header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


India Markt voor Keramische Tegels 2024-2032: Industriegrootte, aandeel, groei, toonaangevende bedrijven en prognoserapport

Aug 9, 2024 5:00 PM ET

Inleiding

De Indiase markt voor tapijttegels is aanzienlijk gegroeid als gevolg van de toenemende verstedelijking, de toenemende voorkeur van consumenten voor esthetisch aantrekkelijke vloeroplossingen en de bloeiende vastgoedsector. Tapijttegels, ook wel modulaire tapijten genoemd, bieden flexibiliteit in ontwerp, installatiegemak en kosteneffectiviteit, waardoor ze een aantrekkelijke optie zijn voor zowel commerciële als residentiële ruimtes. Dit artikel gaat in op de belangrijkste factoren die de groei van de markt voor tapijttegels in India stimuleren, de uitdagingen waarmee de markt wordt geconfronteerd en de vooruitzichten voor de toekomst.

De omvang van de markt voor tapijttegels in India werd in 2023 geschat op USD 888,4 miljoen. De Indiase tapijttegelsector zal naar verwachting groeien van USD 981,9 miljoen in 2024 tot USD 1.895,6 miljoen in 2032, met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 8,6% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032).

Drijfveren voor de markt

  1. Verstedelijking en ontwikkeling van infrastructuur: India is getuige van een snelle verstedelijking, wat leidt tot een toename in de bouw van residentiële en commerciële gebouwen. Tapijttegels worden steeds vaker gebruikt in kantoren, hotels en winkels vanwege hun duurzaamheid, onderhoudsgemak en vermogen om de esthetische aantrekkingskracht van interieurs te verbeteren. De stimulans van de overheid voor slimme steden en infrastructurele ontwikkelingsprojecten wakkert de vraag naar tapijttegels verder aan.

  2. Stijgende consumentenvoorkeuren: Met de groeiende invloed van wereldwijde designtrends worden Indiase consumenten zich meer bewust van de esthetiek van interieurs. Tapijttegels, verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en texturen, stellen consumenten in staat om ontwerpen op maat te maken. Deze trend is vooral duidelijk in de horeca- en bedrijfssector, waar interieurdesign een cruciale rol speelt in branding en klantervaring.

  3. Duurzaamheid en milieu: Tapijttegels worden vaak gemaakt van gerecycled materiaal en zijn zelf ook recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke vloerbedekking vormen. Nu duurzaamheid een prioriteit wordt voor zowel bedrijven als consumenten, neemt de vraag naar milieuvriendelijke producten zoals tapijttegels toe. Bovendien vermindert het gemak waarmee beschadigde delen vervangen kunnen worden zonder de hele vloerbedekking te vervangen de hoeveelheid afval, wat verder bijdraagt aan hun aantrekkingskracht.

Vraag hier een gratis exemplaar van het voorbeeldrapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/22220

Uitdagingen voor de markt

  1. Prijsgevoeligheid: Ondanks de voordelen van tapijttegels blijft de prijsgevoeligheid een belangrijke uitdaging op de Indiase markt. Traditionele vloerbedekkingen zoals keramische tegels en marmer zijn diepgeworteld en genieten vaak de voorkeur vanwege hun vermeende duurzaamheid en lagere kosten. Tapijttegels zijn weliswaar concurrerend geprijsd, maar worden nog steeds gezien als een kwaliteitsproduct, wat het gebruik ervan in prijsgevoelige segmenten kan beperken.

  2. Concurrentie van andere vloermogelijkheden: De Indiase vloerenmarkt is divers, met opties variërend van traditionele materialen zoals natuursteen en hout tot moderne alternatieven zoals vinyl en laminaat. Tapijttegels ondervinden hevige concurrentie van deze alternatieven, die vaak de voorkeur genieten vanwege hun lange levensduur en slijtvastheid. De perceptie dat tapijttegels minder duurzaam zijn dan andere vloerbedekkingen kan de groei van de markt belemmeren.

  3. Gebrek aan kennis en geschoolde arbeidskrachten: Hoewel tapijttegels populair zijn in stedelijke gebieden, is er nog steeds een gebrek aan bewustzijn over de voordelen ervan in semi-stedelijke en landelijke gebieden. Bovendien vereist de installatie van tapijttegels geschoold personeel, dat niet altijd beschikbaar is, vooral buiten de grote steden. Dit kan leiden tot onjuiste installatie, wat de algemene prestaties en levensduur van het product beïnvloedt.

Bekijk hier de volledige rapportgegevens @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/india-carpet-tiles-market-22220

De belangrijkste bedrijven in de Indiase tapijttegelmarkt zijn.
Harrington
Milliken
Tarkett
Forbo Vloersystemen
Knotsindia
Skytouch Keramisch
Kent
Anisa Tapijten
Hari Om Decor Limited (HEGO)
Welspun Vloeren

KOPIE VAN HET VERSLAG NU HIER @ https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=22220

Toekomstperspectieven

De toekomst van de Indiase tapijttegelmarkt ziet er veelbelovend uit, met verschillende groeikansen aan de horizon. De toenemende penetratie van e-commerce platforms maakt het makkelijker voor consumenten om toegang te krijgen tot een breed scala aan tapijttegels, wat de vraag verder stimuleert. Daarnaast zal de stijgende trend van doe-het-zelf projecten voor woningverbetering, met name onder jongere consumenten, de markt naar verwachting stimuleren.

Bovendien leidt technologische vooruitgang in de productie tot de ontwikkeling van tapijttegels met verbeterde eigenschappen zoals vlekbestendigheid, antimicrobiële eigenschappen en verbeterde akoestische isolatie. Deze innovaties zullen waarschijnlijk meer consumenten aantrekken, vooral in de horeca en de gezondheidszorg.

De markt zal naar verwachting ook profiteren van de toenemende nadruk op duurzaamheid. Omdat steeds meer bedrijven en consumenten de voorkeur geven aan milieuvriendelijke producten, zullen fabrikanten waarschijnlijk tapijttegels introduceren die gemaakt zijn van duurzame materialen, met de focus op het verminderen van hun impact op het milieu.

De Indiase markt voor tapijttegels is klaar voor gestage groei, gedreven door factoren als verstedelijking, veranderende consumentenvoorkeuren en een groeiende nadruk op duurzaamheid. Hoewel uitdagingen zoals prijsgevoeligheid en concurrentie van andere vloerbedekkingen blijven bestaan, ziet de toekomst van de markt er rooskleurig uit, met mogelijkheden voor innovatie en uitbreiding. Naarmate meer consumenten en bedrijven de voordelen van tapijttegels inzien, zal het gebruik ervan naar verwachting toenemen en hun positie op de Indiase vloerenmarkt verstevigen.

Blader hier door meer gerelateerde rapporten:

Papieren verpakkingsmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/paper-packaging-market-10741


Polyurethaan Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/polyurethane-market-2444


Polystyreen markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/polystyrene-market-2545


Markt voor biologisch afbreekbare kunststoffen https://www.marketresearchfuture.com/reports/biodegradable-plastics-market-2431


Balsahoutmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/balsa-wood-market-4473


Markt van ingrediënten voor cosmetica en persoonlijke verzorging https://www.marketresearchfuture.com/reports/cosmetics-personal-care-ingredients-market-3889


Markt voor zonnepaneelcoatings https://www.marketresearchfuture.com/reports/solar-panel-coatings-market-8283


Markt voor biologisch afbreekbare verpakkingen https://www.marketresearchfuture.com/reports/biodegradable-packaging-market-11643


Flexitank markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/flexitank-market-11768


Katoengaren markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/cotton-yarn-market-11512


Lithium- en lithiummineralenmarkt https://www.marketresearchfuture.com/reports/lithium-minerals-market-for-non-battery-application-11945


Ramen en Deuren Markt https://www.marketresearchfuture.com/reports/windows-doors-market-11996

Contact: Market Research Future (Parte de Wantstats Research and Media Private Limited) 99 Hudson Street, 5Th Floor New York, NY 10013 Estados Unidos de América 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK) Email: [email protected] Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  India Carpet Tiles Market Size,India Carpet Tiles Market Share,India Carpet Tiles Market Type,India Carpet Tiles Market Application,India Carpet Tiles Market Region