header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Klinische referentielaboratoriummarkt Wereldwijde groei 2020, topbedrijven, branchegrootte, aandeel, aankomende trends, analyse en volgens prognose 2027

Nov 2, 2022 10:25 AM ET

Marktoverzicht

De wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria bereikte USD 247.167,8 miljard met een CAGR van 5,8% in 2027 tijdens de prognoseperiode. In de COVID-19-pandemie, tijdens lockdownbeperkingen, was er een negatieve impact op de wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria. Minder patiënten bezoeken de laboratoria vanwege de angst voor COVID-19. De laboratoria en ziekenhuizen worden beschouwd als de hotspots in de pandemie die een ernstige impact hebben op de inkomsten uit klinische laboratoriumtests tijdens de analyseperiode.

De groei van de markt voor klinische referentielaboratoria is aanzienlijk gestegen vanwege de toenemende vraag naar klinische proeven die te danken is aan de groei van de chronische aandoeningen onder de groeiende bevolking. Dit soort laboratoria krijgen de prominentie in prognosetermijn vanwege de verlaging van het budget van het ziekenhuis als gevolg van de daling van de medicare-vergoedingen. Tijdens de beoordelingsperiode vergroot de toegenomen value-based outsourcing van de ziekenhuizen het aandeel van de markt voor klinische laboratoriumdiensten.

Ontvang GRATIS voorbeeldexemplaar van Report @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1190

De groei van de wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria werd gestimuleerd door de groeiende focus op moleculaire biologie, wat aanzienlijke uitbreidingsmogelijkheden biedt. De vraag naar klinische laboratoriumdiensten wordt gevoed door de toegenomen ontwikkeling in de microbiologie en de toename van verschillende bioreferentielaboratoria wereldwijd. De toegenomen investeringen in laboratoriumdiensten stuwen de handel aanzienlijk. De groei van de wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria werd belemmerd door budgettaire beperkingen in de gezondheidszorg.

De hoge kosten die gepaard gaan met de geavanceerde technologieën werden verwacht een uitdaging voor de markt en belemmeren de uitbreiding van de markt voor klinische referentielaboratoriumdiensten tijdens de looptijd van de prognose. Amerika domineerde de wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria. Tijdens de analyseperiode versterkt de toegenomen focus op de gezondheid van het dier het klinische referentielaboratorium. De VS neemt een cruciale rol in het verwerven van het aandeel in de regionale markt.

Tijdens de prognoseperiode was Europa de op één na meest lucratieve markt. Tijdens de projectieperiode spelen Duitsland en Frankrijk een opvallende rol bij het vergroten van de regionale markten. De regionale hoofdrolspelers maken gebruik van de nieuwste technologieën die de regionale markt in de komende termijn ontwikkelen. De markt in Europa werd aangedreven door de toegenomen geriatrische bevolking en de toename van de incidentie van chronische ziekten in de groeiende bevolking. Tijdens de prognoseperiode was Azië-Pacific de snelst groeiende regio die de initiatieven voor de verbetering van de gezondheidszorginfrastructuur vergrootte.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria werd gesegmenteerd op basis van serviceprovider en toepassing.

Op basis van de serviceprovider werd de wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria verdeeld in ziekenhuisgebaseerd, stand-alone en klinisch gebaseerd.

Op basis van de toepassing werd de wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria onderverdeeld in laboratoriumgeneeskunde, klinische onderzoeken en andere.

Regionale classificatie

De wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria was verspreid over de volgende regio’s: Azië-Pacific, Europa, Noord-Amerika en de rest van de wereld.

Belangrijkste spelers:

De belangrijkste spelers die betrokken zijn bij de wereldwijde markt voor klinische referentielaboratoria zijn Sonic Healthcare Limited, KingMed Diagnostics, Aurora Diagnostics, SYNLAB International GmbH, Unilabs, Clinical Reference Laboratories, ARUP Laboratories en Quest Diagnostics.

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/clinical-reference-laboratories-market-1190

Meer gerelateerd rapport

Dyslexie Behandeling Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Lichttherapie Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Markt voor medische noodhulpdiensten Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelenvia Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Clinical Reference Laboratory Market,Clinical Reference Laboratory Market trends,Clinical Reference Laboratory Market Size,Clinical Reference Laboratory Market share,Clinical Reference Laboratory Market growth,Clinical Reference Laboratory Market demand,Clinical Reference Laboratory Market forecast,Clinical Reference Laboratory Market analysis,Clinical Reference Laboratory Market revenue,Clinical Reference Laboratory industry