header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


High Yield Obligaties Marktomvang zal naar verwachting USD 1.200,0 miljard bereiken in 2032

Sep 21, 2024 3:00 PM ET

High Yield Obligaties Markt: Industrie-analyse en groeiprognoses (2024-2032)

De High Yield Obligatiemarkt heeft een gestage groei doorgemaakt en blijft een belangrijk onderdeel van de bredere financiële markten. In 2022 werd de markt gewaardeerd op 953,67 miljard dollar, wat de rol van de sector weerspiegelt in het bieden van hogere rendementen aan beleggers, zij het met hogere risico’s. De sector zal naar verwachting verder groeien. De sector zal naar verwachting verder groeien tot een geschatte USD 1.200,0 miljard in 2032, met een gematigd Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 2,33% tijdens de prognoseperiode van 2024 tot 2032.

De belangrijkste bedrijven in de High Yield Obligatiemarkt zijn onder andere:

  • Jefferies
  • P. Morgan
  • Barclays
  • Citigroup
  • Wells Fargo
  • Deutsche Bank
  • Bank van Amerika
  • Goldman Sachs
  • RBC Capital Markets
  • Guggenheim
  • UBS
  • Credit Suisse
  • Lazard
  • Morgan Stanley

Ontvang een GRATIS PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/22949

Overzicht High Yield Obligaties

High-yieldobligaties, ook bekend als “junk bonds”, bieden hogere rentetarieven dan investment-grade obligaties vanwege hun lagere kredietratings en hogere risico op wanbetaling. Ondanks de risico’s zijn deze obligaties een aantrekkelijke investering voor mensen die op zoek zijn naar hogere rendementen, vooral in omgevingen met lage rentes. De groei van de markt wordt grotendeels gedreven door de vraag naar gediversifieerde beleggingsportefeuilles en de voortdurende zoektocht naar hoge rendementen.

High Yield Obligaties Markt Groeidrijvers

Verschillende factoren dragen bij aan de groei van de high-yield obligatiemarkt:

  1. Stijgende vraag naar hogere rendementen: In een wereld van volatiele rentetarieven en fluctuerende aandelenmarkten zoeken beleggers steeds vaker naar high-yield opties die een beter rendement bieden dan traditionele obligaties of andere vastrentende effecten.
  2. Economische omstandigheden en bedrijfsleningen: Als bedrijven, vooral in opkomende markten of noodlijdende sectoren, op zoek zijn naar kapitaal, geven ze high-yield obligaties uit als financieringsoptie. Economisch herstel en groei stimuleren de bedrijfsactiviteit, wat leidt tot meer obligatie-uitgifte.
  3. Portefeuillediversificatie: Institutionele en particuliere beleggers diversifiëren hun portefeuilles en nemen meer hoogrentende obligaties op om het risico te beheren en het rendement te verhogen.
  4. Monetair beleid en inflatie: Het beleid van centrale banken en de inflatiedruk hebben een directe invloed op obligatierendementen. Als de rente laag is, neemt de vraag naar high-yieldobligaties toe, wat de groei van de markt stimuleert.

Uitdagingen voor de markt van hoogrentende obligaties

Hoewel de markt klaar is voor groei, zijn er ook uitdagingen die de groei kunnen beïnvloeden:

  • Kredietrisico: De belangrijkste uitdaging bij high yield obligaties is de hogere kans op wanbetaling door de emittent, wat risicomijdende beleggers kan afschrikken.
  • Marktvolatiliteit: Economische neergang of financiële instabiliteit kunnen schommelingen veroorzaken in de obligatiekoersen, wat kan leiden tot mogelijke verliezen voor beleggers die deze effecten houden.
  • Stijgende rente: In een omgeving waarin centrale banken de rente kunnen verhogen om de inflatie te bestrijden, kunnen hoogrentende obligaties minder aantrekkelijk worden omdat veiligere beleggingen een concurrerender rendement bieden.

Koop het premium onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=22949

High Yield Obligaties Markt Regionaal inzicht

  • Noord-Amerika blijft de grootste markt voor high-yield obligaties, gedreven door sterke bedrijfsactiviteiten en een grote groep institutionele beleggers. De volwassen financiële markten in de regio en de grote vraag van bedrijven naar financiering dragen aanzienlijk bij aan de groei van de markt.
  • Europa is een andere prominente regio, met grote emissies van bedrijven die op zoek zijn naar kapitaal voor expansie. De markt in deze regio kan echter worden beïnvloed door strenge regelgeving.
  • Azië-Pacific zal naar verwachting een aanzienlijke groei doormaken vanwege de toenemende bedrijfsactiviteiten in opkomende economieën, met name in China en India, waar bedrijven steeds meer een beroep doen op high-yield obligaties voor het aantrekken van kapitaal.

High Yield Obligaties Marktvoorspelling en Vooruitzichten

Vooruitkijkend zal de markt voor hoogrentende obligaties groeien van USD 975,89 miljard in 2023 naar een verwachte USD 1.200,0 miljard in 2032, gedreven door een combinatie van economische groei, de vraag van beleggers naar hogere rendementen en de financieringsbehoeften van bedrijven. De verwachte CAGR van de markt van 2,33% weerspiegelt een gestage, gematigde groei in het komende decennium, ook al moet de markt het hoofd bieden aan uitdagingen zoals kredietrisico’s en economische schommelingen.

Gerelateerde rapporten:

B2B Betalingsmarkt

Markt van parapluverzekeringen

Markt voor explosieveilige apparatuur

Markt voor industriële robotarmen

Laser aanwijsapparatuur markt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op haar diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact:
Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]
Keywords:  High Yield Bonds Market,High Yield Bonds Industry,High Yield Bonds Market Size,High Yield Bonds Market Share,High Yield Bonds Market Growth