header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor aminozuren voor diervoeder heeft een CAGR van 7,69% en zal naar verwachting 57,92 miljard dollar bereiken in 2032

Jul 23, 2024 5:00 PM ET

Overzicht van de markt voor aminozuren voor diervoeder:

De diervoederaminozurenmarkt speelt een cruciale rol in de diervoederindustrie en levert essentiële voedingsstoffen die de groei bevorderen, de voederefficiëntie verbeteren en de algehele gezondheid van dieren verbeteren. Aminozuren zijn de bouwstenen van eiwitten, die essentieel zijn voor verschillende fysiologische functies bij dieren. Deze blog gaat dieper in op de markt voor aminozuren in diervoeding en onderzoekt de drijvende krachten, beperkingen, uitdagingen, kansen, de impact van COVID-19, marktsegmentatie en regionale analyse.

De Feed Amino Acids Market is een integraal onderdeel van de vee-industrie en zorgt ervoor dat dieren de noodzakelijke voedingsstoffen krijgen voor een optimale groei en productie. Belangrijke aminozuren zoals lysine, methionine, threonine en tryptofaan worden vaak toegevoegd aan diervoeder om hun voedingsinname in balans te brengen. Deze aminozuren helpen bij het verbeteren van de eiwitsynthese, het verhogen van de voederconversie en het verminderen van de stikstofuitscheiding, wat goed is voor het milieu.

De wereldwijde voederaminozurenmarkt heeft de afgelopen jaren een aanzienlijke groei doorgemaakt, gedreven door de stijgende vraag naar vlees- en zuivelproducten, het toenemende bewustzijn over diervoeding en de vooruitgang in aminozuurproductietechnologieën. De markt is klaar om zijn groeitraject voort te zetten, gesteund door de groeiende vee-industrie en de toenemende aandacht voor duurzame veehouderijpraktijken.

De omvang vande markt voor aminozuren voor diervoeder werd in 2023 geschat op USD 29,91 miljard. De markt voor aminozuren voor diervoeder zal naar verwachting groeien van 32,01 miljard dollar in 2024 tot 57,92 miljard dollar in 2032, met een CAGR van 7,69% tijdens de prognoseperiode (2024-2032).

Belangrijkste spelers:

Archer Daniels Midland Company (VS), Sumitomo Corporation (Japan), Evonik Industries AG (Duitsland), CJ CheilJedang Corp. (Zuid-Korea), Ajinomoto Co.Inc. (Japan), Bluestar Adisseo Co. Ltd. (Frankrijk), Phibro Animal Health Corporation (VS), Meihua Holdings Group Co. Ltd. (China), Kemin Industries Inc. (China), Kemin Industries Inc. (VS), Global Bio-chem Technology Group Company Limited (China), Novus International (VS) en Sunrise Nutrachem Group (China).

Drivers

  1. Toenemende vraag naar dierlijke eiwitten: De groeiende wereldbevolking en het stijgende inkomensniveau hebben geleid tot een toegenomen vraag naar dierlijke eiwitten, waaronder vlees, zuivel en eieren. Deze stijging in de vraag stimuleert de behoefte aan diervoeder van hoge kwaliteit, wat op zijn beurt de vraag naar aminozuren in diervoeder stimuleert.
  2. Meer aandacht voor diergezondheid en voeding: Er is een groeiend bewustzijn over het belang van evenwichtige diervoeding voor het verbeteren van de productiviteit en gezondheid van het vee. Aminozuren spelen een cruciale rol bij het optimaliseren van voersamenstellingen, het verbeteren van groeisnelheden en het voorkomen van ziekten bij dieren.
  3. Technologische vooruitgang: Innovaties in aminozuurproductietechnologieën, zoals microbiële fermentatie en chemische synthese, hebben het efficiënter en kosteneffectiever gemaakt om aminozuren te produceren. Deze vooruitgang heeft de wijdverspreide toepassing van aminozuren in diervoeder vergemakkelijkt.
  4. Voordelen voor het milieu: Het gebruik van aminozuren in diervoeder helpt bij het verminderen van de stikstofuitscheiding, wat de impact van de veehouderij op het milieu minimaliseert. Dit is vooral belangrijk in regio’s met strenge milieuvoorschriften.

Klik hier voor een voorbeeld van een premium rapport: https: //www.marketresearchfuture.com/sample_request/6465

Beperkingen en uitdagingen

  1. Hoge productiekosten: De productie van aminozuren, vooral door microbiële fermentatie, kan duur zijn. Deze hoge kosten kunnen de toepassing van aminozuren in diervoeder beperken, vooral in prijsgevoelige markten.
  2. Fluctuerende grondstofprijzen: De prijzen van grondstoffen die gebruikt worden bij de productie van aminozuren, zoals maïs en soja, kunnen volatiel zijn. Deze prijsschommelingen kunnen van invloed zijn op de totale kosten van aminozuren in diervoeder, wat de groei van de markt beïnvloedt.
  3. Hindernissen door regelgeving: De diervoederaminozurenmarkt is onderworpen aan strenge regelgeving met betrekking tot de veiligheid en doeltreffendheid van diervoederproducten. Voldoen aan deze regelgeving kan een uitdaging en tijdrovend zijn voor fabrikanten.

Kansen

  1. Uitbreiding in opkomende markten: Opkomende regio’s, vooral in Azië-Pacific en Latijns-Amerika, bieden aanzienlijke groeikansen voor de markt van aminozuren voor diervoeder. De toenemende veeproductie en het groeiende bewustzijn over diervoeding in deze regio’s stimuleren de vraag naar aminozuren.
  2. Innovatie in productontwikkeling: Lopende onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten gericht op het verbeteren van de doeltreffendheid van aminozuren en het ontwikkelen van nieuwe aminozuurformules bieden lucratieve mogelijkheden voor marktspelers. Innovaties op het gebied van inkapseling en technologieën voor langzame afgifte zullen de marktgroei naar verwachting stimuleren.
  3. Duurzaamheidsinitiatieven: De toenemende aandacht voor duurzame landbouwpraktijken en milieubehoud biedt kansen voor de markt van aminozuren voor diervoeders. Aminozuren die de voederefficiëntie verbeteren en de impact op het milieu verminderen, zullen waarschijnlijk aan populariteit winnen.

Blader door het diepgaande marktonderzoeksrapport Hydroponics Market Report: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/feed-amino-acids-market-6465

COVID-19 Analyse

De COVID-19 pandemie had een gemengde impact op de markt voor aminozuren. Aan de ene kant beïnvloedden verstoringen in toeleveringsketens en logistieke uitdagingen de productie en distributie van aminozuren. Vergrendelingen en beperkingen leidden tot tijdelijke sluitingen van productiefaciliteiten en een daling van de veeproductie.

Anderzijds onderstreepte de pandemie het belang van voedselzekerheid en diergezondheid, wat leidde tot meer investeringen in de veehouderijsector. De vraag naar dierlijke eiwitten bleef robuust, waardoor de behoefte aan diervoeder van hoge kwaliteit toenam. Naarmate de wereldeconomie zich herstelt en de verstoringen in de toeleveringsketen afnemen, zal de markt voor aminozuren naar verwachting weer aantrekken en blijven groeien.

Segmentatie van de markt

De voederaminozurenmarkt kan worden gesegmenteerd op basis van type, veestapel, vorm en regio.

  1. Volgens type:
    • Lysine
    • Methionine
    • Threonine
    • Tryptofaan
    • Overige
  2. Per veestapel:
    • Pluimvee
    • Varkens
    • Herkauwers
    • Aquacultuur
    • Overige
  3. Naar vorm:
    • Droog
    • Vloeibaar

Ontdek meer onderzoeksrapporten over landbouw door Market Research Future:

Regionale analyse

  1. Noord-Amerika: De Noord-Amerikaanse markt voor aminozuren wordt gedreven door de gevestigde veehouderij en de grote vraag naar dierlijke eiwitten. De Verenigde Staten leveren een grote bijdrage aan de markt, met aanzienlijke investeringen in onderzoek en ontwikkeling op het gebied van diervoeding.
  2. Europa: Europa is een prominente markt voor diervoederaminozuren, ondersteund door de aanwezigheid van toonaangevende diervoederfabrikanten en een sterke focus op duurzame landbouwpraktijken. Landen als Duitsland, Frankrijk en Nederland leveren de grootste bijdrage aan de markt.
  3. Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific heeft een enorm groeipotentieel voor de markt van aminozuren voor diervoeders. Snelle verstedelijking, stijgende besteedbare inkomens en toenemende vleesconsumptie stimuleren de vraag naar diervoeder van hoge kwaliteit. China en India zijn belangrijke markten in de regio.
  4. Latijns-Amerika: Latijns-Amerika is in opkomst als een belangrijke markt voor voederaminozuren, met Brazilië en Argentinië als belangrijke spelers. De groeiende vee-industrie en het toenemende bewustzijn over diervoeding stimuleren de groei van de markt in de regio.
  5. Midden-Oosten en Afrika: De markt voor aminozuren in het Midden-Oosten en Afrika wordt gedreven door de groeiende veeteeltsector en de toenemende vraag naar dierlijke eiwitten. Landen als Zuid-Afrika en Saoedi-Arabië zijn belangrijke markten in de regio.

Gerelateerde rapporten:

Seed Coating Materials Market Size werd gewaardeerd op USD 2,26 miljard in 2023. De markt voor zaadcoatingmaterialen zal naar verwachting groeien van USD 2,43 miljard in 2024 tot USD 4,14 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 6,85% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Dewereldwijde markt voor diervoederzuurvormers heeft een CAGR van 4,9%. Dit zal naar verwachting aanhouden tot eind 2027.

De omvang vande markt voor antioxidanten voor diervoeder werd in 2022 geschat op USD 0,38 miljard. De markt voor antioxidanten voor diervoeder zal naar verwachting groeien van USD 0,39 miljard in 2023 tot USD 0,49 miljard in 2030, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 3,80% tijdens de voorspelde periode (2023 – 2030).

De omvang vande markt voor oppervlakteactieve stoffen in de landbouw werd in 2023 geschat op USD 1,9 miljard. De markt voor oppervlakteactieve stoffen voor de landbouw zal naar verwachting groeien van 2,008 miljard dollar in 2024 tot 2,96 miljard dollar in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,97% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Demarkt voor zaadbehandeling werd in 2023 gewaardeerd op USD 5,96 miljard. De markt voor zaadbehandeling zal naar verwachting groeien van USD 6,4666 miljard in 2024 tot USD 11,46 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 7,41% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Deomvang van de markt voor bladspray zal tegen 2030 naar verwachting USD 9,7 miljard bedragen, met een CAGR van 5,55% in de periode 2022-2030. Bladspray is het proces

Demarkt voor miticiden werd in 2023 gewaardeerd op USD 1,58 miljard. De Miticiden-markt zal naar verwachting groeien van USD 1,66 miljard in 2024 tot USD 2,4 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,66% tijdens de voorspellingsperiode (2023 – 2032).

De markt voor plantenactivatoren zal tegen 2030 een omzet genereren van USD 1,3 miljard met een CAGR van ongeveer 6,8% tijdens de voorspellingsperiode van 2022-2030.

De markt van de waterherbiciden zal van 2022 tot 2030 naar verwachting een CAGR van 9,4% registreren en tegen eind 2030 een omzet van 1305,9 miljoen USD bereiken.

Verwacht wordt datde markt voor wateroplosbare meststoffen een CAGR van 4,23% zal vertonen en tegen 2030 een waarde van USD 19,89 miljard zal bereiken.

Deagrarische kleurstoffenmarkt werd in 2023 gewaardeerd op USD 1.782,39 miljoen. De agrarische kleurstoffenmarkt zal naar verwachting groeien van USD 1923,377049 miljoen in 2024 tot USD 3.815,30 miljoen in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,94% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Deomvang van de markt voor gemedicineerd voer werd in 2023 geschat op USD 10,6393 miljard. De markt voor gemedicineerd voer zal naar verwachting groeien van USD 11,20 miljard in 2024 tot USD 16,13099 miljard in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 4,66% tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via onze Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research & Consulting Services.

Het team van MRFR heeft als hoogste doel het leveren van marktonderzoek en inlichtingendiensten van optimale kwaliteit aan onze klanten. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak & bijeenkomsten met industrie-experts en industriële bezoeken voor zijn onderzoeksanalisten.

Contact Market Research Future Office No. 104, Pentagon 4 Magarpatta City, Hadapsar, Pune 411013 Maharashtra, India Tel. (0) 91 8411985042 / 020 640000195 E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Feed Amino Acids Market,Feed Amino Acids Industry,Feed Amino Acids Market Size