header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Azië-Pacific heavy construction equipment markt bereikt ongeveer USD 96,67 miljard met een CAGR van 8,45% tot 2030 | MRFR Laatste Brief 2022

Oct 27, 2022 7:00 PM ET

Asia-Pacific Heavy Construction Equipment Market Research Report and Growth Analysis 2022 By Types (earthmoving-equipment-market-2205′>Earthmoving Equipment, Material Handling Equipment, Heavy Construction Vehicles, Others (Cranes, Excavator, Dozer)), By applications (Mining &Excavation, Earthmoving, Transportation, Lifting, Material Handling, Others), end-users (Oil &Gas Industry, Construction Industry, Military, Mining, Agriculture &Forestry and Others) – Forecast to 2030

De Aziatisch-Pacifische markt voor zwaar bouwmaterieel zal in de prognoseperiode een CAGR van 8,45% en een waardering van USD 96,67 miljard behalen tegen 2020-2030.

De toename van de bouw en de enorme projectactiviteiten in de regio Azië-Pacific drijft de markt aan. De groeiende vraag naar kosteneffectieve zware machines en regeldruk voor lagere emissies versnelt de marktomvang. Bovendien, om grote problemen zoals de groeiende vraag naar de bevolking, verkeersopstoppingen en verouderde transportinfrastructuur te bestrijden, zijn de landen van Azië-Pacific begonnen met het investeren van hoge investeringen in de ontwikkeling van infrastructuur. Ook heeft de toegenomen verstedelijkingssnelheid geleid tot bouwwerkzaamheden. Industriële infrastructuurontwikkeling, renovatie en restauratie bevorderen de vraag naar zwaar bouwmaterieel in Azië en de Stille Oceaan. De aanwezigheid van deze groeifactoren en drijfveren verhoogt de verkoopsnelheid van de markt. 

Belangrijkste spelers

  • Volvo Bouwmachines
  • Caterpillar Inc
  • C. Bamford Graafmachines Limited (JCB)
  • Hitachi Construction Machinery Co Ltd
  • Komatsu Ltd
  • Doosan Heavy Industries &Bouw
  • Liebherr groep
  • CNH Industrieel
  • Kobe Steel Ltd (Kobelco)
  • Atlas Copco en anderen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapport in PDF-formaat @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/682

Japan laat een uitgebreid groeitempo zien dat zijn dominantie in de prognoseperiode aan China heeft verloren. Ook de markt in India laat een flinke groei zien met de stijgende bouwactiviteiten. Naast de ontwikkeling van de landen zagen de segmenten ook een grote groei door het gebruik van diverse apparatuur. Er was een hogere acceptatie van grondverzetmachines, zoals graafmachines en laders, in de bouw, waardoor de Aziatisch-Pacifische markt voor zwaar bouwmaterieel werd gevoed. Deze machines hebben functionele voordelen, zoals hoge kwaliteit, hogere projectefficiëntie en kostenefficiëntie. Deze voordelen bieden grote kansen voor de markt in de prognoseperiode.

Azië-Pacific Heavy Construction Equipment Marktsegmenten 

De Aziatisch-Pacifische markt voor zwaar bouwmaterieel is gesegmenteerd in typen, toepassingen en eindgebruikers.

Het typesegment van de markt is onderverdeeld in apparatuur zoals grondverzetmachines, zware bouwvoertuigen, material handling-apparatuur en andere. Het andere segment omvat kranen, graafmachines en bulldozers.  

Het toepassingssegment van de Asia-Pacific Heavy Construction Equipment-markt omvat mijnbouw, graafwerk, hijsen, grondverzet, transport, material handling en andere.

Het eindgebruikerssegment bestaat uit de bouwsector, landbouw en bosbouw, leger, mijnbouw, olie- en gasindustrie en andere.

Reikwijdte van het rapport:

Rapportstatistieken

Bijzonderheden

  Marktomvang

2030: USD ~ 96,67 miljard

  Cagr

8,45% CAGR (2022-2030)

  Basisjaar

2021

  Prognoseperiode

2022-2030

  Historische gegevens

2019 & 2020

  Prognose-eenheden

Waarde (USD miljoen)

  Rapportdekking

Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 Belangrijkste marktkansen

Overheidsinitiatieven voor diverse

diensten zoals onderwijs, gezondheidszorg, openbaar vervoer, infrastructuur en andere faciliteiten

  Belangrijkste marktfactoren

Toename van de vraag naar bouwmachines

Ontwikkeling van de infrastructuur

Verzoek om aanpassing @ https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/682

Azië-Pacific Heavy Construction Equipment Markt Regionale Analyse

De regionale groeianalyse van de Aziatisch-Pacifische markt voor zwaar bouwmaterieel omvat de belangrijkste regio’s die worden bestreken. 

De regionale markt van Azië-Pacific stuwt als gevolg van de hogere bevolkingsdichtheid, wat leidt tot zware bouw. De stijging van het inkomen per hoofd van de bevolking drijft ook de markt in de prognoseperiode. Landen in Azië en de Stille Oceaan laten wereldwijd de hoogste economische groeicijfers zien. De toegenomen bouwactiviteiten in ontwikkelingslanden zoals India, China en ASEAN-landen drijven de markt enorm aan.

De megabouwprojecten in China vragen om zware materialen en machines. Het Tianhuangping hydro-elektrische project, Belt and Road Initiative en het Zuid-Noord wateroverdrachtsproject zijn de projecten die de vraag naar bouwmachines versnellen. China zal door deze projectactiviteiten de grootste regionale marktaandeelwaarde veroveren. Vandaar dat de markt in de toekomstige prognoseperiode een hogere winstmarge zal bereiken. 

Nieuws uit de industrie

In september 2022,  Puzzolana, een toonaangevende wereldwijde fabrikant van mijnbouw- en bouwmachines, is helemaal klaar om zijn nieuwe assortiment brekers te lanceren op de beurs – INTERMAT 2022. De snelst groeiende bouwsector is op zoek naar technologische vooruitgang. Met de stijgende groeisnelheid en bouwmachines om aan de behoeften van de regio te voldoen, is INTERMAT in India om een breed scala aan bouwmaterialen in Mumbai tentoon te stellen.  

1 INLEIDING

1.1 DEFINITIE

1.2 REIKWIJDTE VAN HET ONDERZOEK

1.2.1 ONDERZOEKSDOELSTELLING

1.2.2 AANNAMES

1.2.3 BEPERKINGEN

1.3 MARKTSTRUCTUUR

2 ONDERZOEKSMETHODOLOGIE

2.1 ONDERZOEKSPROCES

2.2 PRIMAIR ONDERZOEK

2.3 SECUNDAIR ONDERZOEK

2.4 SCHATTING VAN DE MARKTOMVANG

2.5 PROGNOSEMODEL

…Voortgezet

Vraag om korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/682

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Telefoon:

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com