header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor loodzuurbatterijen voor tweewielers zal tegen 2032 groeien tot 19,5 (miljard USD), met een CAGR van 3,67%.

Sep 25, 2024 12:11 PM ET

Tweewieler loodzuur accu’s marktoverzicht:

De markt voor tweewieler loodzuur accu’s zal volgens MRFR-studie 13,59 (miljard USD) bereiken in 2022. Er wordt verwacht dat de markt voor loodzuur accu’s voor tweewielers zal toenemen van 14,09 (miljard USD) in 2023 tot 19,5 (miljard USD) in 2032. Tijdens de prognoseperiode (2024 – 2032) wordt de samengestelde jaarlijkse groei (CAGR) voor de markt voor loodzuur-batterijen voor tweewielers geschat op ongeveer 3,67%.

De markt voor loodzuuraccu’s voor tweewielers speelt een cruciale rol in de wereldwijde auto-industrie, omdat deze accu’s wereldwijd miljoenen motorfietsen, scooters en andere tweewielers aandrijven. Loodzuuraccu’s, die bekend staan om hun betaalbaarheid en betrouwbaarheid, zijn lange tijd de standaard geweest voor het aandrijven van tweewielers, vooral in regio’s zoals Azië-Pacific, waar motorfietsen een primair vervoermiddel zijn.

In deze blog bespreken we de belangrijkste aspecten van de markt voor tweewieler loodzuur accu’s, zoals de groei, de drijvende krachten, de uitdagingen en de toekomstige trends.

Wat zijn loodzuur accu’s?

Loodzuur accu’s zijn oplaadbare batterijen die bestaan uit lood en zwavelzuur. Ze bestaan al meer dan 150 jaar en zijn daarmee een van de oudste batterijtypes die vandaag de dag nog steeds worden gebruikt. Deze accu’s worden veel gebruikt in tweewielers vanwege hun duurzaamheid, lage kosten en het vermogen om veel vermogen te leveren tijdens het opstarten.

Het belangrijkste voordeel van loodzuuraccu’s is hun betaalbaarheid in vergelijking met andere accutypen zoals lithium-ion. Ze zijn echter zwaarder en hebben een kortere levensduur.

Vraag een gratis voorbeeldrapport aan via https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/28125

De belangrijkste bedrijven in de markt voor tweewieler loodzuur accu’s zijn onder andere:

Surrette Battery Company

Usha Shriram Batterijen

Johnson Controls

Leoch International Holdings Limited

Power Sonic

Century Batterijen

Amara Raja Batterijen

GS Yuasa Corporation

Enersys

East Penn Manufacturing

Marktgroei en vraag

De markt voor loodzuuraccu’s voor tweewielers groeit gestaag. Verschillende factoren dragen bij aan deze groei:

  1. Toenemend bezit van tweewielers: In veel ontwikkelingslanden zijn tweewielers een geprefereerd vervoermiddel vanwege hun betaalbaarheid en brandstofefficiëntie. De toename van de verkoop van tweewielers stimuleert de vraag naar loodzuuraccu’s.
  2. Verstedelijking en verkeersopstoppingen: Naarmate meer mensen naar stedelijke gebieden verhuizen, is de behoefte aan kleine, efficiënte voertuigen zoals motorfietsen en scooters gestegen. Tweewielers helpen bij het navigeren op drukke stadswegen en elk van deze voertuigen heeft een accu nodig om te kunnen rijden.
  3. Markt voor vervangende batterijen: Loodzuuraccu’s gaan meestal maar een paar jaar mee, wat betekent dat eigenaars ze regelmatig moeten vervangen. Dit creëert een sterke markt voor vervangingsaccu’s, wat zorgt voor een constante vraag naar loodzuuraccu’s.
  4. Betaalbaarheid: Loodzuuraccu’s zijn veel goedkoper dan andere soorten accu’s zoals lithium-ion. Dit maakt ze een populaire keuze voor budgetbewuste eigenaars van tweewielers.

Regionaal inzicht

De markt voor loodzuuraccu’s voor tweewielers wordt voornamelijk gedreven door de vraag vanuit de regio Azië-Pacific. Landen als India, China, Indonesië en Vietnam leveren een grote bijdrage aan deze markt vanwege hun hoge verkoop van tweewielers. In India zijn motorfietsen en scooters bijvoorbeeld de populairste voertuigen en loodzuuraccu’s worden op grote schaal gebruikt in deze voertuigen.

India: De Indiase markt is een van de grootste voor tweewielers en de vraag naar loodzuuraccu’s is hier aanzienlijk. Factoren zoals stijgende besteedbare inkomens, snelle verstedelijking en betaalbaar transport hebben bijgedragen aan deze groei.

China: China is niet alleen een belangrijke producent maar ook een belangrijke consument van lood-zuur accu’s voor tweewielers. Met zijn enorme markt voor tweewielers speelt China een cruciale rol bij het vormgeven van de wereldwijde vraag naar deze accu’s.

Zuidoost-Azië: Landen als Vietnam, Indonesië en Thailand hebben ook een grote vraag naar loodzuuraccu’s voor tweewielers, gedreven door de populariteit van motorfietsen als primair vervoermiddel.

Uitdagingen in de markt

Hoewel de markt voor loodzuuraccu’s voor tweewielers bloeit, heeft deze ook te maken met verschillende uitdagingen:

  1. Milieuproblemen: Lood-zuur batterijen bevatten giftige materialen en onjuiste verwijdering kan leiden tot milieuvervuiling. Regeringen over de hele wereld implementeren strengere regels om een veilige recycling en verwijdering van deze batterijen te garanderen.
  2. Concurrentie van lithium-ion batterijen: Lithium-ion batterijen worden steeds populairder vanwege hun lichtgewicht ontwerp, langere levensduur en snellere oplaadmogelijkheden. Hoewel ze momenteel duurder zijn, dalen de kosten van lithium-ion-accu’s, wat een bedreiging vormt voor lood-zuur-accu’s in het tweewielersegment.
  3. Technologische vooruitgang: Naarmate de accutechnologie zich ontwikkelt, komen er nieuwere, efficiëntere accutypen op de markt. Dit kan de vraag naar traditionele loodzuuraccu’s in de toekomst doen afnemen.

Lees het volledige rapport PDF@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/two-wheeler-lead-acid-batteries-market-28125

Toekomstige trends

Ondanks de uitdagingen zal de markt voor loodzuuraccu’s voor tweewielers de komende jaren naar verwachting aanzienlijk blijven. Enkele van de belangrijkste trends om in de gaten te houden zijn:

  1. Technologische verbeteringen: Fabrikanten richten zich op het verbeteren van de levensduur en efficiëntie van loodzuuraccu’s. Dit omvat het verbeteren van de oplaadcapaciteit en het verbeteren van de prestaties van de accu. Dit omvat het verbeteren van de oplaadcapaciteit en het milieuvriendelijker maken van de accu’s.
  2. Verschuiving naar elektrische voertuigen: Naarmate elektrische tweewielers aan populariteit winnen, kan de vraag naar loodzuuraccu’s verschuiven. Voorlopig worden loodzuuraccu’s echter nog steeds gebruikt in elektrische scooters en fietsen vanwege hun kosteneffectiviteit.
  3. Recyclinginitiatieven: Overheden en bedrijven spannen zich steeds meer in voor het recyclen van loodzuur-batterijen. Dit helpt de impact op het milieu te verminderen en bevordert een circulaire economie.
  4. Hybride oplossingen: Sommige fabrikanten onderzoeken hybride accutechnologieën die de beste aspecten van loodzuur- en lithium-ionaccu’s combineren. Dit kan helpen om de kloof tussen betaalbaarheid en prestaties te overbruggen.

De markt voor loodzuur accu’s voor tweewielers is een cruciaal onderdeel van de wereldwijde tweewielerindustrie. De groei wordt gestimuleerd door het toenemende bezit van tweewielers, vooral in ontwikkelingslanden, en de betaalbaarheid van loodzuuraccu’s. Milieuproblemen en de opkomst van lithium-ion technologie vormen echter uitdagingen voor de toekomst.

Omdat de accutechnologie blijft evolueren, zal de markt voor loodzuuraccu’s zich moeten aanpassen om relevant te blijven. Voorlopig blijft het een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor miljoenen tweewielers wereldwijd.

Inzicht in marktsegmentatie voor tweewieler loodzuur accu’s

Tweewieler markt voor loodzuur accu’s Vooruitzichten voor accucapaciteit

Tot 36 Ah

36 Ah tot 60 Ah

60 Ah tot 80 Ah

Meer dan 80 Ah

Tweewieler loodzuur accu markt Vooruitzichten voor toepassingen

Elektrische scooters

Elektrische motorfietsen

Elektrische fietsen

Loodzuur-batterijen voor tweewielers marktvooruitzichten voor spanning

6 V

12 V

24 V

48 V

Tweewieler loodzuur accu’s markt technologische vooruitzichten

Overstroomd

Klep-gereguleerd loodzuur (VRLA)

Tweewieler loodzuur accu’s markt regionale vooruitzichten

Noord-Amerika

Europa

Zuid-Amerika

Azië en Stille Oceaan

Midden-Oosten en Afrika

Lees meer inzichtelijk rapport:

Tweewieler remblokken markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/two-wheeler-brake-pads-market-28095

Markt voor laadkranen voor vrachtwagens: https://www.marketresearchfuture.com/reports/truck-loader-crane-market-28109

Vrachtwagen startmotor markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/truck-starter-motor-market-28110

Vrachtwagentelematica markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/truck-telematics-market-28113

Weegbrug markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/weighbridge-market-28115

Tweewielerbanden markt: https://www.marketresearchfuture.com/reports/two-wheeler-tire-market-28233

Markt voor wieluitlijnapparatuur: https://www.marketresearchfuture.com/reports/wheel-aligner-equipment-market-28236

Markt voor snelheidsmeterkabels voor auto’s: https ://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-speedometer-cable-market-28075

Markt voor splitscreencameramodules voor auto’s: https ://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-split-view-camera-module-market-28081

markt voor stabilisatorstangen voor auto’s: https ://www.marketresearchfuture.com/reports/automotive-stabilizer-link-market-28086

Contact

Marktonderzoek Toekomst

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Verkoop: 1 (855) 661-4441 44 1720 412 167

Mail: [email protected]


Keywords:  Two-Wheeler Lead Acid Batteries Market,Two-Wheeler Lead Acid Batteries Market Size,Two-Wheeler Lead Acid Batteries Market Share,Two-Wheeler Lead Acid Batteries Market Trends,Two-Wheeler Lead Acid Batteries Market Scope