header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor bewaking van antimicrobiële resistentie zal naar verwachting USD 10,2 miljard bereiken en van 2024 tot 2032 groeien met een CAGR van 5,90%.

Jul 23, 2024 4:00 PM ET

Antimicrobial Resistance Surveillance Market Research Report Informatie per oplossing (kits, systeem, bewakingssoftware en service), per toepassing (klinische diagnostiek en bewaking van de volksgezondheid), per eindgebruiker (ziekenhuizen, klinieken, academische en onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032.

De omvang van de markt voor bewaking van antimicrobiële resistentie werd in 2023 geschat op USD 6,5 miljard en zal naar verwachting groeien tot USD 10,2 miljard in 2032, met een CAGR van 5,90 % tijdens de voorspellingsperiode (2024 – 2032).

De markt voor bewaking van antimicrobiële resistentie (AMR) groeit aanzienlijk naarmate de wereldwijde bezorgdheid over geneesmiddelenresistente infecties toeneemt. Deze markt omvat verschillende technologieën en diensten gericht op het bewaken en analyseren van de prevalentie van antimicrobieel resistente ziekteverwekkers. De toename van antibioticaresistentie vormt een ernstige bedreiging voor de volksgezondheid en zet overheden, zorginstellingen en onderzoeksorganisaties ertoe aan om te investeren in robuuste surveillancesystemen.

Geavanceerde surveillanceoplossingen, waaronder genomische sequencing en real-time gegevensanalyse, zijn cruciaal voor het volgen van resistentiepatronen en het informeren van behandelingsstrategieën. Deze systemen helpen bij het identificeren van resistente stammen, het begrijpen van hun verspreiding en het sturen van beleidsbeslissingen om AMR-risico’s te beperken. Daarnaast verbetert de integratie van kunstmatige intelligentie en machinaal leren de mogelijkheden van bewakingstools, waardoor nauwkeurigere voorspellingen en snellere reacties mogelijk worden.

Download de gratis PDF-brochure op https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/21967

De markt wordt gedreven door toenemende overheidsinitiatieven, zoals het Global Action Plan on Antimicrobial Resistance, dat tot doel heeft de surveillance-infrastructuur te versterken en het delen van gegevens te bevorderen. Bovendien wordt de vraag naar effectieve surveillanceoplossingen aangewakkerd door het groeiende bewustzijn over AMR onder professionals in de gezondheidszorg en het grote publiek. Aangezien antimicrobiële resistentie zich blijft ontwikkelen, zal de surveillancemarkt naar verwachting groeien en kritieke inzichten bieden om deze urgente wereldwijde uitdaging te bestrijden.

Belangrijkste spelers

MRFR beschouwt de volgende bedrijven als de belangrijkste spelers op de wereldwijde markt voor bewaking van antimicrobiële resistentie: Thermo Fisher Scientific Inc., BioMérieux SA, Becton, Dickinson and Company, Danaher Corporation, Roche Diagnostics International Ltd., Siemens Healthineers, Bruker Corporation, Agilent Technologies, Inc., Abbott Laboratories, Cepheid Inc. en anderen.

Diepgaand marktonderzoeksrapport (128 pagina’s) over bewaking van antimicrobiële resistentie: https: //www.marketresearchfuture.com/reports/antimicrobial-resistance-surveillance-market-21967

Markt Segmentatie

De markt voor surveillance van antimicrobiële resistentie (AMR) is van cruciaal belang voor het volgen en bestrijden van de opkomst van resistente ziekteverwekkers. De marktsegmentatie op dit gebied draait voornamelijk rond sleutelfactoren zoals het type surveillancesysteem, de geografische regio en het toepassingsgebied.

Type bewakingssysteem: De markt is onderverdeeld in surveillance op laboratoriumbasis, elektronische surveillance en hybride systemen. Laboratoriumgebaseerde systemen omvatten traditionele methoden voor het detecteren van resistente stammen door middel van kweek- en gevoeligheidstesten. Elektronische surveillancesystemen maken gebruik van geavanceerde technologieën voor gegevensverzameling en -analyse om resistentiepatronen in realtime te monitoren. Hybride systemen combineren beide benaderingen om de nauwkeurigheid en efficiëntie te verbeteren.

Geografische regio: Geografisch gezien is de markt verdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika en Europa zijn toonaangevend op het gebied van technologische vooruitgang en regelgeving. Azië-Pacific kent een significante groei als gevolg van een toenemend bewustzijn en de ontwikkeling van de gezondheidszorginfrastructuur.

Toepassingsgebied: De markt wordt verder gesegmenteerd op basis van toepassingsgebieden zoals ziekenhuizen, klinieken en openbare gezondheidsorganisaties. Ziekenhuizen en klinieken richten zich op het bewaken en beheren van resistentie binnen gezondheidszorgomgevingen, terwijl volksgezondheidsorganisaties zich concentreren op het breder epidemiologisch volgen en formuleren van beleid.

Regionale analyse

De wereldwijde markt voor bewaking van antimicrobiële resistentie is op basis van regio onderverdeeld in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld. Noord-Amerika bestaat uit de VS en Canada. De Europese markt voor bewaking van antimicrobiële resistentie bestaat uit Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Italië, Spanje en de rest van Europa. De markt voor de bewaking van antimicrobiële resistentie in Azië en de Stille Oceaan is onderverdeeld in China, India, Japan, Australië, Zuid-Korea en de rest van Azië en de Stille Oceaan. De rest van de wereldmarkt voor antimicrobiële resistentiebewaking bestaat uit het Midden-Oosten, Afrika en Latijns-Amerika.

Noord-Amerika leidt de markt voor de bewaking van antimicrobiële resistentie vanwege de geavanceerde infrastructuur van de gezondheidszorg, strenge regelgevingsnormen en een verhoogd bewustzijn van antimicrobiële resistentie. De proactieve aanpak van infectieziekten door de regio, in combinatie met robuuste investeringen in surveillancetechnologieën en programma’s voor antimicrobiële rentmeesterschap, heeft bijgedragen aan de dominante marktpositie door de vroege detectie en beheersing van resistente ziekteverwekkers te vergemakkelijken.

Europa heeft het op één na grootste marktaandeel in de markt voor bewaking van antimicrobiële resistentie dankzij de robuuste gezondheidszorginfrastructuur, proactieve overheidsinitiatieven en een sterke focus op infectiepreventie en -bestrijding. De strenge regelgeving in de regio, in combinatie met een toenemend bewustzijn over antimicrobiële resistentie, stimuleerde de toepassing van surveillanceoplossingen. Daarnaast ondersteunden de aanwezigheid van belangrijke marktspelers en lopende onderzoeksactiviteiten de positie van Europa op de markt.

Azië-Pacific kent het hoogste samengestelde jaarlijkse groeipercentage (CAGR) in de markt voor bewaking van antimicrobiële resistentie als gevolg van verschillende factoren. Deze omvatten stijgende incidenties van antimicrobiële resistentie, stijgende uitgaven voor gezondheidszorg, toenemend bewustzijn over infectieziekten en toenemende investeringen in gezondheidszorginfrastructuur en onderzoek. Bovendien dragen de grote bevolking van de regio en de verbeterende gezondheidszorgsystemen bij aan het aanzienlijke groeipotentieel van surveillanceoplossingen voor antimicrobiële resistentie in Azië-Pacific.

Ontdek meer onderzoeksrapporten over de gezondheidszorg door Market Research Future:

Healthcare Cloud Computing Market Research Report Information Per Application (Non-Clinical Information Systems and Clinical Information Systems), By Deployment (Private Cloud, Public Cloud, and Hybrid Cloud), By End User (Healthcare Providers and Healthcare Players), By Service (IaaS, SaaS, and PaaS) And By Region (North America, Europe, Asia-Pacific, And Rest Of The World) -Market Forecast Till 2032

Liquid Handling System Market Research Report Information Per Fusion Type (Anterior Interbody Fusion, Anterior Liquid Handling System, Posterior Fusion), Per Type (Metaal, Polymeer, En Andere), Per Chirurgie (Minimaal Invasieve Wervelkolomchirurgie, En Open Wervelkolomchirurgie), Per Eindgebruiker (Orthopedische Klinieken, Multispecialty Ziekenhuizen, Neurologische Klinieken, En Andere), En Per Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, En Rest Van De Wereld) – Marktvoorspelling Tot 2032

OnderzoeksrapportVirale Vector Productie Markt informatie per workflow (Upstream Productie en Downstream Productie), per eindgebruiker (Farmaceutische en Biofarmaceutische Bedrijven en Onderzoeksinstellingen) en per regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

Verslag van het onderzoek naarde luizenbehandeling Marktinformatie per type (Pediculosis Capitis, Pediculosis Corporis en Pediculosis Pubis), per behandeling (vrij verkrijgbare producten en geneesmiddelen op recept), per distributiekanaal (online platform, ziekenhuizen en klinieken) en per regio (Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de wereld) – marktvoorspelling tot 2032

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken per product, dienst, technologie, toepassing, eindgebruiker en marktspeler voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Antimicrobial Resistance Surveillance Market,Antimicrobial Resistance Surveillance Market Size,Antimicrobial Resistance Surveillance Market Share,Antimicrobial Resistance Surveillance Market Trends