header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vaste montagesystemen voor zonne-energie markt belangrijke spelers, omvang, trends, kansen, groeianalyse, voorspelling voor 2032

Sep 18, 2024 4:09 PM ET

Overzicht van de markt voor vaste montagesystemen voor zonne-energie

In de onderzoeksdocumenten van MRFR staat dat in het onderzoeksrapport Fixed Solar Pv Mounting Systems Market Information by Mounting Type, Material, Tilt Angle, Application and Region – Forecast Till 2032, de markt voor vaste montagesystemen voor zonne-energie naar verwachting zal groeien van USD 11,44 miljard in 2023 tot USD 24,55 miljard in 2032, met een CAGR van 8,85% tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032). De waarde van de markt voor vaste montagesystemen voor zonne-energie werd in 2022 geschat op USD 10,51 miljard.

De markt voor vaste montagesystemen voor zon-PV speelt een cruciale rol in de wereldwijde sector voor hernieuwbare energie, omdat het een structureel kader biedt voor zonnepanelen om zonlicht effectief op te vangen. Deze systemen zijn ontworpen om fotovoltaïsche (PV) panelen stevig in een vaste positie te houden, zodat ze zonlicht onder een optimale hoek kunnen absorberen. Vaste fotovoltaïsche montagesystemen worden veel gebruikt in residentiële, commerciële en utiliteitszonne-installaties. Door hun relatief lagere kosten en eenvoudiger ontwerp in vergelijking met tracking systemen zijn ze in veel regio’s een populaire keuze. Aangezien de vraag naar schone energie blijft stijgen, wordt verwacht dat de markt voor vaste PV-montagesystemen de komende jaren aanzienlijk zal groeien.

Download Onderzoeksmonster met Industrie-inzichten:

https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/25151

Belangrijkste spelers

K2 Systemen

Esdec Solar Groep

RBI Zonne-energie

Array Technologieën

Schletter Groep

Canadees Zonnestelsel

IronRidge Technologieën

Aurora Zonne-energie

Baywa r.e.

GreenLancer

Nextracker

Hilti

SunPower

Renusol

Trina Solar

Markt Segmentaties

Vaste montagesystemen voor zonne-energie Marktvooruitzichten montagetype

Systemen voor montage op de grond

Systemen op het dak

Gebouwgeïntegreerde fotovoltaïsche systemen

Vaste fotovoltaïsche montagesystemen Markt materiaalvooruitzichten

Aluminium

Staal

Beton

Polymeren

Markt voor vaste montagesystemen voor zonne-PV’s Vooruitzichten voor hellingshoeken

Vaste schuine stand

Volgen met één as

Volgen met twee assen

Marktvooruitzichten voor vaste montagesystemen voor zonne-energie

Huishoudelijk

Commercieel

Nutsbedrijf

Regionale vooruitzichten van de markt voor vaste montagesystemen voor zonne-energie

Noord-Amerika

Europa

Zuid-Amerika

Azië en de Stille Oceaan

Midden-Oosten en Afrika

Koop dit eersteklas onderzoeksrapport op:

https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=25151

Marktdynamiek

Drijfveren voor de markt

Groeiende vraag naar hernieuwbare energie: De wereldwijde drang naar het terugdringen van koolstofemissies heeft geleid tot een toename in het gebruik van zonne-energie, wat de vraag naar montagesystemen voor zon-PV heeft aangewakkerd.

Dalende kosten van zonnepanelen: De voortdurende daling van de kosten van fotovoltaïsche technologie heeft zonne-installaties betaalbaarder gemaakt, wat de markt voor montagesystemen heeft gestimuleerd.

Stimuleringsmaatregelen van de overheid: Veel regeringen wereldwijd bieden stimulansen en subsidies voor het gebruik van zonne-energie, waardoor de ontwikkeling van zonne-infrastructuur, inclusief montagesystemen, wordt aangemoedigd.

Verstedelijking en industrialisatie: Toenemende verstedelijking en de behoefte aan hernieuwbare energie in opkomende economieën stimuleren de vraag naar vaste PV-montagesystemen, met name in grote utiliteitsprojecten.

Toegang tot het volledige rapport:

https://www.marketresearchfuture.com/reports/fixed-solar-pv-mounting-systems-market-25151

Beperkingen in de markt

Beschikbaarheid van land voor grondgebonden systemen: In dichtbevolkte gebieden kan de beschikbaarheid van grote stukken land voor grondgebonden systemen een beperkende factor zijn.

Hoge initiële investering: Hoewel de kosten van zonne-energietechnologie zijn gedaald, blijft het startkapitaal dat nodig is voor fotovoltaïsche installaties, inclusief montagesystemen, een barrière voor sommige gebruikers, vooral in ontwikkelingsgebieden.

Concurrentie van volgsystemen: Hoewel vaste montagesystemen kosteneffectief zijn, ondervinden ze concurrentie van zonnevolgsystemen, die een hogere energie-efficiëntie bieden doordat de panelen het pad van de zon volgen.

Belangrijkste trends

Opkomst van bifaciale zonnepanelen: De toenemende toepassing van bifacial zonnepanelen, die aan beide zijden energie opwekken, beïnvloedt de ontwerpen van montagesystemen om te zorgen voor optimale blootstelling aan zonlicht op beide oppervlakken.

Duurzame materialen: Er is een trend naar het gebruik van duurzamere en lichtere materialen voor montagesystemen, zoals gerecycled aluminium en geavanceerde composieten.

Technologische vooruitgang: Innovatieve ontwerpen die de installatie vereenvoudigen en de arbeidskosten verlagen worden steeds populairder op de markt, omdat ontwikkelaars de projectkosten willen verlagen en de efficiëntie willen verbeteren.

Regionale analyse

Noord-Amerika: De Verenigde Staten leiden de Noord-Amerikaanse markt, gedreven door sterke overheidssteun voor hernieuwbare energie en bedrijfsinvesteringen in zonne-energie. Zowel residentiële als utiliteitsprojecten groeien snel.

Europa: Europa heeft een gevestigde zonne-energie-industrie, met landen als Duitsland, Spanje en Italië als koplopers. De strenge doelstellingen voor hernieuwbare energie en het ondersteunende beleid in de regio maken het een belangrijke markt voor vaste PV-montagesystemen op zonne-energie.

Azië-Pacific: De regio Azië-Pacific zal de komende jaren naar verwachting de grootste groei vertonen, met name in China en India, waar grootschalige zonneprojecten worden ontwikkeld om aan de stijgende vraag naar energie te voldoen. Overheidsinitiatieven en toenemende investeringen in zonne-infrastructuur zijn belangrijke drijfveren in de regio.

Midden-Oosten & Afrika: Het Midden-Oosten en Afrika zijn opkomende markten, waar verschillende landen investeren in zonne-energie om hun energiemix te diversifiëren. Grootschalige zonneparken in woestijngebieden, zoals in de VAE en Saoedi-Arabië, stimuleren de vraag naar vaste PV-systemen op de grond.

Latijns-Amerika: Landen als Brazilië en Mexico maken steeds meer gebruik van zonne-energie, gestimuleerd door overvloedig zonlicht en dalende prijzen van zonnepanelen. Projecten voor zonne-energie op nutsschaal domineren de markt in deze regio.

Toprapporten: –

Geavanceerde verwarmingsketels voor nutsbedrijven – marktomvang, groei, trends, verslag 2032

Omvang, groei, trends, verslag 2032 vande markt voor luchtkwaliteitsbeheersingssystemen

Alkalisch water elektrolyse marktomvang, groei Rapport 2032

Amorf silicium dunne film zonnecel marktgrootte rapport 2032

Autopaneel Marktgrootte, Groei, Trends, Rapport 2032

Biomassa energieopwekking marktgrootte, groei, verslag 2032

Koperen Magneetdraad Markt omvang, Groei, Trends, Verslag 2032

Vraagzijdebeheer marktomvang, groei, trends, verslag 2032

Diesel Generator Set Marktomvang, Groei, Trends, Verslag 2032

De markt voor hoogspanningszekeringen: omvang, groei, trends, verslag 2032

Over:

Market Research Future® (onderdeel van WantStats Research and Media Pvt. Ltd.) heeft gespecialiseerde onderzoeksanalisten op het gebied van Aerospace & Defense, Automotive, C & M, Energy & Power, F & B, Healthcare & Pharmaceutical, ICT, Industrial Equipment, Packaging Construction & Mining en Semiconductor.

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de eigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de laatste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en over welke actie te ondernemen op basis van deze aspecten.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Fixed Solar Pv Mounting Systems Market,Fixed Solar Pv Mounting Systems Market Size,Fixed Solar Pv Mounting Systems Market Scope,Fixed Solar Pv Mounting Systems Market Share,Fixed Solar Pv Mounting Systems Market Growth,Fixed Solar Pv Mounting Systems Market Trends,Fixed Solar Pv Mounting Systems Market Demand