header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


GaN RF Device Market Research Study, Sales Revenue, Key Players, Growth factors, Trends and Forecast 2030 | De toegenomen vraag naar IT &telecommunicatie

Nov 16, 2022 6:20 PM ET

Noord-Amerika werd de snelst groeiende markt voor RF GaN tijdens de beoordelingsperiode

Noord-Amerika is verder gesegmenteerd in de VS, Canada en Mexico. Noord-Amerika is goed voor een van de grootste marktaandelen in de RF GAN-markt vanwege de aanwezigheid van opmerkelijke RF GaN-bedrijven. De grote spelers in RF GaN werken al meer dan 15 jaar aan de technologie en ze hebben een aanzienlijke hoeveelheid kennis, vaardigheden en competentie vergaard. Maar het belangrijkste is dat ze een bijna vurig gevoel van vertrouwen hebben ontwikkeld in het langetermijnpotentieel van de technologie. De marktwaarde wordt verder verhoogd door de aanzienlijke vraag vanuit de defensie- en militaire industrie, evenals moderne RF GaN-trends veroorzaakt door de wijdverspreide inzet van elektrische auto’s en 5G-mobiele netwerken in de regio. Verwacht wordt dat de Noord-Amerikaanse RF GaN-markt tijdens de evaluatieperiode zal blijven domineren. Bovendien stimuleert de groeiende behoefte aan extra bandbreedte van de industrie van elektronische apparaten de groei van de RF GaN-markt.

Europa is gesegmenteerd in vier landen: het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië en de rest van Europa. Enkele van de factoren die verantwoordelijk zijn voor de groei van de markt zijn de toegenomen vraag naar IT- en telecommunicatieapparatuur en de acceptatie van energie- en energietoepassingen. Tegen 2040 of eerder zullen alle auto’s emissievrij zijn in verschillende landen van de Europese Unie, waaronder het Verenigd Koninkrijk (luchtkwaliteit). In dit geval ondersteunt het streven naar de ontwikkeling van autonome auto’s en drones, samen met de nodige infrastructuurvoorzieningen, de vraag naar RF GaN-technologie verder. Naarmate de energiebehoeften van hun individuele bevolking toenemen, verhogen Europese landen hun mandaten voor hernieuwbare energie-efficiëntie. Dit geldt zowel voor de opwekking als de opslag van eco-energie (batterijparken). Aanzienlijke overheidsinvesteringen in lokale, onafhankelijke onderzoeksbudgetten worden gedreven door nationale prestige-, defensie-, technologie- en veiligheidsproblemen om de ultra-technische dimensie van RF GaN (en andere) technologieën te bevorderen. In de afgelopen jaren zijn RF GaN-apparaten veel meer gebruikt. Het is voornamelijk gebruikt voor defensie en infrastructuur. Toekomstige geopolitieke ontwikkelingen zullen een aanzienlijke impact hebben op de RF GaN-markt. Een bedrijf dat zich bezighoudt met samenwerkingsactiviteiten, Macom, en het Europese STMicroelectronics hebben bijvoorbeeld samengewerkt om de technologie voor telecom-OEM’s te leveren.

Ontvang een PDF-voorbeeld van de Photo Booth / Kiosk Market @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/6479

Azië-Pacific is verder gesegmenteerd in China, Japan, India, Zuid-Korea, rest van Azië-Pacific. APAC is een andere veelbelovende markt voor RF GaN. De uitrol van 5G-netwerken in verschillende regio’s van de regio, evenals het gebruik van RF GaN-apparaten in elektrische auto’s, zorgen voor marktuitbreiding. Het gebied is een centrum voor automotive, ruimtevaart en halfgeleidertechnologie. Door de snel groeiende markten voor energie-efficiënte elektronica zijn China, India en Japan goed voor grote aandelen in het gebied. China’s Innoscience is een voorbeeld. De fabrikant van geïntegreerde apparaten heeft momenteel een capaciteit van 4.000 wafers per maand met zijn 8-inch GaN-on-silicon fab, maar is van plan dit cijfer aanzienlijk te verhogen tot ongeveer 65000 wafers per maand zodra de nieuwe Suzhou-faciliteit is voltooid – nog een teken dat de power GaN-markt alleen maar zal groeien.

Belangrijkste spelers

Enkele van de prominente spelers die actief zijn op de wereldwijde RF GaN-markt zijn NXP Semiconductors (Nederland), Analog Devices, Inc. (VS), ST Microelectronics N.V. (Zwitserland), Toshiba Corporation (Japan), ROHM Company Ltd (Japan), Wolfspeed, Inc. (VS), Aethercomm Inc. (VS), Microchip Technology (VS), Raytheon Company (VS), Qorvo, Inc. (VS), Mitsubishi Electric Corporation (Japan), RFHIC Corporation (Zuid-Korea), Mercury System Inc (VS), Sumitomo Elektrische Industrieën

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/rf-gan-market-6479 ophalen

Reikwijdte van het rapport:

<td

 Rapportkenmerk/statistiek

 Bijzonderheden

  Marktomvang in 2030

  USD 4.659 miljoen

  Groei:

  CAGR van 20,7% van 2022 tot 2030

  Prognoseperiode

width=”380″>

  2020-2030

  Rapportdekking

  Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Covid Impact Analyse

Zoals de meeste industrieën is ook de halfgeleiderindustrie getroffen door de COVID-19-pandemie. De impact van de pandemie op de halfgeleiderindustrie werd voornamelijk gekenmerkt door veranderend klantgedrag, veranderingen in de bedrijfsvoering en dalende bedrijfsinkomsten. De pandemie heeft zowel de vraag- als de aanbodzijde beïnvloed. Aan de aanbodzijde legde de pandemie voorheen niet-erkende risico’s bloot, waardoor een tekort aan kritieke componenten werd gevoeld in landen die sterk afhankelijk waren van leveranciers voor hun halfgeleiderbehoeften. De meeste halfgeleiderbedrijven probeerden hun toeleveringsketens te herstructureren, hun voorraad te vergroten en andere noodzakelijke veranderingen aan te brengen om het tekort aan kritieke componenten het hoofd te bieden.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/6479

RF GaN marktsegmentatie

De wereldwijde RF GaN-markt is gesegmenteerd op basis van type, toepassing en regio.

De wereldwijde RF GaN-markt, gebaseerd op type, is gesegmenteerd in GaN op Sic, GaN op Silicium en GaN op aanvraag.

De wereldwijde RF GaN-markt, gebaseerd op Applicatie, is gesegmenteerd in 5G Draadloze Infrastructuur, Ruimtevaart, Leger en Defensie, en Anderen.

De wereldwijde RF GaN-markt op basis van  regio is gesegmenteerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika.

Gerelateerde rapporten:

Digital Signage Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Halfgeleider IP-markt, Per toepassing, Per type, Per geheugen – Voorspelling tot 2030

Markttrends voor precisielandbouw, toepassing, groeipercentage en toekomstvoorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  RF GaN Market,RF GaN Market Size,RF GaN Market Share,RF GaN Market Growth,RF GaN Industry,RF GaN Market Trends,RF GaN Market Analysis