header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Aangedreven chirurgische instrumentenmarkt: Groeidrijvers, regionale analyse en toekomstperspectieven

Jul 23, 2024 10:00 PM ET

Powered Surgical Instrument Market Research Report Information Per Energiebron (Elektrische instrumenten, Batterijgevoede instrumenten en Pneumatische instrumenten), Per Product (Handstukken (Boren, Zagen, Ruimers, Nietmachines, Scheerapparaten, Draad-/penaandrijvers, Anderen), Energiebron en Bedieningselementen (Batterijen, Elektrische Consoles, Pneumatische Regelaars) en Accessoires (Chirurgische Accessoires, Elektrische Accessoires, Andere Accessoires)), Per Toepassing (Orthopedische Chirurgie, Mond- en Kaakchirurgie, KNO Chirurgie, Neurochirurgie, Plastische en Reconstructieve Chirurgie en Cardiothoracale Chirurgie), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Samenvatting van de markt

De markt voor aangedreven chirurgische instrumenten is een zich snel ontwikkelend segment binnen de sector medische hulpmiddelen, dat wordt gekenmerkt door technologische vooruitgang en een groeiende vraag naar minimaal invasieve operaties. Deze instrumenten, die elektrisch of pneumatisch worden aangedreven, worden gebruikt bij diverse chirurgische ingrepen om de precisie te verbeteren, de operatietijd te verkorten en de resultaten voor de patiënt te verbeteren. De markt is aanzienlijk gegroeid door de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de toenemende geriatrische bevolking en het groeiende aantal chirurgische procedures dat wereldwijd wordt uitgevoerd.

De wereldwijde markt voor aangedreven chirurgische instrumenten werd in 2023 geschat op 2,3 miljard dollar. De markt voor elektrische chirurgische instrumenten zal naar verwachting groeien van USD 2,4 miljard in 2024 tot USD 3,2 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,30% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Belangrijkste spelers

Verscheidene belangrijke spelers domineren de markt voor actieve chirurgische instrumenten en dragen bij aan de innovatie en groei ervan.

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor aangedreven chirurgische instrumenten

  • Medtronic plc,
  • Stryker Corporation,
  • Johnson & Johnson,
  • Braun Melsungen AG,
  • CONMED Corporation,
  • Smith & Nephew plc,
  • Zimmer Biomet Holdings, Inc,
  • MicroAire Chirurgische Instrumenten, LLC,
  • DePuy Synthes,
  • Becton, Dickinson and Company en anderen.

Segmentatie

De wereldwijde markt voor elektrische chirurgische instrumenten is gesegmenteerd op basis van stroombron, product en toepassing.

Op basis van stroombron is de markt gesegmenteerd in elektrische instrumenten, instrumenten op batterijen en pneumatische instrumenten. Elektrische instrumenten veroverden het grootste marktaandeel in 2023 vanwege hun veelzijdigheid en efficiëntie bij het voeden van chirurgische instrumenten. Deze energiebronnen bieden een consistente en betrouwbare energielevering, waardoor nauwkeurige chirurgische procedures mogelijk zijn. Daarnaast hebben de vooruitgang in elektrische instrumenttechnologie en hun compatibiliteit met verschillende chirurgische instrumenten bijgedragen aan hun dominantie in de markt.

Ontvang de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21871

Op basis van product is de wereldwijde markt voor elektrische chirurgische instrumenten onderverdeeld in handstukken (boren, zagen, ruimers, nietmachines, scheerapparaten, draad- en speldaanders, overige), stroombronnen en regelaars (batterijen, elektrische consoles, pneumatische regelaars) en accessoires (chirurgische accessoires, elektrische accessoires, overige accessoires). De producten met handstukken hebben het grootste marktaandeel in 2023 dankzij hun wijdverspreide gebruik in diverse chirurgische procedures. Handstukken bieden chirurgen precisie, controle en flexibiliteit tijdens operaties. Daarnaast hebben de verbeteringen in ergonomisch ontwerp en compatibiliteit met diverse chirurgische instrumenten bijgedragen aan hun dominantie in de markt van aangedreven chirurgische instrumenten.

Op basis van toepassing is de wereldwijde markt voor elektrische chirurgische instrumenten onderverdeeld in orthopedische chirurgie, mond- en kaakchirurgie, KNOchirurgie, neurochirurgie, plastische en reconstructieve chirurgie en cardiothoracale chirurgie. De toepassing orthopedische chirurgie veroverde het grootste marktaandeel in 2023 door de toenemende prevalentie van orthopedische aandoeningen en operaties. Aangedreven chirurgische instrumenten worden op grote schaal gebruikt in orthopedische procedures voor precisie en efficiëntie. Bovendien hebben de vooruitgang in orthopedische chirurgische technieken en de vergrijzing bijgedragen aan de dominantie van dit toepassingssegment.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor elektrische chirurgische instrumenten is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor elektrische chirurgische instrumenten bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor elektrische chirurgische instrumenten in Azië-Pacific is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië-Pacific. De rest van de wereldmarkt voor elektrische chirurgische instrumenten bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over aangedreven chirurgische instrumenten:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/powered-surgical-instrument-market-21871

Noord-Amerika domineerde de markt voor aangedreven chirurgische instrumenten vanwege factoren zoals een geavanceerde infrastructuur voor gezondheidszorg, een hoge prevalentie van chronische ziekten die chirurgische ingrepen vereisen en aanzienlijke investeringen in gezondheidszorgtechnologie. Daarnaast hebben de aanwezigheid van belangrijke marktspelers, een gunstig terugbetalingsbeleid en de toenemende toepassing van minimaal invasieve chirurgische technieken bijgedragen aan het aanzienlijke marktaandeel van Noord-Amerika in deze sector.

Europa heeft het op één na grootste marktaandeel in de markt voor aangedreven chirurgische instrumenten vanwege factoren zoals een goed gevestigd gezondheidszorgsysteem, een toenemende vraag naar chirurgische ingrepen en technologische vooruitgang in chirurgische instrumenten. Bovendien hebben een gunstig regelgevend beleid, groeiende investeringen in gezondheidszorginfrastructuur en de aanwezigheid van toonaangevende fabrikanten van medische hulpmiddelen de positie van Europa op deze markt verder versterkt.

Azië-Pacific kent het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) in de markt van aangedreven chirurgische instrumenten vanwege factoren zoals de toenemende prevalentie van chronische ziekten, de stijgende uitgaven voor gezondheidszorg en de groeiende infrastructuur voor gezondheidszorg. Bovendien zorgen de toenemende toepassing van geavanceerde chirurgische technologieën, de stijgende vraag naar minimaal invasieve procedures en ondersteunende overheidsinitiatieven voor een verdere groei van de markt in de regio.

Verder is de rest van de wereldmarkt voor elektrische chirurgische instrumenten onderverdeeld in het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika. De rest van de wereld maakt groei door in de markt voor aangedreven chirurgische instrumenten vanwege factoren zoals de verbeterende infrastructuur van de gezondheidszorg, toenemende investeringen in medische technologie, toenemende chirurgische procedures en de groeiende toegang tot geavanceerde chirurgische instrumenten in opkomende markten buiten Noord-Amerika, Europa en Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Orthopedic Biomaterial Market Research Report Information by Product (Reconstructive Joint Replacement, SpinalImplants, Dental Implants,Trauma, Orthobiologics), Material Class (Metal andNon-Metal), Application (Joint Replacement, Fracture Fixation, Weefselfixatie, Implantaatchirurgie,Visco-Suppletie), Eindgebruiker (Ziekenhuizen & Klinieken, Ambulante Chirurgische Centra) en Regio (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific en het Midden-Oosten & Afrika) – Voorspelling tot 2032

Informatie overhet marktonderzoek naar de behandeling van dysmenorroe per producttype (primaire dysmenorroe, secundaire dysmenorroe), per type behandeling (pijnstillers, hormonale therapie en chirurgie), per eindgebruiker (ziekenhuizen en onderzoekscentra) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Topische Corticosteroïden Marktonderzoeksrapport Informatie: per type formulering (zalven, crèmes en andere), per type potentieklasse (ultrahoog, hoog, matig en laag), per behandeling (contactdermatitis, insectensteken, psoriasis, eczeem en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, dermatologische klinieken, apotheken en andere) – voorspelling tot 2032

Onderzoeksrapport overde contrastmiddelenmarkt Informatie per type (jodiumhoudende contrastmiddelen, contrastmiddelen op basis van cadolinium), per vorm (tablet, poeder, vloeistof, pasta), per procedure (röntgen/computertomografie, magnetische resonantiebeeldvorming), per toepassing (hart- en vaatziekten, oncologie, maagdarmstoornissen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Asia Pacific Infectious Disease Diagnosis & Treatment Market Research Report, per toepassing (AIDS, tuberculose (TB), hepatitis, HPV en andere), per behandeling (antibiotica, antivirale middelen, antischimmelmiddelen, antiparasitaire middelen, alternatieve geneeskunde en andere), per diagnosetechniek (immunoassays, PCR, celkweken en andere), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, referentielaboratoria en andere) – voorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Powered Surgical Instrument Market,Powered Surgical Instrument Market Growth,Powered Surgical Instrument Market Drivers,Powered Surgical Instrument Market Size,Powered Surgical Instrument Market Share,Powered Surgical Instrument Market Trends,Powered Surgical Instrument Market Report,Powered Surgical Instrument Market Outlook