header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Homeopathie voor chronische aandoeningen | Dermatologie & Gastro-enterologie leidt $18,49 miljard markt in 2032 (Rapport met segmentatieanalyse)

Jul 18, 2024 11:34 AM ET

Marktoverzicht

Homeopathy Market Research Report Informatie per type (tabletten, zalven, biochemicaliën, tinctuur, verdunningen), per toepassing (dermatologie, gastro-enterologie, immunologie, neurologie, ademhalingswegen, pijnstillers en koortswerende middelen), per bron (mineralen, dieren, planten) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De omvang van de homeopathiemarkt werd in 2023 geschat op USD 4,95 miljard. De markt voor homeopathie zal naar verwachting groeien van USD 5,83 miljard in 2024 tot USD 18,49 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 15,51% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4970

Markttrends

Homeopathie, een complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM) en holistische behandeling, kan verschillende hedendaagse medische problemen aanpakken. Homeopathie werd voor het eerst ontwikkeld door de Duitse arts Samuel Hahnemann, op basis van de ‘zoals geneest zoals’-theorie, en omvat ongeveer 3000 geneesmiddelen. Studies wijzen op een toenemend gebruik van CAM, ook door mensen die traditionele medische zorg onbetaalbaar vinden. Het Homeopathy Research Institute (HRI) meldt dat wereldwijd meer dan 200 miljoen mensen homeopathie gebruiken. Het is opgenomen in de nationale gezondheidssystemen van verschillende landen, waaronder Brazilië, Chili, India, Mexico, Pakistan en Zwitserland, wat wijst op een voorkeur voor CAM/traditionele geneeskunde boven conventionele geneeskunde, wat de groei van de markt stimuleert.

Daarnaast zijn chronische ziekten wereldwijd een belangrijke oorzaak van sterfte en invaliditeit geworden, die mensen met verschillende sociaaleconomische achtergronden en regio’s treft. Ziekten zoals diabetes, astma en depressie zijn wijdverspreid en duur, vooral in de Verenigde Staten. Chronische ziekten kunnen leiden tot ziekenhuisopnames, langdurige handicaps, een verminderde levenskwaliteit en zelfs overlijden. Ze zijn verantwoordelijk voor een aanzienlijk deel van de kosten van de gezondheidszorg. Homeopathie wordt vaak gebruikt voor een verscheidenheid aan gezondheidsproblemen. Sommige behandelaars geloven dat het effectief is voor aandoeningen zoals astma, oorinfecties, hooikoorts, psychiatrische stoornissen, allergieën, artritis en hoge bloeddruk. Gezien de toenemende prevalentie van chronische ziekten wordt verwacht dat de markt voor homeopathische producten zal groeien, waardoor de inkomsten van de homeopathiemarkt zullen stijgen.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=4970

Markt Segment

Type homeopathie

De homeopathiemarkt is onderverdeeld in tabletten, zalven, biochemische middelen, tincturen en verdunningen. Het verdunningssegment leidt de markt, gedreven door de beschikbaarheid van geavanceerde technologieën en overvloedige middelen in deze sector.

Homeopathie Toepassing

De marktsegmentatie per toepassing omvat dermatologische, gastro-enterologische, immunologische, neurologische, respiratoire, pijnstillende en koortswerende toepassingen. Het segment dermatologie en gastro-enterologie is het grootst, wat wordt toegeschreven aan de beschikbaarheid van geavanceerde technologieën en middelen in deze gebieden.

Homeopathie Bron

Op basis van de bron wordt de homeopathiemarkt onderverdeeld in mineralen, dieren en planten. Het plantaardige segment domineert de markt vanwege de beschikbaarheid van geavanceerde technologieën en middelen. Homeopathische middelen die zijn afgeleid van planten worden op grote schaal gebruikt en bieden verschillende behandelingsopties voor tal van kwalen.

Regionaal inzicht

Het onderzoek biedt inzicht in de markt per regio: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld.

Noord-Amerika
De Noord-Amerikaanse homeopathiemarkt zal naar verwachting domineren als gevolg van de toegenomen overheidsuitgaven voor onderzoek en ontwikkeling, wat de marktgroei in deze regio zal stimuleren.

Europa
Europa heeft het op één na grootste marktaandeel in homeopathie, gedreven door een grote populatie die lijdt aan kanker, wat de marktgroei stimuleert. Binnen Europa heeft Duitsland het grootste marktaandeel, terwijl het Verenigd Koninkrijk de snelst groeiende markt in de regio is.

Azië-Stille Oceaan
De markt voor homeopathie in Azië-Pacific zal naar verwachting de snelste groei doormaken van 2024 tot 2032. Deze groei wordt toegeschreven aan de vooruitgang in behandelmethoden, waardoor het begrip en de effectiviteit van homeopathische middelen wordt verbeterd. India wordt gezien als de snelst groeiende markt in de regio Azië-Pacific.

Bestudeerde landen
De belangrijkste landen die in het marktrapport zijn onderzocht, zijn de VS, Canada, Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje, China, Japan, India, Australië, Zuid-Korea en Brazilië.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (188 pagina’s) over homeopathie: https://www.marketresearchfuture.com/reports/homeopathy-market-4970

Concurrentiedynamiek

Enkele van de belangrijkste spelers op deze markt zijn Boiron Group, Weleda, Heel, Hyland, Nelson & Co Ltd, Homeocan inc, GMP Laboratories en anderen.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

India Fertility Services Market Research Report Information By Infertility (Mannelijke onvruchtbaarheid en Vrouwelijke onvruchtbaarheid), Procedure (Assisted Reproductive Technology (ART), In-Vitro Fertilisatie, Kunstmatige Inseminatie, Draagmoederschap en Anderen), Diensten (Donor en Niet-donor), Eindgebruiker (Vruchtbaarheidsklinieken, Ziekenhuizen, Klinische Onderzoeksinstituten en Chirurgische Centra) – Marktvoorspelling tot 2032.

Protonpompremmers marktonderzoeksrapport: Informatie per type geneesmiddel (esomeprazol, omeprazol, dxlansoprazol, pantoprazol en andere), per toedieningsweg (oraal, injecteerbaar), per indicatie (gastro-oesofageale refluxziekte, brandend maagzuur, maagzweren en andere), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, kleinhandelsapotheken, drogisterijen en speciale klinieken) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

OnderzoeksrapportOrthomoleculaire Geneeskunde: Informatie per producttype (Zuigelingenvoeding, Parenterale Voeding en Enterale Voeding), per vorm (Poeder en Capsules), per distributiekanaal (Ziekenhuisapotheken, Privéklinieken, Drogisterijen en Retail Apotheken en E-commerce) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032.

Dental Products Market Research Report Information By Device Type {Therapeutische tandheelkundige apparatuur (Dental Operatory & Treatment Center Equipment [tandheelkundige eenheden, tandheelkundige handstukken, tandheelkundige lichthardende apparatuur, elektrochirurgische systemen, andere tandheelkundige operatieve & Treatment Center Equipment], tandheelkundige laboratoriumapparatuur [CAD/CAM-systemen, freesapparatuur, 3D-printapparatuur, gietmachines, keramiekovens, andere tandheelkundige laboratoriumapparatuur], tandheelkundige lasers [zacht-weefsellasers, alle-weefsellasers]), diagnostische tandheelkundige apparatuur.

Bacteriostatisch water voor injectie marktonderzoeksrapport: Informatie per toepassing (medicatieverdunning, klinische farmacologie en antibacteriële toepassingen), per distributiekanaal (ziekenhuisapotheken, online apotheken en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Homeopathy Market,Homeopathy Market Trends,Homeopathy Market Growth,Homeopathy Market Size,Homeopathy Market Share,Homeopathy Market Insights,Homeopathy Market Research,Homeopathy Market Report,Homeopathy Market Analysis,Homeopathy Market Demand