header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


TPN Leads: Intraveneuze oplossingen voor ondervoeding & sneller herstel (marktsegmentatie per type & inhoud) | Wereldwijde prognose 2024-2032

Jul 18, 2024 11:56 AM ET

Marktoverzicht

Onderzoeksrapport over de markt voor intraveneuze oplossingen Informatie per type voeding (perifere parenterale voeding en totale parenterale voeding), per type zak (zakken met een groot volume (>250 ml) en zakken met een klein volume (<250 ml)), per voedingsinhoud (aminozuuroplossing, koolhydraten, Vitaminen & mineralen, parenterale lipidenemulsie en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen & , ambulante chirurgische centra en thuiszorg) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De markt voor intraveneuze oplossingen werd in 2023 gewaardeerd op USD 12,87 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 13,64 miljard in 2024 tot USD 27,98 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,12% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1235

Markttrends

Nieuwe intraveneuze injectieoplossingen die door marktdeelnemers worden geïntroduceerd, zullen naar verwachting de groei van de wereldwijde markt voor intraveneuze oplossingen in de komende jaren stimuleren. Baxter International Inc., een wereldleider in de productie van steriele medicatie, kondigde bijvoorbeeld de goedkeuring door de FDA en de commerciële lancering aan van premix Bitartraat in 5% Dextrose Injectie. Deze medicatie wordt voorgeschreven om de bloeddruk te verhogen bij volwassenen met ernstige, acute hypotensie en is beschikbaar in vier verschillende sterktes, waardoor het de eerste gebruiksklare formulering in zijn soort is.

Belangrijke spelers op de markt lanceren ook parenterale (intraveneuze) voedingsproducten (PN), wat de groei van de markt verder stimuleert. Eurolife Healthcare introduceerde bijvoorbeeld intraveneuze IV-producten Lifeport en Discport, ontworpen om het infectierisico te verminderen door middel van geavanceerde technologie.

De toenemende prevalentie van ondervoeding, samen met de kortere reactietijd en hogere doeltreffendheid van intraveneuze oplossingstherapie, draagt ook bij aan de expansie van de markt voor intraveneuze oplossingen.

Marktsegment

Type intraveneuze oplossing voeding

De markt voor intraveneuze oplossingen is per voedingstype onderverdeeld in perifere en totale parenterale voeding. Het segment totale parenterale voeding (TPN) heeft het grootste marktaandeel, omdat dit segment meer wordt gebruikt door patiënten die geen andere vorm van voeding krijgen.

Type Intraveneuze Oplossing Zakjes

Op basis van het type zak is de markt onderverdeeld in zakken met een groot volume (>250 ml) en zakken met een klein volume (<250 ml). Het segment zakken met een klein volume heeft wereldwijd het grootste marktaandeel.

Voedingswaarde van intraveneuze oplossingen

De marktsegmentatie naar voedingsinhoud omvat aminozuuroplossingen, koolhydraten, vitaminen & mineralen, parenterale lipidenemulsie en andere. Het segment aminozuuroplossingen heeft het grootste marktaandeel vanwege de toenemende prevalentie van nutriëntendeficiënties en leveraandoeningen, samen met de toegenomen consumptie van aminozuuroplossingen.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=1235

Intraveneuze Oplossing Eindgebruiker

Eindgebruiker segmenteert de markt in ziekenhuizen & klinieken, ambulante chirurgische centra en thuiszorg. Het segment ziekenhuizen & klinieken heeft een aanzienlijk marktaandeel in inkomsten, wat wordt toegeschreven aan het groeiende aantal ziekenhuizen en klinieken en de toenemende prevalentie van metabolische problemen.

Regionaal inzicht in intraveneuze oplossingen

Noord-Amerika
De Noord-Amerikaanse markt voor intraveneuze oplossingen zal naar verwachting aanzienlijk groeien tijdens de prognoseperiode. Deze groei wordt gedreven door een toename van de geriatrische bevolking, een stijgend aantal chronische ziekten en de expansie van de industrie om te voldoen aan de vraag veroorzaakt door de griep- en coronavirus pandemieën. De gevestigde infrastructuur van de gezondheidszorg in Noord-Amerika heeft geleid tot een grotere vraag naar IV-behandeling in verschillende stadia, zoals spoedeisende hulp of chirurgie.

Europa
Europa heeft wereldwijd de op één na grootste markt voor intraveneuze oplossingen. De vergrijzende bevolking van de regio en de daarmee samenhangende groei van het aantal patiënten dragen bij aan de stijgende verkoop van intraveneuze oplossingen. Belangrijke factoren zijn een grote patiëntenpopulatie, sterke aanwezigheid van belangrijke spelers, gemakkelijke beschikbaarheid van geneesmiddelen, goed ontwikkelde gezondheidszorgsystemen en een gunstig terugbetalingsbeleid. Technologische vooruitgang en overheidssteun voor nationale gezondheidsdiensten en verzekeringen zullen naar verwachting ook de groei van de markt stimuleren. Het Verenigd Koninkrijk heeft het grootste marktaandeel in Europa en Frankrijk is de snelst groeiende markt in de regio.

Azië-Stille Oceaan
De markt voor intraveneuze oplossingen in Azië-Pacific zal naar verwachting het snelst groeien tijdens de prognoseperiode. Hoge uitgaven van zowel publieke als private entiteiten in onderzoek, technologische vooruitgang en een toenemend aantal samenwerkingsverbanden tussen belanghebbenden, zoals de gezondheidszorggemeenschap en universiteiten, stimuleren de snelle groei van deze regio. Daarnaast zijn de toenemende prevalentie van chronische ziekten als gevolg van ongezonde voedselconsumptiepatronen en de toenemende voorkeur voor kosteneffectieve zorg belangrijke factoren die de marktgroei in de regio Azië-Pacific zullen stimuleren.

Belangrijkste landen
De belangrijkste landen op de markt voor intraveneuze oplossingen zijn de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Canada, het Verenigd Koninkrijk, India, Spanje, Italië, Japan, Australië, China, Zuid-Korea en Brazilië.

Blader door diepgaand marktonderzoeksrapport (124 pagina’s) over intraveneuze oplossing: https://www.marketresearchfuture.com/reports/intravenous-solution-market-1235

Dynamiek van de concurrentie

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers in de wereldwijde markt voor intraveneuze oplossingen: Baxter International Inc. (VS), Fresenius SE & Co. KGaA (Duitsland), B. Braun Melsungen AG (Duitsland), ICU Medical, Inc. (VS), Pfizer Inc. (VS), Grifols S.A. (Spanje), Terumo Medical Corporation (Japan) en Amanta Healthcare (India).

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Dietary Supplements in the Age of Personalized Nutrition Market Research Report Information By Product Category (Vitamins and Herbs & Botanicals), By Application (Lifestyle Diseases and Inherited Disease), By Gender (Female and Male), By Dosage Form (Capsules, Powder, Liquids, Soft Gels, and Others), And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032.

Chronic Kidney Disease Market Research Report Information per diagnose (bloedtest, urinetest, beeldvormingstest en nierbiopsie), per behandeling (medicijnen, dialyse en niertransplantatie), per indicatie (type 1 of type 2 diabetes, hoge bloeddruk en polycysteuze nierziekte), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken en diagnostische centra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Ophthalmic Drugs Market Research Report Information per Doseringsvorm (Oogdruppels, Oogzalven, Oogoplossingen, Gels, Capsules & Tabletten en andere), Producttype (Receptgeneesmiddelen en OTC-geneesmiddelen), Drug Class (Antibiotica, ontstekingsremmers, glaucoomremmers en andere), indicatie (glaucoom, netvliesaandoeningen, droge ogen, oogallergie en andere) en regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2032.

Digital Therapeutic Market Research Report Informatie per producttype (software, apparaten, andere), per toepassing (hart- en vaatziekten, obesitas, diabetes, ademhalingsziekten, stoppen met roken, andere), per verkoopkanaal (B2B, B2C) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Onderzoeksrapport informatie overde markt voor extremiteitsproducten per product (bovenste extremiteit en onderste extremiteit), per materiaal (metaalmateriaal, keramisch materiaal, polymeermateriaal en natuurlijk materiaal) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Intravenous Solutions Market,Intravenous Solutions Market Trends,Intravenous Solutions Market Insights,Intravenous Solutions Market Size,Intravenous Solutions Market Share,Intravenous Solutions Market Analysis,Intravenous Solutions Market Growth,Intravenous Solutions Market Demand,Intravenous Solutions Market Forecast,Intravenous Solutions Market Research,Intravenous Solutions Market Report