header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Ontketen de kracht van de markt voor sporttoerisme en bereik een waarde van USD 2704,3 miljard in 2032

Jul 17, 2024 10:00 AM ET

Marktoverzicht

Sporttoerisme is een verzamelnaam voor verschillende reisdoelen zoals het bijwonen van live sportevenementen, actieve deelname aan sport of zelfs het bezoeken van sportmusea en -locaties. De groei van deze markt wordt gestimuleerd door verschillende factoren, waaronder de stijgende populariteit van grote sportevenementen zoals de Olympische Spelen, de FIFA World Cup en de Super Bowl. Daarnaast heeft de opkomst van avontuurlijk sporttoerisme, waaronder activiteiten als skiën, surfen en trektochten vallen, het bereik van de markt vergroot.

In 2022 zal de markt voor sporttoerisme naar schatting 600,5 miljard dollar waard zijn. De sector voor sporttoerisme zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 18,20% tussen 2023 en 2032, van USD 709,7 miljard in 2023 tot USD 2704,3 miljard. De markt voor sporttoerisme zal naar verwachting aanzienlijk worden gestimuleerd door het toenemende aantal gevallen van obesitas, het stijgende besteedbare inkomen van consumenten en de toenemende nadruk van de jongere generatie op fitness.

Sports Tourism Market

Ontwikkelingen in de sporttoerisme-industrie

November 2022: Cricket Scotland en Inspirport, een Britse topaanbieder van ontwikkelingsreizen voor kindersporten, gaan vanaf januari 2023 exclusief samenwerken. De organisatie biedt binnenlandse tours aan Lancashire Cricket en heeft onlangs The R66T Festival of Cricket en The R66T Dubai Cup geïntroduceerd.

September 2022: De groepsreisexpert Gullivers Sport Travel kondigde een eenjarige samenwerking aan waarin Waratahs Alumni, waaronder Darren Coleman, Phil Waugh, Tony Dempsey en Ian Kennedy, vier sportreisexcursies in Frankrijk zullen organiseren tijdens de Rugby World Cup.

Ontvang een gratis voorbeeld PDF-bestand op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/16078

Belangrijkste motoren voor groei

  1. Wereldwijde sportevenementen: Grote internationale sportevenementen stimuleren het toerisme in gastlanden aanzienlijk. De FIFA Wereldbeker trekt bijvoorbeeld miljoenen bezoekers van over de hele wereld, wat de lokale economieën stimuleert en de wereldwijde interesse in reizen voor sportdoeleinden doet toenemen.
  2. Hoger besteedbaar inkomen: Naarmate de inkomens wereldwijd stijgen, zijn meer mensen bereid om geld uit te geven aan reizen en vrijetijdsactiviteiten, waaronder sporttoerisme. Deze trend is vooral duidelijk in opkomende economieën waar de middenklasse groeit.
  3. Trends op het gebied van gezondheid en welzijn: Er is een groeiende wereldwijde trend naar gezondheid en welzijn, die deelname aan sport en fysieke activiteiten aanmoedigt. Dit heeft geleid tot een toename van reizen voor sportactiviteiten zoals marathons, triatlons en yoga retraites.
  4. Technologische vooruitgang: Dankzij de technologische vooruitgang is het voor fans gemakkelijker geworden om online reizen en accommodaties te boeken, waardoor de toegankelijkheid en het gemak van sporttoerisme is toegenomen. Bovendien heeft de opkomst van virtuele sportevenementen tijdens de pandemie de interesse levend gehouden, die zich waarschijnlijk zal omzetten in fysiek bezoek naarmate de beperkingen afnemen.
  5. Overheidsinitiatieven: Veel regeringen investeren in sportinfrastructuur en promoten hun land als bestemming voor sporttoerisme. Dergelijke initiatieven trekken niet alleen toeristen aan, maar verbeteren ook de lokale sportfaciliteiten en dragen bij aan de algemene ontwikkeling van het land.

Marktsegmentatie

De markt voor sporttoerisme kan worden gesegmenteerd op basis van type, activiteit en regio.

  • Op type: De markt is onderverdeeld in actief sporttoerisme, passief sporttoerisme en nostalgisch sporttoerisme. Actief sporttoerisme is reizen om aan sport te doen, terwijl passief sporttoerisme gaat over het kijken naar sportevenementen. Bij nostalgisch sporttoerisme gaat het om het bezoeken van sportgerelateerde attracties zoals musea en rondleidingen door stadions.
  • Op activiteit: Verschillende sportactiviteiten domineren verschillende regio’s. Skiën is bijvoorbeeld populair in Europa en Noord-Amerika, terwijl surfen toeristen trekt naar kustgebieden zoals Australië en Hawaï.
  • Naar regio: Geografisch gezien is de markt onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten & Afrika. Elke regio biedt unieke kansen en uitdagingen voor sporttoerisme.

Krijg belangrijke marktinzichten en analyses van topspelers met ons uitgebreide rapport – koop nu om voorop te blijven lopen @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=16078

Regionaal inzicht

  • Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse markt wordt gedreven door de populariteit van grote competities zoals de NFL, NBA en MLB. De regio profiteert ook van een uitstekende sportinfrastructuur en een groot aantal evenementen en toernooien.
  • Europa: Europa is een belangrijke speler op de markt van sporttoerisme, met evenementen zoals de UEFA Champions League, Wimbledon en de Tour de France die jaarlijks miljoenen bezoekers trekken. Het rijke sportieve erfgoed en de geavanceerde faciliteiten in de regio maken het een uitstekende bestemming voor sportliefhebbers.
  • Azië-Pacific: De regio Azië-Stille Oceaan kent een snelle groei van het sporttoerisme, gedreven door de toenemende sportparticipatie en de organisatie van grote evenementen zoals de Olympische Spelen in Tokio en de wereldbeker cricket. Stijgende besteedbare inkomens en een verbeterde infrastructuur dragen ook bij aan deze groei.
  • Latijns-Amerika: Latijns-Amerika staat bekend om zijn gepassioneerde sportcultuur, vooral op voetbalgebied. Landen als Brazilië en Argentinië zijn populaire bestemmingen voor sporttoerisme, met evenementen als de Copa America die veel internationale aandacht trekken.
  • Midden-Oosten & Afrika: Deze regio is in opkomst als hotspot voor sporttoerisme, met landen als Qatar die veel investeren in sportinfrastructuur ter voorbereiding op de FIFA World Cup 2022. De strategische ligging en het unieke aanbod van de regio zullen naar verwachting veel sporttoeristen aantrekken.

Uitdagingen

Ondanks het groeipotentieel heeft de markt voor sporttoerisme te maken met verschillende uitdagingen. Deze omvatten de hoge kosten die verbonden zijn aan het reizen voor sportevenementen, de milieu-impact van massatoerisme en het risico van politieke instabiliteit in sommige regio’s. Daarnaast heeft de COVID-19 pandemie een grote impact gehad op de sector, waardoor veel evenementen werden geannuleerd of uitgesteld.

Voor meer inzicht, bekijk de volledige details van het rapport op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/sports-tourism-market-16078

De belangrijkste bedrijven in de markt voor sporttoerisme zijn onder andere.

  • TravelOsports
  • MATCH Gastvrijheid
  • Club Europa Holidays Ltd
  • Sportreizen & Hospitality Group
  • Sportsnet Corporation Pty Ltd
  • QuintEvents
  • Gullivers Sportreizen Limited
  • BAC Sport
  • Inspiresport Groep Limited
  • DTB Sport Gastvrijheid
  • Event Management Ltd

Toekomst

De toekomst van sporttoerisme ziet er veelbelovend uit, met een markt die de komende jaren naar verwachting aanzienlijk zal groeien. Technologische vooruitgang, toenemende wereldwijde connectiviteit en een toenemend gezondheidsbewustzijn zullen deze groei naar verwachting stimuleren. Bovendien zal de terugkeer van grote sportevenementen na de pandemie waarschijnlijk de interesse in sporttoerisme weer aanwakkeren.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over consumenten en detailhandel, door Market Research Future:

Hair Extension Market Research Report Information By Product Type (Synthetic Hair Extension, Human Hair Extensions and Animal Hair Extension), By End-User (Female and Male), By Distribution Channel (Store-Based and Non-Store-Based), and By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) – Market Forecast Till 2032

Aromatherapy Market Research Report Information Per Product (Etherische olie, Draagolie en Gemengde Oliën), Apparatuur (Verstuiver, Ultrasone Verstuiver, Warme Verstuiver), Per Toepassing (Tropisch, Inhalatie, Verstuiving vanuit de lucht), Therapeutische Toepassing (Ontspanning en Slaap, Pijnbestrijding, Huid- en Haarverzorging en Andere Remedies), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldberoemd marktonderzoeksbureau dat een breed scala aan diensten aanbiedt, compleet met nauwkeurige en precieze analyses over diverse markten, deelmarkten en doelgroepen. Onze aanpak is een combinatie van uitgebreide informatie en meerdere gegevensbronnen die helpen om de klant een uitputtend begrip te geven van de laatste belangrijke ontwikkelingen, naast toekomstige gebeurtenissen en de maatregelen en beslissingen die op basis daarvan genomen moeten worden.

Ons snelgroeiende marktonderzoeksbureau is gewapend met een deskundig team van onderzoeksanalisten dat zich richt op het verzamelen van bruikbare gegevens en analyses op het gebied van economische en technologische vooruitgang. Onze deskundige analisten voeren industriële bezoeken uit in een poging om betrouwbare en nauwkeurige informatie van gevestigde marktdeelnemers te verkrijgen. Een van onze belangrijkste doelstellingen is om de klant goed op de hoogte te houden van alle lucratieve kansen en uitdagingen rondom verschillende wereldwijde markten. We bieden onze klanten een stapsgewijze begeleiding door middel van consulting en strategische diensten, zodat ze tot een praktische en doeltreffende beslissing kunnen komen.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited), 99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, Verenigde Staten van Amerika.

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013, United States of America
Keywords:  Sports Tourism Market,Sports Tourism Market Size,Sports Tourism Market Share,Sports Tourism Market Trends,Sports Tourism Market Growth,Sports Tourism Market Analysis