header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Noord-Amerikaanse markt voor groene ammoniak: Inkomstenanalyse, bedrijfsaandeel in inkomsten, wereldwijde prognose tot 2032

Jul 18, 2024 8:00 PM ET

De Noord-Amerikaanse markt voor groene ammoniak is klaar voor een aanzienlijke groei, gedreven door een toenemend milieubewustzijn, ondersteuning door regelgeving en technologische vooruitgang. Groene ammoniak, geproduceerd met behulp van hernieuwbare energiebronnen, biedt een duurzaam alternatief voor traditionele ammoniak, die meestal afkomstig is van fossiele brandstoffen. Deze milieuvriendelijke oplossing wint aan populariteit in verschillende industrieën, waaronder landbouw, energie en transport, waardoor Noord-Amerika een belangrijke speler wordt op de Noord-Amerikaanse markt voor groene ammoniak.

De omvang van de Noord-Amerikaanse groene ammoniakmarkt werd in 2022 geschat op USD 0,3 miljard. De groene ammoniakindustrie zal naar verwachting groeien van USD 0,7 miljard in 2023 tot USD 60,9 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 75,80% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Drivers van de markt

  1. Milieuvoorschriften en -beleid: Regeringen in Noord-Amerika implementeren strenge milieuregelgeving om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. De VS en Canada stimuleren actief het gebruik van hernieuwbare energie om hun klimaatdoelstellingen te halen. De focus van de regering Biden op het bereiken van netto nul emissies tegen 2050 versnelt bijvoorbeeld de overgang naar groene technologieën, waaronder groene ammoniakproductie.

  2. Technologische vooruitgang: Vooruitgang in elektrolyse en hernieuwbare energietechnologieën maken groene ammoniakproductie haalbaarder en kosteneffectiever. De ontwikkeling van efficiënte en schaalbare elektrolyzers die gebruik maken van wind-, zonne- en waterkracht is cruciaal voor de grootschalige productie van groene ammoniak. Deze technologische verbeteringen drukken de productiekosten, waardoor groene ammoniak beter kan concurreren met conventionele ammoniak.

  3. Agrarische vraag: Noord-Amerika is een van de grootste verbruikers van ammoniak voor landbouwmeststoffen. Met een groeiend bewustzijn van duurzame landbouwpraktijken is er een toenemende vraag naar groene ammoniak als stikstofbron. Groene ammoniak kan de koolstofvoetafdruk van de landbouwsector helpen verkleinen en duurzame gewasproductie en bodemgezondheid bevorderen.

Download het voorbeeldrapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/17799

Markttrends

  1. Uitbreiding van productiefaciliteiten: Verschillende bedrijven in Noord-Amerika investeren in groene ammoniakproductiefaciliteiten. CF Industries, een toonaangevende producent van ammoniak, heeft bijvoorbeeld plannen aangekondigd om een groene ammoniakfabriek te bouwen in Louisiana. Deze investeringen zullen naar verwachting de productiecapaciteit van groene ammoniak in de regio aanzienlijk verhogen.

  2. Samenwerkingen en partnerschappen: Strategische samenwerkingsverbanden tussen bedrijven, onderzoeksinstellingen en overheidsinstanties bevorderen de innovatie op de markt voor groene ammoniak. Er worden partnerschappen gevormd om proefprojecten te ontwikkelen, kennis te delen en de productie op te schalen. De samenwerking tussen Air Products en Cummins Inc. heeft bijvoorbeeld tot doel de ontwikkeling van waterstofinfrastructuur te versnellen, wat essentieel is voor de productie van groene ammoniak.

  3. Integratie met waterstofeconomie: Groene ammoniak is in opkomst als een belangrijk onderdeel van de waterstofeconomie. Het dient als een efficiënte waterstofdrager die de opslag en het transport van hernieuwbare energie mogelijk maakt. Deze integratie zal naar verwachting de vraag naar groene ammoniak stimuleren, vooral in de context van het koolstofvrij maken van de energie- en transportsector.

Beperkingen in de markt

  1. Hoge productiekosten: Ondanks technologische vooruitgang blijven de productiekosten van groene ammoniak hoger dan die van conventionele ammoniak. De hoge initiële investeringen die nodig zijn voor infrastructuur voor hernieuwbare energie en elektrolyzers vormen een belangrijke belemmering voor de groei van de markt. Er wordt echter verwacht dat voortdurende onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen deze kosten na verloop van tijd zullen verlagen.

  2. Infrastructurele uitdagingen: De bestaande infrastructuur voor de opslag en het transport van ammoniak is voornamelijk ontworpen voor conventionele ammoniak. Het aanpassen van deze infrastructuur voor groene ammoniak brengt technische en financiële uitdagingen met zich mee. Het waarborgen van de veiligheid en efficiëntie van de verwerking van groene ammoniak is cruciaal voor de uitbreiding van de markt.

Kansen

  1. Overheidsstimulansen en subsidies: Overheidsstimulansen en subsidies voor hernieuwbare energieprojecten vormen een belangrijke opportuniteit voor de markt van groene ammoniak. Beleidsmaatregelen die de ontwikkeling van groene waterstof en ammoniak ondersteunen, kunnen investeringen aantrekken en de marktgroei stimuleren.

  2. Exportpotentieel: Noord-Amerika heeft het potentieel om een belangrijke exporteur van groene ammoniak te worden. De wereldwijde vraag naar duurzame meststoffen en groene waterstofdragers neemt toe, wat Noord-Amerikaanse producenten lucratieve exportmogelijkheden biedt. Het sluiten van handelsovereenkomsten en internationale partnerschappen kan de marktvooruitzichten verder verbeteren.

Praat met analist: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/17799

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers Noord-Amerika Groene Ammoniak Bedrijven – Casale SA,EXYTRON GmbH,Green Hydrogen Systems,McPhy Energy,Nanjing Kopsom Engineering Ltd.,NEL Hydrogen,MAN Energy Solutions,ITM Power,Siemens,ThyssenKrupp AG,Technip Energies NV,Yara International

De Noord-Amerikaanse markt voor groene ammoniak bevindt zich in de voorhoede van de duurzame energierevolutie. Gedreven door milieuregelgeving, technologische vooruitgang en een toenemende vraag vanuit de landbouw is de markt klaar voor een robuuste groei. Hoewel uitdagingen zoals hoge productiekosten en aanpassing van de infrastructuur blijven bestaan, bieden overheidssteun en internationale samenwerking veelbelovende mogelijkheden. Omdat Noord-Amerika blijft investeren in groene ammoniakproductie, is het goed gepositioneerd om de overgang naar een duurzamere en koolstofarme toekomst te leiden.

Nu kopen: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=17799

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt over diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Gerelateerde rapporten:

Green Cement MarketDe Green Cement industrie vertoont een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,75% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Markt voor groene coatingsDe markt voor groene coatings werd in 2018 gewaardeerd op USD 87,46 miljard en zal naar verwachting een CAGR van ongeveer 8,1% laten zien tijdens de prognoseperiode 2022-2030.

Groene mijnbouwmarktDe groene mijnbouwindustrie vertoont een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 10,50% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

Markt voor groen staalDe sector voor groen staal vertoont een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 112,5% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Noord-Amerikaanse Adblue-marktDe adblue-industrie vertoont een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,50% tijdens de prognoseperiode (2023 – 2032).

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  North America Green Ammonia Market Size,North America Green Ammonia Market Share,North America Green Ammonia Market Type,North America Green Ammonia Market Region