header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SEDA Experts breidt haar M&A en Investment Banking Getuigenverklaringspraktijk uit

Jul 29, 2024 10:15 AM ET

New York, NY, 29 juli 2024 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat David Locala zich bij het bedrijf heeft aangesloten als Managing Director.

“David heeft een uitstekende kijk op de bedrijfswereld en we zijn verheugd dat hij zich bij SEDA aansluit,” zegt Peter Selman, Managing Partner van SEDA Experts.

David Locala heeft zijn hele carriere van meer dan 30 jaar in investment banking doorgebracht, met een bijzondere focus op fusies en overnames en financieringen / kapitaalmarkttransacties voor bedrijven in de technologiesector. Hij voltooide meer dan $ 200 miljard aan transacties, waaronder buyside en sellside M&A voor beursgenoteerde en private bedrijven, leveraged buyouts en betwiste transacties. In 2021 werd David genoemd op de lijst van “The Top 100 Harvard Business School Alumni in Finance and Investing”. Hij is een getuige-expert van wereldklasse op het gebied van waarderingen, bedrijfstransacties, dealstructurering en due diligence.
David was onlangs Global Head of Technology M&A van Citigroup, gevestigd in San Francisco. Hij gaf M&A advies aan bedrijven in de software-, halfgeleider- en internetsector en hield zich bezig met onderhandelingen, waarderingsanalyses, due diligence en andere aspecten van het opzetten en uitvoeren van transacties. Hij was ook lid van Citi\’s Fairness Opinion Committee.
Van 2005 tot 2015 werkte David bij Deutsche Bank in San Francisco, meest recentelijk als co-hoofd van Global Technology M&A, waar hij ook lid was van het Fairness Opinion Committee. Eerder in zijn carriere werkte David in New York, Hong Kong en San Francisco in de M&A-groepen van Lazard, Morgan Stanley en Montgomery Securities.
David heeft een MBA (met onderscheiding) van de Harvard Business School en een Bachelor of Science in Commerce (met onderscheiding) van de McIntire School of Commerce van de Universiteit van Virginia, met een concentratie in Finance. Hij is directeur van een particulier softwarebedrijf en is tevens voorzitter van de financiele raad van een middelbare school zonder winstoogmerk in het Tenderloin-district van San Francisco.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardebepaling en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.

iCrowdNewswire
Tags:   Uncategorized