header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vaccins leiden, transport groeit: Koude Keten Logistiek Gezondheidszorg markt per product (biofarmaceutica, klinische proeven) & dienst (verpakking, etikettering) | wereldwijde prognose 2024-2032

Jul 18, 2024 12:25 PM ET

Marktoverzicht

Healthcare Cold Chain Logistics Market Research Report Information Per Product (Vaccins, Biofarmaceutische Producten, Klinische Proefmaterialen en Andere), Per Dienst (Transport, Opslag, Verpakking, Etikettering en Andere), Per Leveringswijze (Laatste-Mijl Levering en Hubs-to-Distributeur), Op temperatuurbereik (omgevingstemperatuur, gekoeld, diepgevroren en cryogeen), op eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, farmaceutische, biofarmaceutische en biotechnologische bedrijven en andere) en op regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De omvang van de markt voor koellogistiek in de gezondheidszorg werd in 2023 geschat op USD 14,9 miljard en zal naar verwachting groeien van USD 15,6 miljard in 2024 tot USD 25,8 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 9,21% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6550

Markttrends

De gezondheidszorg en de farmaceutische industrie groeien snel en ontwikkelen nieuwe medicijnen met een verbeterde werkzaamheid. De juiste opslag en koeling van deze medicijnen zijn van cruciaal belang en luiden een nieuw tijdperk in voor de logistiek van de koudeketen in de gezondheidszorg. Daarnaast neemt de export van farmaceutische producten snel toe doordat overheidsinstanties in verschillende landen zich richten op het bieden van geavanceerde gezondheidszorgfaciliteiten aan hun burgers. De vraag naar een goed uitgeruste gezondheidszorginfrastructuur zal de komende jaren naar verwachting nieuwe groeikansen bieden op de markt voor gekoelde logistiek in de gezondheidszorg.

Het handhaven van verschillende temperatuurniveaus is essentieel om de integriteit van farmaceutische producten in de hele transportketen te waarborgen. De logistieke sector voor de koudeketen in de gezondheidszorg heeft temperatuurrichtlijnen opgesteld voor de meeste producten en de logistiek voor koelverpakkingen is dienovereenkomstig geëvolueerd. Het transport van temperatuurgevoelige goederen is toegenomen door overnames en technologische ontwikkelingen in de sector van de koudeketenlogistiek, wat de marktinkomsten heeft gestimuleerd. Het RFID-systeem (Radio Frequency Identification) is bijvoorbeeld een veelbelovende technologische vooruitgang die verschillende voordelen biedt voor temperatuurbewaking van farmaceutische en andere gezondheidsproducten.

Marktsegment

Koude Keten Logistiek Gezondheidszorg Productinzichten

De markt van de logistiek van de koudeketen in de gezondheidszorg is per product onderverdeeld in vaccins, biofarmaceutische producten, materialen voor klinische proeven en andere. Het segment vaccins heeft het grootste aandeel met een bijdrage van ongeveer 32-35% aan de marktomzet.

Inzichten in logistieke diensten voor de koudeketen in de gezondheidszorg

Op basis van diensten is de markt onderverdeeld in transport, opslag, verpakking, etikettering en overige. Het transportsegment domineerde de markt en zal naar verwachting het snelst groeien van 2024 tot 2032, gedreven door het toegenomen gebruik van veilig, temperatuurgecontroleerd transport voor temperatuurgevoelige producten.

Inzichten in Koude Keten Logistiek voor de Gezondheidszorg

De markt is onderverdeeld per leveringswijze in “last mile delivery” en “hubs-to-distributor”. Het hubs-to-distributor segment domineert de markt en zal naar verwachting het snelst groeiende segment zijn tijdens de voorspellingsperiode van 2024 tot 2032.

Koop nu het beste onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=6550

Inzichten in het temperatuurbereik van de logistiek van de koudeketen in de gezondheidszorg

De wereldwijde markt voor koellogistiek in de gezondheidszorg is onderverdeeld naar temperatuurbereik in omgevingstemperatuur, gekoeld, bevroren en cryogeen. Het gekoelde segment heeft het grootste aandeel, waarbij koeling voornamelijk gebruikt wordt om medicijnen koud te houden.

Inzicht in de eindgebruikers van de logistiek van de koudeketen in de gezondheidszorg

Op basis van eindgebruikers is de markt onderverdeeld in ziekenhuizen en klinieken, farmaceutische bedrijven, biofarmaceutische bedrijven, biotechnologiebedrijven en andere. Het farmaceutische segment heeft het grootste aandeel in de omzet door de toenemende implementatie van cold chain logistics door multinationale farmaceutische bedrijven. Deze bedrijven hebben een wereldwijd distributienetwerk dat cold chain-oplossingen vereist om de integriteit van het product te behouden en aan de vraag in verschillende landen te voldoen.

Regionaal overzicht

De markt voor gekoelde logistieke ketens in de gezondheidszorg in Noord-Amerika en Europa wordt ondersteund door de aanwezigheid van talrijke dienstverleners in landen als Canada, de VS en verschillende Europese landen. Deze sterke positie wordt verder ondersteund door de aanzienlijke farmaceutische en biotechnologische sectoren in deze regio’s. Ontwikkelingen in de gezondheidszorg en steun van gezondheidszorgsystemen zullen naar verwachting de afhankelijkheid van logistiek in de koudeketen vergroten, zodat de temperatuurvereisten nauwkeurig kunnen worden gehandhaafd en essentiële medicijnen tijdig aan eindgebruikers kunnen worden geleverd.

Deze factoren zullen naar verwachting de groei van de markt voor gekoelde logistiek in de gezondheidszorg aanzienlijk stimuleren. De gecombineerde impact van Noord-Amerika en Europa zal naar verwachting aantrekkelijke expansiemogelijkheden creëren voor marktbedrijven tijdens de prognoseperiode.

In de regio Azië-Pacific zal de markt voor koellogistiek voor de gezondheidszorg naar verwachting de hoogste CAGR kennen. De robuuste gezondheidssector in de regio zal naar verwachting bijdragen aan de toekomstige groei van de wereldwijde markt.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (202 pagina’s) over Koude Ketenlogistiek in de gezondheidszorg: https://www.marketresearchfuture.com/reports/healthcare-cold-chain-logistics-market-6550

Concurrentiedynamiek

AmerisourceBergen Corporation, FedEx, American Airlines, Inc., KUEHNE NAGEL, DHL International GmbH, Cavalier Logistics, DB Schenker en Marken zijn de belangrijkste concurrenten in de sector van de logistiek van de koelketen in de gezondheidszorg.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorgindustrie door Market Research Future:

Actinic Keratosis Treatment Market Research Report Information By Type (Medications and Procedures), By End User (Hospitals & Oncology Centers, Dermatology Clinics and Ambulatory Surgical Center) – Forecast till 2032.

Migraine Market Research Report Informatie per type (episodisch en chronisch), per behandelingstype (preventief, abortief), per medicijnklasse (triptanen, ergotica en andere) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

Acromegalie Marktonderzoeksrapport Informatie: Per type (ectopische acromegalie, acromegalie door groeihormoon), per diagnose (medische beeldvorming, medisch laboratoriumonderzoek), per behandeling (medicijnen, chirurgie, bestralingstherapie), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken) – wereldwijde prognose tot 2032.

Non-Sterile Compounding Pharmacy Market Research Report Informatie per product (orale medicatie, topicale medicatie, otologische/neusmedicatie), toepassing (pijnmedicatie, hormoonvervangingstherapie), eindgebruiker (bereidingsapotheek) – VS en Europa Forecast tot 2032.

Obstructive Lung Disease Market Research Report per ziektetype (Astma, Bronchitis, Copd), per producttype (Inhalatoren, Verstuivers), geneesmiddelcategorie (Combinatiegeneesmiddel, Lta, Ics, Saba, Laba), toedieningsweg, eindgebruiker – prognose tot 2032.

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited)

Hudson Street 99, 5e verdieping

New York, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (VK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Healthcare Cold Chain Logistics Market,Healthcare Cold Chain Logistics Market Size,Healthcare Cold Chain Logistics Market Share,Healthcare Cold Chain Logistics Market Trends,Healthcare Cold Chain Logistics Market Growth,Healthcare Cold Chain Logistics Market Report,Healthcare Cold Chain Logistics Market Research,Healthcare Cold Chain Logistics Market Analysis,Healthcare Cold Chain Logistics Market Demand