header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Vierwielaangedreven voertuigen Markt Topspelers Groeioverzicht, Eisen, Nieuwste trends, Wereldwijde omvang, aandeel, technologie en bedrijfsprognose 2030

Oct 26, 2022 11:00 AM ET

Marktonderzoeksrapport en groeianalyse van vierwielaangedreven voertuigen 2022 per producttype (standaard 4WD en premium 4WD), per toepassing (HCV’s en SUV’s), per eindgebruik (wegraces, zware vrachtwagens en bouwmachines) en regio – prognose tot 2030

Het toegenomen gebruik van auto’s om verschillende regio’s te doorkruisen, zal naar verwachting de markt voor vierwielaangedreven voertuigen motiveren.  Ook in vierwielaangedreven voertuigen wordt voorspeld dat de ontwikkeling van de intelligente torque vectoring de uitbreiding van de markt voor vierwielaangedreven voertuigen in de komende periode zal bepalen. De toegenomen koopkracht van de eindgebruiker zal naar verwachting de komende tijd een grote rol spelen in de opmars van de markt.

Verschillende factoren stuwen de wereldwijde groei van de markt voor vierwielaangedreven voertuigen. Volgens de recente MRFR-marktschattingen omvatten dergelijke factoren de stijgende behoefte aan pick-uptrucks en SUV’s, een toegenomen bewustzijn over actieve veiligheid bij kopers, de vraag naar verschillende ingebouwde veiligheidsvoorzieningen in de auto, de stijging van het inkomen per hoofd van de bevolking, de groeiende infrastructuur, de bloeiende economieën, de toenemende acceptatie in bedrijfswagens en personenauto’s en overheidsvoorschriften om veiligheidssystemen te vergroten, marktaandeel van spelers en productontwikkelingen.

De bekende kanshebbers op de markt voor vierwielaangedreven voertuigen zijn:

  • BMW (Duitsland)
  • Volkswagen AG (Duitsland)
  • Ford Motor Company (VS)
  • Nissan Motor Company Ltd (Japan)
  • Mitsubishi Motors Corporation (Japan)
  • Daimler AG (Duitsland)
  • Hyundai Motor Company (Zuid-Korea)
  • Groupe Renault (Frankrijk)
  • Volvo (Zweden)
  • Tata Motors Limited (Indië)
  • Fiat S.p.A (Italië)
  • Toyota Motor Corporation (Japan)
  • Honda Motor Company Ltd. (Japan) zijn onder andere.

Ontvang gratis sample Copy @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/5832

Bijkomende factoren die marktgroei toevoegen, zijn onder meer verbeterde rijdynamiek, stabiliteit en handling op verschillende terreinen, superieure comfortniveaus, functionele voordelen van voertuigen met vierwielaandrijving, verbeterde dynamiek van het rijden over terreinen, constante vooruitgang in autotechnologie, beschikbaarheid van intelligente en slimmere voertuigen om de veiligheid en algehele rijkwaliteit te verbeteren, en de belangrijkste voordelen van vierwielaangedreven voertuigen zoals de betere verdeling van koppel en vermogen naar individuele wielen. 

Integendeel, de aanhoudende COVID-19-impact, hoge onderhoudskosten en lagere kilometers zijn factoren die de groei van de markt voor vierwielaandrijving in de prognoseperiode kunnen belemmeren. 

Marktsegmentanalyse van vierwielaangedreven voertuigen

Het segmentale onderzoek van de markt voor vierwielaangedreven voertuigen wordt uitgevoerd op basis van regio, producttype, toepassing en eindgebruik. Op basis van de productsoorten is de markt voor vierwielaangedreven voertuigen gesegmenteerd in premium 4WD en standaard 4WD. De toepassingsbasis van het segmenteren van de markt voor vierwielaangedreven voertuigen bestaat uit HCV en SUV.  Op basis van het eindgebruik is de markt voor vierwielaangedreven voertuigen gesegmenteerd in zware vrachtwagens, wegraces en bouwmachines. Op basis van de regio’s bestaat de markt voor vierwielaangedreven voertuigen uit Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de regio.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

Aanzienlijke waarde in USD

  Cagr

6% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/5832

Markt voor vierwielaangedreven voertuigen RegionaalAnalyse 

De regionale beoordeling van de markt voor vierwielaangedreven voertuigen bestaat uit Europa, Azië-Pacific, Noord-Amerika en de rest van de regio. De Noord-Amerikaanse regio heeft het grootste aandeel in de markt voor vierwielaangedreven voertuigen. De Noord-Amerikaanse regionale markt wordt gevolgd door de regionale markt in Azië-Pacific. De toename van de vraag naar zware vrachtwagens in landen zoals de VS, Canada en China draagt bij aan de toename van de markt voor vierwielaangedreven voertuigen in de respectieve regio’s.

Concurrentie analyse

De strategische allocatie en positionering van activa zal naar verwachting elke concurrent in de mart helpen met zijn groeidoelstellingen. Het stimuleren van gunstige regelgeving die door de regeringen van verschillende landen is geïntroduceerd, zal naar schatting de winst die door de markt kan worden behaald, vergroten. De omvang van de ontwikkeling van de markt toont een hoog groeipotentieel dat de markt de komende jaren kan bereiken. De beschikbaarheid van geschikte middelen om robuuste distributiekanalen te bouwen, zal naar schatting de toekomstige uitbreiding van de markt in de prognoseperiode kenmerken. De stabiliteit van de economische staat zal naar verwachting verder bijdragen aan de gunstige ontwikkeling van de wereldwijde marktsterkte. De verbetering van onderzoeks- en ontwikkelingsfaciliteiten en -apparatuur zal naar verwachting de groei van de markt in de prognoseperiode verder beïnvloeden. De noodzaak om zich voor te bereiden op onvoorziene gebeurtenissen zoals natuurrampen, pandemieën en internationale handelsoorlogen zal de markt naar verwachting in staat stellen beter in staat te zijn om met de uitdagingen om te gaan.

Branche-updates:

Apr 2020 Rivian, de Amerikaanse fabrikant van elektrische auto’s die vierwielaangedreven voertuigen maakt, heeft de lancering van zijn R1T elektrische pick-uptruck formeel uitgesteld. Het model was aanvankelijk gepland om in 2020 in de verkoop te gaan, de levering van het R1T-model is nu uitgesteld tot 2021. De aanhoudende Coronavirus-pandemie werd genoemd als het gevolg van het uitstellen van leveringen.

Praat met expert: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_schedule_call/5832

Blader door meer rapport

Automotive Heat Shield Markt

Automotive Scharnieren Markt

Hvac-markt voor auto’s

Automotive Bobine Aftermarket

Markt voor de auto-industrie

Over Market Research Future –

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Edibles.

Het MRFR-team heeft het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en landelijke marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak vergaderingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]


Keywords:  Four-Wheel Drive Vehicles Market,Four-Wheel Drive Vehicles Market Size,Four-Wheel Drive Vehicles Market Share,Four-Wheel Drive Vehicles Market Trends,Four-Wheel Drive Vehicles Market Analysis