header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor multifactorauthenticatie

Jul 17, 2024 7:00 PM ET

Overzicht van de markt voor multifactorauthenticatie:

De markt voor multifactorauthenticatie (MFA) maakt een aanzienlijke groei door omdat organisaties steeds meer prioriteit geven aan beveiliging in een snel evoluerend digitaal landschap. MFA, een beveiligingsproces waarbij gebruikers twee of meer verificatiefactoren moeten opgeven om toegang te krijgen tot bronnen, voegt een essentiële beschermingslaag toe tegen ongeautoriseerde toegang en cyberdreigingen. De groei van de markt wordt gedreven door het toenemende aantal cyberaanvallen, strenge wettelijke vereisten en de toenemende adoptie van cloudgebaseerde oplossingen. Naarmate cyberbedreigingen geavanceerder worden, zal de MFA-markt uitgroeien tot een integraal onderdeel van uitgebreide beveiligingsstrategieën voor bedrijven wereldwijd.

De omvang van de markt voor Multifactor Authenticatie zal naar verwachting groeien van 15,6 miljard USD in 2023 tot 37,4 miljard USD in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,70% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2030).

Nieuws uit de sector:

Recente ontwikkelingen in de MFA-markt wijzen op een dynamische verschuiving naar geavanceerde authenticatietechnologieën en een verhoogde marktpenetratie. Met name grote technologiebedrijven investeren actief in MFA-oplossingen en nemen deze over om hun beveiligingsportfolio’s te verbeteren. Bedrijven als Microsoft, Google en Cisco lopen voorop en integreren MFA in hun platforms om hun gebruikers een robuustere bescherming te bieden. Daarnaast heeft de markt een toename gezien in het gebruik van biometrische verificatiemethoden, zoals gezichtsherkenning en het scannen van vingerafdrukken, als gevolg van een groeiende voorkeur voor meer naadloze en gebruiksvriendelijke beveiligingsoplossingen. Het nieuws uit de sector wijst ook op toenemende samenwerkingen en partnerschappen tussen MFA-aanbieders en ondernemingen om oplossingen op maat te maken die voldoen aan specifieke beveiligingsbehoeften en compliance-eisen.

Download een voorbeeld PDF van het rapport op –
https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1537

Marktsegmentatie:

De MFA-markt is gesegmenteerd op basis van verschillende sleutelfactoren, waaronder het authenticatietype, de implementatiemodus, de grootte van de organisatie en verticale segmenten. Authenticatietypes zijn voornamelijk onderverdeeld in sms-gebaseerde, e-mailgebaseerde, biometrische, hardwaretokens en softwaretokens. Biometrische authenticatie kent een significante groei vanwege de verbeterde beveiligingsfuncties en het gebruiksgemak. De markt is verder gesegmenteerd naar inzetmodus in on-premises en cloud-gebaseerde oplossingen. Cloud-gebaseerde MFA-oplossingen krijgen steeds meer de voorkeur vanwege hun schaalbaarheid, kosteneffectiviteit en gemakkelijke integratie. Daarnaast is de markt gesegmenteerd naar organisatiegrootte, waarbij zowel grote ondernemingen als kleine tot middelgrote ondernemingen (KMO’s) een groeiende adoptie laten zien. Het verticale segment omvat sectoren zoals BFSI (Bankwezen, Financiële Diensten en Verzekeringen), gezondheidszorg, overheid, detailhandel en IT & telecom, elk met unieke beveiligingseisen die de overstap naar MFA stimuleren.

Belangrijkste spelers op de markt:

De MFA-markt wordt gekenmerkt door een aantal prominente spelers die het landschap van de sector vormgeven door innovatie en strategische initiatieven. De belangrijkste spelers zijn:

  • Microsoft Corporation
  • Google LLC
  • Cisco Systemen
  • Okta
  • Auth0 (een dochteronderneming van Okta)

Deze bedrijven, samen met andere opmerkelijke spelers zoals RSA Security, IBM Corporation en ForgeRock, stuwen de markt vooruit door voortdurende innovatie en strategische partnerschappen.

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport | onmiddellijke levering beschikbaar op –
https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1537

Regionale analyse:

De MFA-markt vertoont verschillende groeipatronen in de verschillende regio’s, die worden beïnvloed door de regionale beveiligingsbehoeften, de regelgeving en de technologische adoptiegraad. Noord-Amerika, met name de Verenigde Staten en Canada, leidt de markt vanwege de hoge prevalentie van geavanceerde technologieën, strenge veiligheidsvoorschriften en aanzienlijke investeringen in cyberbeveiliging. Europa volgt op de voet, gedreven door strenge wetten voor gegevensbescherming zoals de General Data Protection Regulation (GDPR) en toenemende zorgen over cyberbeveiliging. De Aziatisch-Pacifische regio kent een snelle groei, aangewakkerd door de groeiende digitale infrastructuur, toenemende cyberdreigingen en een groeiend bewustzijn van cyberbeveiliging bij bedrijven. Met name landen als China, India en Japan dragen bij aan de expansie van de regionale markt. Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika maken ook een geleidelijke groei door, met toenemende investeringen in digitale transformatie en cyberbeveiligingsmaatregelen.

Recente ontwikkelingen:

De MFA-markt heeft onlangs verschillende opmerkelijke ontwikkelingen doorgemaakt. De integratie van kunstmatige intelligentie (AI) en machine learning (ML) in MFA-oplossingen is een belangrijke trend, die de detectiecapaciteiten voor bedreigingen verbetert en adaptieve authenticatie mogelijk maakt. Bedrijven maken gebruik van AI om gedragspatronen van gebruikers te analyseren en anomalieën te detecteren, waardoor meer geavanceerde en dynamische beveiligingsmaatregelen kunnen worden genomen. Een andere ontwikkeling is de groeiende focus op naadloze gebruikerservaringen, waarbij MFA-aanbieders streven naar minder wrijving tijdens het authenticatieproces met behoud van robuuste beveiliging. Daarnaast dwingen veranderingen in regelgeving en compliance-eisen organisaties om MFA-oplossingen te gebruiken om te voldoen aan industrienormen en gevoelige gegevens te beschermen. Deze trends weerspiegelen een bredere toewijding aan het verbeteren van beveiligingsmaatregelen en het aanpakken van opkomende bedreigingen in een steeds complexere digitale omgeving.

Verzoek om aanpassing van dit onderzoeksrapport op –
https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1537

De markt voor multifactorauthenticatie zal blijven groeien nu bedrijven en particulieren het belang inzien van betere beveiligingsmaatregelen. Met de voortdurende technologische vooruitgang en een divers aanbod van oplossingen die aan verschillende behoeften voldoen, zal de MFA-markt een cruciale rol spelen bij de beveiliging van digitale activa en het behoud van de integriteit van gevoelige informatie in alle sectoren en regio’s.

Toonaangevende rapporten:

IoT Professionele Dienstenmarkt

Markt voor bedrijfsvideo

Markt voor cryptomiddelenbeheer

Productlevenscyclusbeheer-markt

3D-beeldvormingsmarkt

Markt voor slimme overheid

Markt voor eindgebruikerservaringmonitoring

Mobiliteit op aanvraag markt

Markt voor EnterpriseSleutelbeheerMarkt voorMobieleReclame

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken op basis van producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Neem contact op met Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Multifactor Authentication Market Size,Multifactor Authentication Market Share,Multifactor Authentication Market Trends,Multifactor Authentication Market Analysis,Multifactor Authentication Market Industry,Multifactor Authentication Market