header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor hergebruik van IT-activa zal naar verwachting een CAGR van meer dan 14,7% registreren om usd 11.397,5 miljoen te bereiken in 2030 | Marktonderzoek Toekomst (MRFR)

Nov 16, 2022 6:22 PM ET

De wereldwijde it-asset hergebruikmarkt is gecategoriseerd in Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten en Afrika en Zuid-Amerika. Europa leidde de wereldwijde markt voor hergebruik van IT-activa in 2021, terwijl de markt in Azië-Pacific naar verwachting het hoogste groeipercentage zal laten zien tijdens de prognoseperiode. Noord-Amerika zal naar verwachting de tweede plaats innemen in de wereldwijde markt voor hergebruik van IT-activa in termen van marktaandeel tijdens de prognoseperiode.

Europa is verdeeld in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en de rest van Europa. Duitsland is een van de toonaangevende landen en loopt voorop op het gebied van innovatie en technologie, met de aanwezigheid van grote spelers op het gebied van halfgeleiders, vermogenselektronica en informatie- en communicatietechnologie (ICT). Bovendien zijn enkele van de andere factoren die de marktgroei in de rest van Europa stimuleren, de groeiende technologische geletterdheid van mensen en de toenemende acceptatie van technologieën van de volgende generatie in de BFSI- en gezondheidszorgindustrieën, die de binnenlandse leveranciers van de markt voor hergebruik van IT-activa ondersteunen.

De markt in Azië-Pacific is gecategoriseerd als China, Japan, India en de rest van Azië-Pacific. China zal naar verwachting een toonaangevende markt op landniveau zijn en zal naar verwachting een hoge CAGR registreren, gevolgd door Japan. India zal naar verwachting de snelst groeiende markt op landniveau zijn, met een aanzienlijke CAGR in de komende jaren. Overheden van landen zoals China, Japan en India zijn gericht op het ontwikkelen van hun gezondheidszorg, energie en Telcom &IT-industrieën en vooruitgang in digitale technologie, die de groei van de markt tijdens de beoordelingsperiode kunnen stimuleren.

Download PDF-voorbeeld @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10935

Noord-Amerika zal naar verwachting de belangrijke markt zijn voor it-asset hergebruik tijdens de prognoseperiode. De aanwezigheid van de IT-markt en het toenemende aantal clouddatacenters in de landen in de regio zullen naar verwachting de groei van de wereldmarkt stimuleren. Bovendien wordt verwacht dat de aanwezigheid van tal van it-asset reuse service providers en de groeiende adoptie van cloud-gebaseerde technologieën de marktgroei zal vergroten.

Belangrijkste spelers op de markt voor hergebruik van IT-activa

Enkele van de prominente spelers die actief zijn op de wereldwijde markt voor hergebruik van IT-activa zijn onder meer:

  • CDW (VS)
  • TBS Industries Inc (VS)
  • Ingram Micro (VS)
  • ERI (VS)
  • SIMS Lifecycle Services (VS)
  • LLC (VS)
  • Iron Mountain Incorporated (Verenigde Staten)
  • Apto Solutions Inc. (VS)
  • Dell Inc. (VS)
  • Hewlett Packard Enterprise Development LP (VS)
  • IBM Corporation (Verenigde Staten)
  • Lifespan International Inc. (VS)
  • TES-AMM PTE LTD (Japan)
  • Compucom (VS)
  • 3STEPIT (Finland)

Volledig rapport Details@ https://www.marketresearchfuture.com/reports/it-asset-reuse-market-10935 ophalen

IT Asset Reuse markt Covid Impact Analyse

De aanzienlijke zwakheden waarmee de IT-industrie nu wordt geconfronteerd, zijn te wijten aan de daling van de economie, omdat veel bedrijven gedwongen zijn om hun werknemers te vragen om thuis te werken (op afstand) rekening houdend met de zorgen over de volksgezondheid. Hierdoor is er een enorm verlies aan kansen voor veel bedrijven die internationale dealers hebben. Apple Inc. heeft bijvoorbeeld naar schatting minstens 10% daling in zijn aandelen vanwege het gebrek aan beschikbaarheid van iPhones op de markt. De onderdelen die nodig zijn om de iPhones te bouwen, zouden uit China moeten komen en het wordt geconfronteerd met een grote lockdown. De verspreiding van dit dodelijke virus heeft ervoor gezorgd dat veel technische conferenties zijn geannuleerd, wat voor veel bedrijven een geweldige samenwerkingsmogelijkheid had kunnen zijn om hun horizon te verbreden. Een paar van de vergaderingen werden verplaatst naar teleconferenties, maar dit zal niet hetzelfde bereik hebben en de deelnemers aan de conferentie zullen niet in staat zijn om de netwerkmogelijkheid te hebben omdat ze de eigenlijke conferentie zouden bijwonen. Zelfs na dit alles, in vergelijking met veel andere industrieën, wordt verwacht dat de IT-industrie in de komende vijf jaar tegen 2025 een enorme markthausse zal hebben

Met de toename van zoveel Tech startups , andere kleine bedrijven, Online onderwijs en conferenties in deze ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen hebben de vraag naar hergebruik van IT-activa vergroot. Bewustzijn van de dispositie van IT-activa is een belangrijke factor in deze economieën. Bovendien is het toenemende gebruik van smartphones, laptops en tablets in deze ontwikkelde en zich ontwikkelende economieën te wijten aan het wijdverbreide gebruik van internet en sociale mediatoepassingen, evenals de komst van nieuwe technologieën zijn aanzienlijk toegenomen. It is dushergebruik van activa heeft een enorme vraag in ontwikkelingslanden en ontwikkelde landen.

Bekijk Discount@ https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/10935

It Asset Reuse marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor hergebruik van IT-activa is gesegmenteerd op basis van producttype, organisatiegrootte, verticaal en regio.

De wereldwijde markt voor hergebruik van IT-activa, gebaseerd op het producttype, is gesegmenteerd in computers / laptops / notebooks, printers, mobiele apparaten, randapparatuur, opslag, servers en andere.

De wereldwijde markt voor hergebruik van IT-activa, gebaseerd op de grootte van de organisatie, is gesegmenteerd in grote ondernemingen en kleine en middelgrote ondernemingen.

De wereldwijde markt voor hergebruik van IT-activa, gebaseerd op verticaal, is gesegmenteerd in BFSI, telecom en IT, gezondheidszorg, ruimtevaart, energie en nutsbedrijven, overheid, onderwijs en anderen.

Gerelateerde rapporten:

Smart Appliances Markt Onderzoeksrapport: Per component, grondstof, eindgebruiker en regio – Prognose tot 2027

Capacitieve sensormarkt, per toepassing, per type, per geheugen – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Volg ons: LinkedIn Twitter

Marktonderzoek Toekomst
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Verkoop: 1 628 258 0071(US)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future
99 Hudson Street,5Th Floor
New York, New York 10013
United States of America
Sales: +1 628 258 0071(US)
+44 2035 002 764(UK)
Email: [email protected]

Keywords:  IT Asset Reuse Market,IT Asset Reuse Market Size,IT Asset Reuse Market Share,IT Asset Reuse Market Analysis,IT Asset Reuse Market Trends,IT Asset Reuse Market Growth