header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een rapport over 1-800-Flowers.com, Inc., "Building a Preeminent Gifting E-commerce Platform".

Aug 13, 2024 11:35 AM ET

13 augustus 2024, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een “Initiation of Coverage Report” gepubliceerd over 1-800-Flowers.com, Inc. (NASDAQ: FLWS) met de titel: “Building a Preeminent Gifting E-commerce Platform. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

1-800-Flowers.com is een vooraanstaand e-commerce geschenkenplatform met een aanbod dat momenteel gericht is op bloemstukken, seizoensgebonden geschenken, gastronomische voedingsmiddelen, geschenkenmanden en gepersonaliseerde geschenken. E-commerce was goed voor ongeveer 88% van de totale omzet in de eerste negen maanden van boekjaar FY24.

Hoewel het bedrijf van oudsher actief is in het bloemensegment, eerst als bloemenwinkel in Manhattan in de jaren 1970, daarna via een WATS-lijn in de jaren 1980 en digitaal in de jaren 1990 via CompuServe en AOL, en uiteindelijk via een eigen e-commerce website, zijn het de overnames geweest die het geschenkenplatform hebben opgebouwd dat FLWS vandaag is.

Met name de overname in 2014 van de leverancier van gastronomisch voedsel Harry & David bleek de doorslaggevende overname te zijn bij de vorming van het huidige 1-800-Flowers.com e-commerce platform.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire
Tags:   Uncategorized