header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor celvrije eiwitexpressie bereikt USD 0,53 miljard met een CAGR van 9,00% tijdens de prognose tot 2032

Jul 18, 2024 5:00 PM ET

Cell-free Protein Expression Market Research Report Information By Product (Expressiesystemen [E. coli celvrij eiwitexpressiesysteem, tarwekiem celvrij eiwitexpressiesysteem, konijnenreticulocyten celvrij eiwitexpressiesysteem, insectencellen celvrij eiwitexpressiesysteem, humaan celvrij eiwitexpressiesysteem, andere], reagentia), op toepassing (enzymengineering, high throughput productie, eiwitlabeling, Eiwit-Proteïne Interactie, Eiwit Zuivering), Per Methode (Transcriptie en translatie systemen, Translatie systemen), Per Eindgebruiker (Farmaceutische en Biotechnologische bedrijven, Academische en Onderzoeksinstellingen, Andere) En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) -Marktvoorspelling tot 2032

De omvang van de markt voor celvrije eiwitexpressie zal naar verwachting groeien van USD 0,26 miljard in 2023 tot USD 0,53 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,00% tijdens de voorspellingsperiode.

De markt voor celvrije eiwitexpressie kent een aanzienlijke groei, gedreven door de vooruitgang in de synthetische biologie en biofabricage. Deze innovatieve technologie maakt de synthese van eiwitten in vitro mogelijk zonder de noodzaak van levende cellen en biedt een sneller en flexibeler alternatief voor traditionele expressiesystemen op basis van cellen. Belangrijke factoren die bijdragen aan de expansie van de markt zijn onder andere de toepassing in snelle eiwitproductie voor onderzoek, farmaceutica en diagnostiek.

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/22000

Celvrije systemen zijn vooral voordelig voor de productie van toxische of moeilijk te comprimeren eiwitten, waardoor de studie van de eiwitstructuur en -functie wordt gestroomlijnd. Ze maken ook high-throughput screening en functionele genomics-toepassingen mogelijk, waardoor ze van onschatbare waarde zijn bij het ontdekken en ontwikkelen van medicijnen. Bovendien vergroten de mogelijkheid om niet-natuurlijke aminozuren op te nemen en het gebruik van aangepaste reactiecondities de veelzijdigheid van celvrije eiwitexpressieplatforms.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor celvrije eiwitexpressie: Thermo Fisher Scientific, Inc., Takara Bio Company, Merck KGaA, New England Biolabs, Promega Corporation, Jena Bioscience GmbH, GeneCopoeia, Inc., Biotechrabbit GmbH, Cube Biotech GmbH, CellFree Sciences Co.

Markt Segmentatie

De wereldwijde celvrije eiwitexpressiemarkt is gesegmenteerd op basis van product, toepassing, methode en eindgebruiker.

Op basis van product wordt de markt gesegmenteerd in Expressiesystemen [E. coli celvrij eiwitexpressiesysteem, tarwekiem celvrij eiwitexpressiesysteem, konijnenreticulocyten celvrij eiwitexpressiesysteem, insectencellen celvrij eiwitexpressiesysteem, humaan celvrij eiwitexpressiesysteem, andere], reagentia. In 2023 domineerde het segment Expressiesystemen de markt. De toenemende trend naar high-throughput screening bij het ontdekken van medicijnen heeft de vraag naar expressiestructuren die snel en efficiënt enorme hoeveelheden eiwitten kunnen produceren, verder gestimuleerd. Expressiestructuren stellen onderzoekers in staat om eiwitbibliotheken te genereren voor screeningtests, wat de identificatie van kandidaat-geneesmiddelen versnelt en de ontdekkingsmethode voor geneesmiddelen vergemakkelijkt. Deze verbeterde vraag naar excessieve eiwitexpressie heeft het marktaandeel van de sectie Expressiesystemen gestimuleerd.

Op basis van de toepassing is de wereldwijde markt voor celvrije eiwitexpressie onderverdeeld in Enzyme Engineering, High Throughput Productie, Eiwitlabeling, Eiwit-Proteïne Interactie en Eiwitzuivering. In 2023 genereerde de categorie High Throughput Production de meeste inkomsten. De stijgende vraag naar moderne therapeutica en biotechnologische producten stimuleerde de toepassing van de technologie voor productie met hoge doorvoer. Aangezien het aantal hardnekkige ziekten toeneemt en de oudere bevolking wereldwijd groeit, is er een groeiende behoefte aan efficiënte en schaalbare methoden om biologische geneesmiddelen, vaccins en aangepaste geneesmiddelen te leveren, waardoor de groei van de categorie High Throughput Production wordt gestimuleerd.

Gebaseerd op methode omvat Transcriptie- en vertaalsystemen. Vertaalsystemen. In 2023 genereerden de transcriptie- en vertaalsystemen de meeste inkomsten als gevolg van de groeiende vraag naar biofarmaceutica en therapeutische eiwitten die gebruikmaken van transcriptie- en vertaalsystemen voor de productie van eiwitten.

Gebaseerd op eindgebruikers zijn dit onder andere farmaceutische en biotechnologische bedrijven, academische en onderzoeksinstellingen en andere. In 2023 genereerde de categorie Farmaceutische en biotechnologische bedrijven de meeste inkomsten. De toenemende toepassing van biofarmaceutica, waaronder genezingseiwitten, monoklonale antilichamen en gentherapieën, zorgt voor een stijging van de inkomsten in de categorie Farmaceutische en biotechnologische bedrijven.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over Celvrije Eiwit Expressie Markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cell-free-protein-expression-market-22000

Regionale analyse

Op basis van regio is de wereldmarkt voor celvrije eiwitexpressie onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor Cell-free Protein Expression bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor celvrije eiwitten in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De Rest van de Wereld Cell-free Protein Expression markt bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

De regionale sector Noord-Amerika heeft het grootste marktaandeel voor Cell-free Protein Expression. Noord-Amerika leidt de wereldwijde markt voor celvrije eiwitexpressie, gedreven door de aanwezigheid van belangrijke spelers, geavanceerde biotechnologische centra en omvangrijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling. Het land is gezegend met een sterke biofarmaceutische onderneming, waarbij de Verenigde Staten een belangrijke bijdrage leveren aan de groei van de markt. Daarnaast helpen goed gevestigde academische en onderzoeksinstellingen, in combinatie met gunstige overheidstaken en financiering, innovatie in eiwitexpressietechnologie. De dominantie van Noord-Amerika op de markt wordt bovendien versterkt door het stevige regelgevende kader, de gestroomlijnde goedkeuringsprocedures en de toegang tot bekwame arbeidskrachten, wat de commercialisering van nieuwe celvrije expressiesystemen vergemakkelijkt.

Bovendien heeft Europa een aanzienlijk aandeel in de wereldwijde markt voor celvrije eiwitexpressie, ondersteund door de bloeiende biotechnologische en farmaceutische sectoren, uitmuntend onderzoek en samenwerkingsnetwerken. Landen als Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland spelen een sleutelrol in de groei van de markt en beschikken over gerenommeerde onderzoeksinstellingen en biotechnologieclusters. Europa profiteert van aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling, gestimuleerd door financieringsaanvragen van overheden en taken in de privézone. Bovendien vergemakkelijken het gunstige regelgevingsklimaat en de geharmoniseerde vereisten in de omgeving de markttoegang voor innovatieve eiwitexpressietechnologieën, wat bijdraagt aan de sterke rol van Europa op de wereldmarkt.

Daarnaast maakt het Aziatisch-Pacifisch gebied een snelle groei door op de markt voor celvrije eiwitexpressie, aangedreven door de groeiende biotechnologie-industrie, groeiende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten en een toenemende vraag naar biofarmaceutische producten. Landen als China, Japan, Zuid-Korea en India lopen voorop in de uitbreiding van de markt, ondersteund door overheidsprojecten, investeringen in infrastructuur en geschoolde arbeidskrachten. Azië-Pacific profiteert van zijn enorme en diverse markten, met name in de gezondheidszorg en biowetenschappen, met behulp van de toepassing van cellulaire losse expressiestructuren voor onderzoek, diagnostiek en biofabricagetoepassingen. Daarnaast stimuleert de focus op technologische innovatie en samenwerking de ontwikkeling van nieuwe eiwitexpressiesystemen en de groei van de markt.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Fertility Services Market Research Report Information Per Onderliggende Oorzaak (Mannelijke onvruchtbaarheid en Vrouwelijke onvruchtbaarheid), Per Behandelingstype (ART, en medicijnen tegen onvruchtbaarheid), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Marktaandeel, trends en groeivan zwangerschapstestkits, per type test (bloedtest voor Hcg, urinetest voor Hcg en andere); per product (digitale apparaten, lijnindicatoren (strips, cassettes en mid-stream apparaten) en andere); per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, huishoudens) – voorspelling tot 2032

OnderzoeksrapportAdemhalingsinhalatoren Markt Informatie Per Type (Handbediend en Digitaal Bediend), Per Product (Droog Poeder Inhalator, Geregistreerd Dosering Inhalator en Andere), Per Toepassing (Astma, COPD en Andere), Per Eindgebruiker (Ziekenhuizen, Klinieken en AdemhalingsZorgCentra), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest Van De Wereld) – Prognose Tot 2032

Medical Aesthetics Market Research Report Information per product (gezichts-esthetica, lichaamscontouren, cosmetische implantaten, ontharing, huid-esthetische apparaten en tatoeageverwijderingsapparaten), per technologie (invasief, niet-invasief en minimaal invasief), per eindgebruiker (ziekenhuizen & en dermatologische & cosmetische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street,

5Th Floor New York, NY 10013

United States of America +1 628 258 0071 (US) +44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cell-free Protein Expression Market,Cell-free Protein Expression Market Size,Cell-free Protein Expression Market Share,Cell-free Protein Expression Market Trends