header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Markt voor stamceltherapie: Trends, innovaties en toekomstverwachtingen

Jul 29, 2024 12:25 PM ET

Het onderzoeksrapport over stamceltherapie bevat informatie per celbron (vetweefsel, beenmerg, zenuwweefsel, embryo/bloedcel, IPSC’s, PPSC’s), per type (allogeen, autoloog), per toepassing (kanker, diabetes, spier- en skeletaandoeningen, cardiovasculaire, Gastro-intestinale aandoeningen,Overige), Eindgebruikers (Ziekenhuizen, Klinieken voorinxdeepl68 , Ambulante Chirurgische Centra (ASC’s), Academische en Onderzoekscentra,Overige), En Regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, en Rest van de Wereld) – Marktvoorspelling tot 2032

De markt voor stamceltherapie loopt voorop in de regeneratieve geneeskunde en biedt innovatieve oplossingen voor de behandeling van verschillende ziekten en verwondingen door gebruik te maken van de unieke eigenschappen van stamcellen. Deze markt omvat een breed scala aan therapeutische toepassingen, waaronder hematopoëtische stamceltransplantatie, mesenchymale stamceltherapie en geïnduceerde pluripotente stamceltherapie. Belangrijke onderdelen zijn stamcelbronnen zoals beenmerg, vetweefsel en navelstrengbloed, samen met geavanceerde technologieën voor het isoleren, expanderen en leveren van deze cellen aan patiënten.

Belangrijke drijfveren voor de markt van stamceltherapie zijn de toenemende prevalentie van chronische ziekten, vooruitgang in stamcelonderzoek en een groeiend begrip van hun therapeutische potentieel. Stamceltherapieën zijn veelbelovend voor aandoeningen variërend van hart- en vaatziekten tot neurodegeneratieve aandoeningen en orthopedisch letsel.

Uitdagingen zijn het navigeren door regelgevende kaders, het aanpakken van ethische overwegingen en het optimaliseren van de schaalbaarheid en consistentie van stamcelproductie. Geografisch gezien leiden Noord-Amerika en Europa in marktaandeel als gevolg van robuuste onderzoeksinfrastructuren, terwijl Azië-Pacific opkomt als een belangrijke speler met toenemende investeringen in gezondheidszorg en biotechnologie. Terwijl de markt voor stamceltherapie zich blijft ontwikkelen, blijft het een belangrijke speler in het opnieuw vormgeven van het landschap van gepersonaliseerde en regeneratieve geneeskunde.

Download gratis de PDF-brochure:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6422

Markt

Market Research Future (MRFR) heeft de wereldwijde trends in de markt voor stamceltherapie beoordeeld en verwacht dat deze tegen 2023 een gezonde CAGR zal vertonen en een behoorlijke omzet zal genereren.

Drijfveren en beperkingen die de markt voor stamceltherapie beïnvloeden

De toename van het bewustzijn over de therapeutische toepassingen van stamcellen in het beheer van verschillende ziekten zal naar verwachting de expansie van de wereldwijde markt voor stamceltherapie in de nabije toekomst stimuleren. De groei van de markt voor stamceltherapie kan worden toegeschreven aan de enorme toename in de vraag naar effectieve therapeutische oplossingen voor onder andere maligniteiten en het voorkomen van hartaandoeningen, artrose en beroertes. De heersende sedentaire levensstijl, de toename in alcoholconsumptie en het stijgende aantal rokers kunnen bijdragen aan de groei van de stamcelmarkt in de komende jaren. Daarentegen kan de waardecreatie van de markt voor stamceltherapie dalen door de hoge kosten van chirurgische procedures, chemotherapiebehandelingen en de toename van het risico dat lichaamscellen cellen afkomstig van embryo’s afstoten. Problemen met de goedkeuring van nieuwe stamceltherapieën door regelgevende instanties voor geneesmiddelen kunnen de marktgroei ook afremmen.

Concurrentiedashboard

Spelers op de markt voor stamceltherapie Seraxis, Inc. (Duitsland), ViaCyte, Inc. (VS), Betalin Therapeutics Ltd (Israël), NextCellPharma AB (VS), Kadimastem (Israël), Vertex Pharmaceuticals (VS), Fresenius Medical Care AG & Co. KGaA (Duitsland), Sernava Corp (Canada), Novo Nordisk A/S (Denemarken), Generex Biotechnology (Canada)

Segmentstudie van de markt voor stamceltherapie

De segmentanalyse van de wereldwijde markt voor stamceltherapie wordt uitgevoerd per type, celbron, therapeutische toepassing en eindgebruiker.

De op type gebaseerde segmenten van de wereldwijde markt voor stamceltherapie zijn allogeen en autoloog. Het autologe segment kan tot 2023 sterk groeien.

De op therapeutische toepassingen gebaseerde segmenten van de wereldwijde markt voor stamceltherapie zijn botregeneratie, geneeskunde, hart- en vaatziekten, wondgenezing, behandeling van ogen, neurodegeneratieve aandoeningen, stofwisselingsziekten, kanker, hematopoëtische aandoeningen, diabetes en immunodeficiëntie. De groei van de markt kan worden toegeschreven aan de stijgende vraag naar stamcellen voor de behandeling van neurodegeneratieve aandoeningen.

De op celbronnen gebaseerde segmenten van de markt voor stamceltherapie zijn vetweefsel, neuraal weefsel, beenmerg, iPSC’s en embryo/bloed uit navelstrengbloed. Het segment van embryo’s en navelstrengbloed zal naar verwachting hoge inkomsten genereren vanwege de grote populariteit van het product.

De eindgebruikerssegmenten van de markt voor stamceltherapie zijn biotechnologiebedrijven, ziekenhuizen, contractonderzoeksorganisaties, onderzoeksinstituten en stamcelbanken.

Regionale analyse van de markt voor stamceltherapie

De markt voor stamceltherapie in Noord- en Zuid-Amerika zal waarschijnlijk hoge inkomsten genereren als gevolg van de toenemende prevalentie van verschillende hartkwalen en de stijging van de uitgaven voor gezondheidszorg. Volgens de Centers for Disease Control and Prevention is bij een groot aantal Amerikanen een hartprobleem vastgesteld, wat de markt in de nabije toekomst kan doen groeien. De stijging van de vraag naar hartpatiënten in de regio kan bijdragen aan de groei van de markt voor stamceltherapie. Volgens de American Cancer Society heeft de toename van het aantal gevallen van maligniteit in de regio de oncologen ertoe aangezet om stamceltherapie te gaan gebruiken, wat kan bijdragen aan de groei van de markt in de nabije toekomst. De toename van het succespercentage van kankerbehandeling met stamceltherapie kan de expansie van de Noord-Amerikaanse markt voor celtherapie bevorderen.

In Europa wordt de markt voor stamceltherapie bestudeerd voor het Verenigd Koninkrijk, België, Nederland en Frankrijk. De markt voor stamceltherapie in deze regio kan tijdens de prognoseperiode het op één na grootste marktaandeel verwerven. De toename van osteoartritis, beroertes en kanker stimuleert de toepassing van stamceltherapie, wat op zijn beurt weer gunstig is voor de markt.

In de regio Azië-Pacific kan de markt voor stamceltherapie groeien met een gezonde CAGR vanwege de hoge mate van toepassing van stamceltherapie. De toename van het aantal rokers in de regio draagt bij aan de stijging van het aantal gevallen van longkanker, wat op zijn beurt de groei van de markt in de komende jaren kan ondersteunen.

In het Midden-Oosten, Azië en Afrika is het marktaandeel het kleinst door het lage inkomen per hoofd van de bevolking en het gebrek aan goed opgeleide gezondheidswerkers. Er wordt echter verwacht dat de toenemende oncologie en technologie, zowel op ziekenhuisniveau als in de gemeenschap, de markt positief zullen beïnvloeden.

Gerelateerde rapporten:

Immunosuppressieve geneesmiddelen

Scoliose Behandeling

Cellyse en verstoring

Dyslexie Behandeling

Fysiotherapeutische Apparatuur

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact: Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Verenigde Staten van Amerika 1 628 258 0071 (VS) 44 2035 002 764 (VK) E-mail: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Stem Cell Therapy Market,Stem Cell Therapy Market Size,Stem Cell Therapy Market Trends,Stem Cell Therapy Market Share