header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor beveiligingsonderzoeken zal in 2032 16,9 miljard dollar groot zijn

Oct 7, 2024 3:38 PM ET

De markt voor beveiligingsonderzoeken is de afgelopen jaren snel gegroeid en is klaar voor verdere expansie in het komende decennium. In 2023 werd de marktomvang geschat op USD 9,6 miljard en er wordt verwacht dat deze zal groeien van USD 10,3 miljard in 2024 tot USD 16,9 miljard in 2032, wat neerkomt op een Compound Annual Growth Rate (CAGR) van 7,30% tijdens de voorspellingsperiode van 2024 tot 2032.

De belangrijkste spelers op de markt voor beveiligingsonderzoeken

  • Smiths Group plc
  • OSI Systems, Inc.
  • L3Harris Technologies, Inc.
  • Rapiscan Systemen
  • Leidos Holdings, Inc.
  • Nuctech Bedrijf Limited
  • Analogic Corporation
  • CEIA S.p.A.
  • Garrett metaaldetectoren
  • Morpho Detectie

GRATIS PDF-voorbeeld: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/22130

Belangrijkste drijfveren voor de markt

De groei van de markt voor beveiligingsonderzoeken wordt gedreven door verschillende factoren, waarbij de toegenomen investeringen in infrastructuurontwikkelingsprojecten een centrale rol spelen. Overheden en particuliere sectoren wereldwijd voeren de veiligheidsmaatregelen in verschillende openbare en particuliere ruimten op, met name als reactie op de toenemende wereldwijde bezorgdheid over de veiligheid. De volgende sleutelfactoren stimuleren de groei van de markt:

  1. Toenemende bezorgdheid over de veiligheid: De toename van terroristische activiteiten wereldwijd, grensoverschrijdende spanningen en interne veiligheidsrisico’s heeft geleid tot een grotere behoefte aan robuuste beveiligingssystemen op luchthavens, treinstations, overheidsgebouwen en andere drukbezochte gebieden.
  2. Infrastructuurontwikkelingsprojecten: Aanzienlijke investeringen in nieuwe luchthavens, transportknooppunten en stedelijke ontwikkelingsinitiatieven over de hele wereld creëren een vraag naar geavanceerde beveiligingscontrolesystemen. Deze projecten vereisen efficiënte en geavanceerde systemen om de openbare veiligheid te garanderen.
  3. Strenge overheidsvoorschriften: Regeringen en internationale instanties hebben strenge richtlijnen ingevoerd om de veiligheid van burgers op openbare plaatsen te garanderen. De naleving van deze voorschriften zet organisaties ertoe aan om meer geavanceerde oplossingen voor beveiligingsonderzoeken te implementeren, wat de markt verder stimuleert.
  4. Technologische vooruitgang: De introductie van kunstmatige intelligentie (AI), machinaal leren (ML) en biometrische technologieën in beveiligingscontrolesystemen verbetert hun nauwkeurigheid en efficiëntie. AI-gestuurde gezichtsherkenningssystemen, full-body scanners en geautomatiseerde dreigingsdetectie worden steeds vaker toegepast in beveiligingsprotocollen.

Segmentanalyse van de markt voor beveiligingsonderzoeken

De markt voor beveiligingsonderzoeken kan worden gesegmenteerd op basis van technologie, toepassing en eindgebruiker:

  • Technologie: De markt omvat een breed scala aan technologieën, zoals röntgenscanners, metaaldetectoren, explosievensporendetectoren, biometrische systemen en full-body scanners. Röntgenstralen en metaaldetectoren worden veel gebruikt op luchthavens en in overheidsgebouwen, terwijl biometrische systemen steeds meer worden toegepast in commerciële gebouwen en bedrijfsomgevingen.
  • Toepassing: De markt omvat verschillende toepassingen, waaronder transportbeveiliging (luchthavens, spoorwegen en havens), openbare gelegenheden (sportstadions, winkelcentra, enz.) en kritieke infrastructuur (kerncentrales, militaire bases, enz.). Luchthavens blijven een van de grootste afnemers van beveiligingsonderzoeksystemen vanwege de strenge internationale veiligheidsvoorschriften.
  • Eindgebruiker: De belangrijkste eindgebruikers van beveiligingsonderzoeksystemen zijn overheidsinstanties, vervoersautoriteiten, particuliere bedrijven en onderwijsinstellingen. Overheidsinitiatieven om de binnenlandse veiligheid te verbeteren dragen in belangrijke mate bij aan de groei van de markt, vooral in zich ontwikkelende economieën.

Koop eersteklas onderzoeksrapport: https://www.marketresearchfuture.com/checkout?currency=one_user-USD & report_id=22130

Regionale vooruitzichten

De markt voor beveiligingsonderzoeken kent een robuuste groei in verschillende regio’s:

  • Noord-Amerika: Noord-Amerika heeft een aanzienlijk aandeel in de markt voor beveiligingsonderzoeken, aangedreven door de investeringen van de Amerikaanse overheid in binnenlandse veiligheid, beveiligingssystemen voor luchthavens en bescherming van kritieke infrastructuur. De regio profiteert ook van technologische innovatie, met bedrijven die AI-gebaseerde beveiligingssystemen ontwikkelen.
  • Europa: Europa is een andere prominente markt vanwege de toenemende veiligheidsbedreigingen en strenge regelgeving van de Europese Unie (EU) voor openbare veiligheid. Landen als het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk lopen voorop bij de toepassing van geavanceerde technologieën voor beveiligingsonderzoeken in openbare ruimtes.
  • Azië-Pacific: De Aziatisch-Pacifische regio kent een snelle groei, aangewakkerd door de groeiende ontwikkeling van de infrastructuur in landen als China, India en Japan. Met de bouw van nieuwe luchthavens, spoorwegsystemen en stedelijke centra neemt de vraag naar oplossingen voor beveiligingsonderzoeken in deze regio aanzienlijk toe.

Uitdagingen voor de markt

Ondanks de veelbelovende groeivooruitzichten wordt de markt voor beveiligingsonderzoeken geconfronteerd met bepaalde uitdagingen:

  • Hoge kosten: De inzet van geavanceerde beveiligingsonderzoeksystemen, vooral die welke geïntegreerd zijn met AI en biometrische technologieën, kan kostbaar zijn. Kleine en middelgrote ondernemingen (KMO’s) of organisaties met beperkte budgetten kunnen moeite hebben om deze oplossingen in te voeren.
  • Privacyproblemen: Het toegenomen gebruik van gezichtsherkenning en biometrische systemen heeft geleid tot bezorgdheid over de privacy en veiligheid van gegevens. Overheden en bedrijven moeten een evenwicht vinden tussen de behoefte aan veiligheid en het respecteren van individuele privacyrechten, vooral in openbare ruimtes.

Toekomstige trends in de markt voor beveiligingsonderzoeken

Voor de toekomst worden op de markt voor beveiligingsonderzoeken verschillende belangrijke trends verwacht:

  1. AI en automatisering: De integratie van AI en automatisering in beveiligingsonderzoeksystemen zal de detectie van bedreigingen in realtime verbeteren, menselijke fouten verminderen en reactietijden verbeteren. Op AI gebaseerde systemen zullen ook handmatige interventie tot een minimum beperken, waardoor de werkzaamheden in drukbezochte gebieden soepeler zullen verlopen.
  2. Biometrische screening: Biometrische screening zal naar verwachting steeds algemener worden, vooral in de transportsector. Luchthavens en vervoersknooppunten zullen gezichtsherkenning en het scannen van vingerafdrukken blijven invoeren om het inchecken van passagiers te stroomlijnen en de veiligheid te verbeteren.
  3. Niet-intrusieve screening: De ontwikkeling van niet-intrusieve screeningtechnologieën, zoals millimetergolfscanners en passieve detectiesystemen, zal de ervaring van passagiers verbeteren door het fysieke contact tijdens de screening te verminderen, waardoor het proces sneller en efficiënter verloopt.
  4. Uitbreiding in opkomende markten: Ontwikkelingslanden in Azië, Afrika en Latijns-Amerika zullen naar verwachting bijdragen aan de groei van de markt door de toegenomen overheidsuitgaven voor infrastructuur en veiligheid. Deze regio’s verstedelijken snel en de behoefte aan beveiligingsonderzoeken zal blijven toenemen.

Gerelateerde rapporten:

Tactische radiomarkt

Uv Led Markt

De markt van halfgeleidergelijkrichters

Gyrosensor markt

Markt voor geleide lichtbalk

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft het voorname doel om klanten te voorzien van onderzoek van optimale kwaliteit en granulair onderzoek. Onze marktonderzoeken naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact: Market Research Future 99 Hudson Street,5Th Floor New York, New York 10013 Verenigde Staten van Amerika Verkoop: 1 628 258 0071(VS) 44 2035 002 764(VK) E-mail: [email protected]


Keywords:  Security Screening Market,Security Screening Market Size,Security Screening Market Share,Security Screening Market Trends,Security Screening Market Scope