header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Metalen blikken en spuitbussen marktleiders, bedrijfsontwikkeling en wereldwijde prognose 2032

Jul 18, 2024 7:00 PM ET

De markt voor metalen blikjes en spuitbussen is een cruciaal segment van de wereldwijde verpakkingsindustrie en kent een breed scala aan toepassingen, van voeding en dranken tot persoonlijke verzorging en geneesmiddelen. Deze markt wordt gekenmerkt door zijn robuustheid, veelzijdigheid en duurzaamheid, waardoor het de voorkeur geniet van zowel fabrikanten als consumenten.

De omvang van de markt voor metalen blikjes en spuitbussen wordt geschat op 53.176,6 miljoen dollar in 2023. De wereldwijde sector van metalen blikjes en spuitbussen zal naar verwachting groeien van 55.558,7 miljoen dollar in 2024 tot 81.003,4 miljoen dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,8% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Drijfveren voor de markt

  1. Duurzaamheid en milieu: Een van de belangrijkste drijfveren voor de markt van metalen blikjes en spuitbussen is de toenemende aandacht voor duurzaamheid. Metalen blikjes zijn zeer goed recyclebaar en door ze te recyclen worden het energieverbruik en de uitstoot van broeikasgassen aanzienlijk verminderd in vergelijking met de productie van nieuwe blikjes. Dit milieuvoordeel sluit aan bij de groeiende vraag van consumenten naar milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen.

  2. Lange houdbaarheid en conservering: Metalen blikken en spuitbussen bieden een uitstekende bescherming tegen licht, zuurstof en andere verontreinigingen die de kwaliteit van de inhoud kunnen aantasten. Dit is vooral belangrijk voor voedsel en dranken, omdat het helpt de houdbaarheid te verlengen en de versheid te behouden. Levensmiddelen in blik kunnen bijvoorbeeld jaren meegaan zonder conserveringsmiddelen, waardoor ze niet meer weg te denken zijn uit huishoudens.

  3. Gemak en draagbaarheid: Metalen verpakkingen staan bekend om hun duurzaamheid en transportgemak. Metalen blikjes zijn licht, stapelbaar en minder breukgevoelig dan glazen verpakkingen. Spuitbussen bieden een handige manier om producten zoals deodorant, verf en huishoudelijke schoonmaakmiddelen te doseren, waardoor ze een populaire keuze zijn onder consumenten.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/22204

Markttrends

  1. Innovatieve ontwerpen en formaten: Fabrikanten richten zich steeds meer op innovatieve blikontwerpen en -formaten om consumenten aan te trekken. Zo winnen strakke blikjes, hersluitbare blikjes en uniek gevormde spuitbussen aan populariteit. Deze innovaties vergroten niet alleen de esthetische aantrekkingskracht, maar verbeteren ook de functionaliteit.

  2. Verschuiving naar aluminium: Er is een duidelijke verschuiving merkbaar van staal naar aluminium bij de productie van blikjes en spuitbussen. Aluminium is lichter, zeer goed recyclebaar en heeft een superieure weerstand tegen corrosie. Deze verschuiving is het gevolg van zowel de voorkeur van de consument als de druk van de regelgeving voor duurzamere materialen.

  3. Gezondheids- en welzijnstrends: De stijging van het gezondheidsbewustzijn onder consumenten beïnvloedt de markt voor metalen blikjes en spuitbussen. Er is een groeiende vraag naar producten die vrij zijn van schadelijke chemicaliën zoals Bisfenol A (BPA). Dit heeft geleid tot de ontwikkeling van BPA-vrije voeringen in blikjes en spuitbussen, waarmee wordt ingespeeld op zorgen over de veiligheid en tegemoet wordt gekomen aan gezondheidsbewuste consumenten.

Beperkingen in de markt

  1. Volatiliteit in grondstofprijzen: De prijzen van grondstoffen zoals aluminium en staal zijn onderhevig aan schommelingen als gevolg van verschillende factoren, waaronder verstoringen in de toeleveringsketen en veranderingen in de wereldwijde vraag. Deze volatiliteit kan de winstgevendheid van fabrikanten beïnvloeden en leiden tot hogere productprijzen.

  2. Concurrentie van alternatieve verpakkingsoplossingen: Ondanks de voordelen van metalen verpakkingen, hebben ze te kampen met hevige concurrentie van alternatieve verpakkingsoplossingen zoals plastic en glas. Innovaties in biologisch afbreekbare en composteerbare verpakkingsmaterialen vormen ook een bedreiging voor de markt.

Kansen

  1. Uitbreiding in opkomende markten: Opkomende economieën bieden aanzienlijke groeikansen voor de markt van metalen blikjes en spuitbussen. Stijgende besteedbare inkomens, verstedelijking en veranderende levensstijlen van consumenten stimuleren de vraag naar verpakte voedingsmiddelen en dranken, producten voor persoonlijke verzorging en huishoudelijke artikelen.

  2. Technologische vooruitgang: Vooruitgang in productietechnologieën, zoals verbeterde processen voor het maken van blikjes en verbeterde mechanismen voor het doseren van spuitbussen, bieden kansen voor marktgroei. Deze technologieën kunnen leiden tot kostenbesparingen, verbeterde productkwaliteit en nieuwe productinnovaties.

  3. Wettelijke ondersteuning voor recycling: Regeringen wereldwijd implementeren regelgeving en stimuleringsmaatregelen om recycling te bevorderen en afval te verminderen. Deze initiatieven ondersteunen de groei van de markt voor metalen blikjes en spuitbussen door het gebruik van recyclebare materialen aan te moedigen en de impact op het milieu te verminderen.

Praat met analist: https: //www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/22204

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers Bedrijven in metalen blikjes en spuitbussen – Ball Corporation,Trivium Packaging,Crown Holdings, Inc,Toyo Seikan Group,Exal Corporation,TUBEX GMBH,Envases Universales,Massilly Group,Nampak Ltd,CCL Container,Colep Packaging,CPMC Holdings,Alucon,DS Containers,Jamestrong Packaging,ITW Sexton,SWAN Industries (Thailand) Company Limited.,Staehle GmbH u. Co. KG,Kian Joo Can,Tecnocap S.p.A.,Canpack,Silgan,Sonoco

De markt van metalen blikjes en spuitbussen is klaar voor gestage groei, gedreven door duurzaamheid, gemak en innovatie. Hoewel er uitdagingen zijn zoals de volatiliteit van grondstofprijzen en concurrentie van alternatieve verpakkingen, bieden kansen in opkomende markten en technologische vooruitgang veelbelovende vooruitzichten. Omdat de voorkeuren van de consument blijven evolueren, zal de markt waarschijnlijk verdere innovaties en aanpassingen zien, waardoor de essentiële rol in de wereldwijde verpakkingsindustrie wordt versterkt.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=22204

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Het doel van Market Research Future is om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Canned Food Packaging MarketDe Canned Food Packaging-industrie vertoont een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,5% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Cargo Handling Equipment Market De Cargo Handling Equipment-industrie zal naar verwachting groeien met een aanzienlijk percentage van 3,04% CAGR.

LuchtvrachtmarktDe luchtvrachtindustrie vertoont een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,97% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

4PL-marktDe 4PL-logistieksector vertoont een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Last Mile Delivery-marktDe Last Mile Delivery-industrie vertoont een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 16,20% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Metal Cans and Aerosols Market Size,Metal Cans,Aerosols Market,Metal Cans and Aerosols Market Share,Metal Cans and Aerosols Market Type,Metal Cans and Aerosols Industry