header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor biotechnologische contractproductie vertegenwoordigt een waarde van USD 34,8 miljard met een CAGR van 8,80% tijdens de evaluatieperiode 2024-2032

Jul 18, 2024 5:00 PM ET

Biotechnology Contract Manufacturing Market Research Report Information Per Dienst (Productie, Formulering, Vullen, Afwerking, Verpakking, Etikettering en Andere Diensten), Per Type (Productie van Biologische Geneesmiddelen en Productie van Biologische Geneesmiddelen), Per Bedrijfsgrootte (Commerciële Operaties en Klinische Operaties), Per Bron (Zoogdierexpressiesystemen en Niet-Zoogdierexpressiesystemen), op molecule (monoklonale antilichamen, celtherapie & gentherapie, antilichaam-drugconjugaten (ADC’s), vaccins, therapeutische peptiden & eiwitten en andere moleculevormen), op therapeutisch gebied (oncologie, auto-immuunziekten, hart- en vaatziekten, stofwisselingsziekten, infectieziekten, neurologie en andere therapeutische gebieden) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

De omvang van de markt voor biotechnologische contractproductie werd in 2023 gewaardeerd op USD 17,7 miljard en zal naar verwachting groeien tot USD 34,8 miljard in 2032, met een CAGR van 8,80% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

De markt voor biotechnologische contractproductie heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt als gevolg van de stijgende vraag naar biologische geneesmiddelen, biosimilars en gepersonaliseerde geneesmiddelen. Deze markt bestaat uit het uitbesteden van biotechnologische productieprocessen aan gespecialiseerde contractproductieorganisaties (CMO’s). Deze organisaties leveren diensten variërend van cellijnontwikkeling en procesoptimalisatie tot grootschalige productie en naleving van regelgeving.

Een belangrijke drijfveer voor de groei van de markt is de toenemende complexiteit van biotechnologische producten, waardoor gespecialiseerde productiemogelijkheden nodig zijn die veel biotechbedrijven niet in huis hebben. CMO’s bieden geavanceerde technologieën en expertise, waardoor een snellere time-to-market en kosteneffectieve productie mogelijk worden. Daarnaast heeft de toenemende prevalentie van chronische ziekten, zoals kanker en auto-immuunziekten, de vraag naar innovatieve biologische geneesmiddelen en biosimilars gestimuleerd, wat de markt verder aanjaagt.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21957

Uitdagingen in de markt zijn onder andere strenge wettelijke voorschriften en de hoge kosten van biofabricage. Er wordt echter verwacht dat de vooruitgang in bioprocestechnologieën en de groeiende trend van strategische partnerschappen tussen biotechbedrijven en CMO’s deze uitdagingen zullen verzachten en zo zullen zorgen voor een duurzame expansie van de markt.

Belangrijkste spelers

MRFR ziet de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor biotechnologische contractproductie: Lonza (Zwitserland), Thermo Fisher Scientific, Inc. (VS), Catalent, Inc. (VS), Samsung Biologics (Zuid-Korea), WuXi Biologics (China), Boehringer Ingelheim International GmbH (Duitsland), FUJIFILM Holding Corporation (Japan), AbbVie, Inc. (VS), Eurofins Scientific (Luxemburg), AGC, Inc. (Japan), Merck KgaA (Duitsland).

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over biotechnologische contractproductie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/biotechnology-contract-manufacturing-market-21957

Markt Segmentatie

De biotechnologische contractproductie (BCM) marktsegmentatie houdt in dat de markt wordt opgedeeld in verschillende subgroepen op basis van specifieke criteria om de verschillende behoeften van de klant beter te begrijpen en aan te pakken. Deze segmentatie kan grofweg worden onderverdeeld in verschillende belangrijke gebieden:

Servicetype: De BCM-markt wordt gesegmenteerd op basis van het type diensten dat wordt aangeboden, zoals procesontwikkeling, analytische en kwaliteitscontrole, cellijnontwikkeling en afvuloperaties. Hierdoor kunnen bedrijven zich richten op hun kerncompetenties en andere kritieke processen uitbesteden.

Producttype: Segmentatie per producttype omvat biologische geneesmiddelen, biosimilars en gentherapieproducten. Deze classificatie helpt bij het identificeren van de specifieke behoeften en eisen van verschillende productcategorieën binnen de biotechnologie-industrie.

Eindgebruiker: De markt wordt ook gesegmenteerd op basis van eindgebruikers, zoals farmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven en onderzoeksinstellingen. Elke eindgebruikerscategorie heeft unieke eisen en verwachtingen van organisaties voor contractproductie (CMO’s).

Geografie: Geografische segmentatie verdeelt de markt in regio’s zoals Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Dit helpt bij het begrijpen van de regionale marktdynamiek, regelgeving en groeikansen.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor biotechnologische contractproductie is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor biotechnologische contractproductie bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor biotechnologische contractproductie in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereld markt voor biotechnologische contractproductie bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Het grootste marktaandeel voor biotechnologische contractproductie werd behouden door de Noord-Amerikaanse regionale sector. De regio biedt onderdak aan prominente biofarmaceutische bedrijven die productiediensten uitbesteden vanwege de kostenefficiëntie en expertise die contractfabrikanten bieden. Bovendien versterken strategische samenwerkingen en investeringen de expansie van de markt. Met een focus op kwaliteitsborging en naleving, geavanceerde infrastructuur, technologische innovatie en een sterk regelgevend kader zet Noord-Amerika zijn ontwikkeling voort.

Bovendien is de Europese markt tijdens de prognoseperiode blijven groeien. De vraag naar contractproductie voor biotechnologie wordt gedreven door een geavanceerde infrastructuur voor gezondheidszorg en een ondersteunende regelgeving. Met toenemende investeringen in biofarmaceutica en een sterke nadruk op innovatie zal Europa naar verwachting een prominente hub blijven voor biotechnologische contractproductiediensten, die zowel binnenlandse als internationale markten bedienen.

Bovendien zal Azië-Pacific, vanwege de toenemende investeringen in biotechnologie, gunstige regelgeving en de beschikbaarheid van geschoolde arbeidskrachten, naar verwachting de snelste groei doormaken tijdens de prognoseperiode. Bovendien zijn landen in opkomst als belangrijke hubs voor contractproductiediensten in de biotechnologiesector, gedreven door hun robuuste infrastructuur en kostenvoordelen, wat de groei van de markt in de regio verder stimuleert.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

OnderzoeksrapportMedisch Toerisme per behandelingstype (orthopedische/ wervelkolombehandelingen, oncologie/kankerbehandelingen, cosmetische behandelingen, cardiovasculaire behandelingen, tandheelkundige behandelingen, vruchtbaarheids-/IVF-behandelingen, andere), per regio, omvang, aandeel, statistische inzichten – voorspelling tot 2032

Clinical Trials Market Research Report Information per Fase (Fase I, Fase II, Fase III) per Studieopzet (Interventioneel, Observationeel en Uitgebreide Toegang), Indicatie (Auto-immuun/Inflammatie) per Eindgebruiker (Medische Instellingen, Ziekenhuizen)-Voorspelling tot 2032

Chirurgische Robots Market Research Report Information Per Producttype (Instrument & Accessoires, Robotsystemen, en Diensten), Per Toepassing (Gynaecologische Chirurgie, Algemene Chirurgie, Hartchirurgie, Urologische Chirurgie, Colorectale Chirurgie, en Hoofd-Hals Chirurgie), Per Besturingsmechanisme (Directe Telemanipulator en Computerbesturing) Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Ambulante Chirurgische Centra) en Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld)-Voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde markt voor Intracraniële Drukbewaking Informatie per Interventieroute (Intraventriculaire en Epidurale Sensor), per Techniek (Invasief en Niet-Invasief), per Toepassing (Traumatisch Hersenletsel en Subarachnoïdale Bloeding), per (Intraventriculaire Katheter en Epidurale Sensoren Apparaat), per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken, en Trauma Centra) en per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Telehealth Market Research Report Information Per Component (Hardware, Software en Diensten), Per Leveringswijze (Web/Cloud-Based en On-Premise), Per Toepassing (Radiologie, Cardiologie, Eerstelijnsgezondheidszorg, Neurofysiologie, en anderen), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen en Klinieken, Diagnostische Centra, Thuiszorg, en anderen), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Biotechnology Contract Manufacturing Market,Biotechnology Contract Manufacturing Market Size,Biotechnology Contract Manufacturing Market Share,Biotechnology Contract Manufacturing Market Trends