiftesystemen: Innovaties in neussprayformules en technologieën voor gecontroleerde afgifte verbeteren de therapeutische werkzaamheid van oxytocine en de therapietrouw van de patiënt.
  • Goedkeuringen door regelgevende instanties en uitbreiding van de markt: Strenge wettelijke goedkeuringen garanderen de veiligheid en werkzaamheid van het product, wat de markttoegang en wereldwijde distributie van op oxytocine gebaseerde therapieën vergemakkelijkt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over oxytocine : https://www.marketresearchfuture.com/reports/oxytocin-market-21680

Regionale analyse

De wereldwijde oxytocinemarkt is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese oxytocinemarkt bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De oxytocinemarkt in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor oxytocine bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor oxytocine werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. De belangrijkste drijvende krachten achter de groei van deze markt zijn de stijging van de nationale uitgaven voor persoonlijke verzorgingsproducten en de groeiende bewustwording van zwangerschapsproducten. Het succes van programma’s die bedoeld zijn om de kennis van het publiek over zwangerschap te bevorderen, heeft geleid tot de opkomst van de gezondheid van moeder en kind als een belangrijk onderdeel van de Amerikaanse gezondheidszorg.

Bovendien is de Europese markt tijdens de prognoseperiode blijven groeien. Omdat grote industriële bedrijven zoals Novartis een aanzienlijke onderzoeksimpact hebben op de hele marktstructuur, zal Duitsland naar verwachting een winstgevend centrum zijn voor onderzoek, ontwikkeling en productie van oxytocineproducten in de Europese Unie tijdens de verwachte periode.

Daarnaast zal Azië-Pacific naar verwachting de snelste groei doormaken tijdens de prognoseperiode als gevolg van factoren zoals stijgende besteedbare inkomens in zich ontwikkelende economieën zoals China en India, een toename van gevestigde distributiekanalen en een grotere bekendheid van oxytocineproducten door agressieve marketingcampagnes van grote spelers.

Verder is de rest van de wereldmarkt voor oxytocine onderverdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. Met een geavanceerde gezondheidszorg en een hoge mate van bewustzijn met betrekking tot zwangerschap en bevalling zal de rest van de wereld naar verwachting een aanzienlijk marktaandeel innemen. Verhoogde toegang tot gezondheidszorg voor aanstaande moeders is een andere factor die naar verwachting zal bijdragen aan de expansie.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Glaucoom Treatment Market Research Report Information By Disease Type (Open Angle Glaucoma, Angle Closure Glaucoma, Others), By Drug Class (Prostaglandin Analogs, Beta Blockers, Adrenergic Agonists, Carbonic Anhydrase Inhibitors, Others), By Distribution Channel (Hospital pharmacy, Retail pharmacy, Online Pharmacy), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Onderzoeksrapport over demarkt voor verslavingsbehandeling: Informatie per type behandeling (behandeling van alcoholverslaving, behandeling van tabaks- en nicotineverslaving, behandeling van opioïdeverslaving en behandeling van verslaving aan andere stoffen), per type geneesmiddel (bupropion, varenicline, acamprosaat, disulfiram, naltrexon, methadon, buprenorfine, Nicotinevervangende producten en andere), per behandelingscentrum (ambulante behandelingscentra, residentiële behandelingscentra en intramurale behandelingscentra), per distributiekanaal (ziekenhuizen, apotheken, medische winkels en andere), marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport overde markt voor endometriosebehandeling Informatie per geneesmiddel (orale anticonceptiva, progestativa, NSAID’s, GnRH-analogen, LNR-IUD’s), behandelingstype (hormonale therapie, pijnbestrijding), distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, apotheken, drogisterijen, e-commerce) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Cefadroxil Market Research Report Information Per Type (Usp en Ep), Per Toepassing (Tablet en Capsule), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

DNA Synthese Marktonderzoek Rapport Informatie per Dienst (Oligonucleotide Synthese, Aangepaste Oligonucleotide Synthese, Vooraf ontworpen Oligonucleotide Synthese, Gen Synthese), Per Toepassing (Onderzoek en Ontwikkeling, Therapeutica, Diagnostiek), Per Eindgebruiker (Biofarmaceutische Bedrijven, Academische en Onderzoeksinstellingen, Contract Onderzoek Organisaties) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Oxytocin Market,Oxytocin Market Share,Oxytocin Market Size,Oxytocin Market Trends,Oxytocin Market Forecast,Oxytocin Market Outlook,Oxytocin Market Analysis,Oxytocin Market Report,Oxytocin Market Research