header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De marktomvang van menstruatiecups zal naar verwachting 3,60% CAGR vertonen in 2030 | MRFR

Nov 1, 2022 3:00 PM ET

Menstruatiecup Marktoverzicht

De markt voor menstruatiecups zal naar verwachting groeien met 3,60% CAGR in 2030. Een menstruatiecup is een item voor vrouwelijke hygiëne dat menstruatievocht verzamelt en lekken tijdens de menstruatie stopt. Het is een beker met een klokvorm met onderaan een steel. De cup verzamelt de bloedstroom en helpt de pH-waarde van de vagina gezond te houden. Menstruatiecups zijn er in verschillende maten en vormen, afhankelijk van de leeftijd van de gebruiker. Ze worden geproduceerd met behulp van flexibele siliconen van de hoogste medische kwaliteit, latexrubber en thermoplastische elastomeren. Deze bekers zijn milieuvriendelijker dan het veelgebruikte maandverband en tampons omdat ze de stroom opvangen in plaats van absorberen.

Een van de belangrijkste elementen die bijdragen aan goede vooruitzichten voor de marktgroei is het toenemende bewustzijn van vrouwelijke hygiëne over de hele wereld. De industrie wordt ook voortgestuwd door het groeiende bewustzijn van de voordelen van menstruatiebekers ten opzichte van maandverband en tampons. Menstruatiecups zijn uiterst hygiënisch, bevatten meer bloed, verlagen het risico op infecties en vermijden geur. Andere groeibevorderende aspecten omvatten een verscheidenheid aan productverbeteringen, zoals de integratie van slimme technologie in menstruatiebekers. Fabrikanten van producten introduceren variaties die via Bluetooth-technologie kunnen worden verbonden met smartphone-apps om veranderingen in de kleur van menstruatiebloed te signaleren en potentiële gezondheidsproblemen te identificeren. Het aannemen van gunstig overheidsbeleid en campagnes die de volksgezondheid aanmoedigen en het uitbreiden van de koopkracht van de consument zijn aanvullende variabelen die naar verwachting de markt naar expansie zullen stuwen.

Vraag een gratis voorbeeldexemplaar aan bij: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1407

Menstruatiecup marktdynamiek

De groei van de vrouwenbevolking in ontwikkelde en ontwikkelingslanden is een cruciale marktmotor. De vrouwenpopulatie neemt toe. Het gebruik van menstruatieproducten neemt toe naarmate de vrouwelijke bevolking toeneemt. Deze toename van de bevolking zal de menstruatiecupmarkt ten goede komen. Bovendien is het groeiende bewustzijn van vrouwelijke hygiëne een factor die de menstruatiecupindustrie drijft. Maandverband en tampons dragen bij aan de verspreiding van irritatie-infecties. Menstruatiecups daarentegen kunnen irritatie en geur helpen voorkomen en hebben een groot bloedvasthoudend vermogen.

Vrouwen zijn zich beter bewust van de voordelen van menstruatie tampons. Dit resulteert in een grotere neiging voor vrouwelijke consumenten om de goederen te kopen. Bovendien zijn menstruatiecups goedkoper dan tampons en maandverband. Veel vrouwen geven de voorkeur aan menstruatiecups vanwege de kostenbesparingen.

Menstruatiecups helpen je geld te besparen op elke menstruatiecyclus die je koopt. Het kostenprobleem kan resulteren in een hoge mate van opname van menstruatiecups tijdens de projectieperiode. In de afgelopen jaren is de overheidssteun voor vrouwelijke menstruatieproducten aanzienlijk toegenomen. De overheid neemt het voortouw bij het leveren van veilige en beveiligde producten voor vrouwen. Dit resulteert in wijdverspreide marketing en programma’s ter promotie van menstruatiecups. Al deze redenen zullen bijdragen aan het hoge aanbod en de omzet van de menstruatiecupmarkt.

Menstruatiecup Markt Segmentale Analyse

De menstruatiecupmarkt is opgesplitst in herbruikbare en wegwerpproducten. De sector van herbruikbare menstruatiecups heeft het grootste marktaandeel en zal naar verwachting ook het snelst toenemen. Dit komt door de herbruikbaarheidscyclus van de cups, die varieert tussen één en tien jaar, afhankelijk van het merk. Herbruikbare bekers worden meestal vervaardigd van siliconen van medische kwaliteit die vrij zijn van irritatie en allergieën, waardoor hun populariteit bij vrouwen toeneemt. Bovendien zullen herbruikbaarheid en de stijgende vraag naar milieuvriendelijke producten voor vrouwelijke hygiëne de groei van het herbruikbare bekersegment tijdens de projectieperiode stimuleren.

De menstruatiecupmarkt is gecategoriseerd per materiaaltype in thermoplastisch, latex siliconen van medische kwaliteit en natuurlijk rubber.

Menstruatiecup Markt Regionaal Overzicht

Noord-Amerika zal naar verwachting de industrie leiden met een aanzienlijk marktaandeel in menstruatiecups. De toename van de vrouwenpopulatie is een belangrijke vraagmotor in deze regio. De vrouwelijke bevolking is zich zeer bewust van menstruatiecups. Het is een locatie met een hoge mate van menstruatiecupgebruik. Menstruatiecups worden vervaardigd in gevestigde fabrieken. Dit zal resulteren in verhoogde aanvoerpercentages in deze regio. Overheidsinvesteringen hebben een gunstig effect op de markt. Siliconen cups behoren tot de beste hygiëneproducten die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Al deze dingen zullen aanzienlijk bijdragen aan de groei van Noord-Amerika.

Blader door gedetailleerde TOC met COVID-19 Impact Analysis op: https://www.marketresearchfuture.com/reports/menstrual-cup-market-1407

Azië-Pacific is een andere regio met een snelle expansie. China is een belangrijke leverancier van siliconen menstruatiecups in deze regio. Het is de op een na grootste regio in termen van menstruatiecup marktaandeel voor menstruatiecups. Al deze factoren zullen bijdragen aan de acceptatie en uitbreiding van de markt in Azië-Pacific. 

Menstruele cup markt competitieve dynamiek

De opmerkelijke spelers op de markt zijn Me Luna, LadyCup, Ruby Life Ltd., Lunette, Irisana S.A., The Keeper Inc., Vcup, Anigan, FemCap, Inc. en Diva International Inc.

Blader door gerelateerde rapporten op:

Markt voor vrouwelijke hygiëne Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Global Menopause Treatment Market Research Report – Voorspelling tot 2027

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR) en Consulting Services. Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street, 5e verdieping,

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071

E-mail: [email protected]

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]
Keywords:  Menstrual Cup Market,Menstrual Cup Market Size,Menstrual Cup Market Trends,Menstrual Cup Market Growth,Menstrual Cup Market Share