header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Combat Helmet Market 2030 groeit met 5,2% met topspelers, industrie-innovatie, zakelijke trend, laatste nieuws

Nov 16, 2022 7:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstige inzichten:

De marktomvang van gevechtshelmen zal naar verwachting USD 3,32 miljard bereiken, met een CAGR van 5,2% in 2020-2030. De sector groeit vooral als gevolg van toenemende grensoverschrijdende geschillen en stijgende defensie-uitgaven. Bovendien wordt de industrie verder gestimuleerd door de vooruitgang van de technologie van gevechtshelmen.

Volgens het Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI) stegen de wereldwijde militaire uitgaven van 2018 tot 2019 met 3,6% tot ongeveer USD 1,91 biljoen. De VS, China en India verhoogden allemaal hun militaire uitgaven in dezelfde periode, met respectievelijk 5,3%, 5,1% en 6,8%. Bovendien overtrof India Saoedi-Arabië en Rusland in 2019 om de derde plaats in te nemen onder de wereldwijde defensie-spenders.

Ondanks een kleine daling van de defensie-uitgaven van 2010 tot 2019, zagen de VS in dat jaar een toename van de militaire uitgaven. Voor de komende twee jaar wordt verwacht dat de VS veel meer zullen uitgeven aan hun leger, met een focus op de modernisering van traditionele technologieën. Andere ontwikkelingslanden zijn ondertussen van plan om te investeren in geavanceerde technologie en concentreren zich op het laten groeien, moderniseren en verbeteren van de capaciteiten van hun strijdkrachten. Tijdens de verwachte periode zal dit naar verwachting ook de markt voor gevechtshelmen voeden.

Belangrijkste spelers:   Avon Rubber Plc (VK),BAE Systems (VK),DuPont de Nemours Inc. (VS),Safariland Group (VS),ArmorSource LLC (VS),Honeywell International Inc. (VS),Revision Military Inc. (VS),MKU Limited (India),Point Blank Enterprises (VS),Gentex Corporation (VS)

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/10637

 Marktsegmentatie:

De Combat Helmet Markt is gesegmenteerd op toepassing en op materiaal.

Per toepassing:

In 2019 had het Protection Segment het meeste marktaandeel. De beschermingssector had het grootste marktaandeel en zal naar verwachting in de loop van de onderzoeksperiode een stabiele CAGR laten zien. Dit is een gevolg van het feit dat gevechtshelmen op grote schaal worden gebruikt door militaire organisaties over de hele wereld om dragers tijdens gevechtsscenario’s te beschermen tegen projectielen en andere gevaren.

Het segment voor visuele assistentie zal naar verwachting het snelst groeien: gedurende de geprojecteerde periode wordt een stabiele groei verwacht voor de markt voor visuele assistentie. Dit is een gevolg van het frequente gebruik van helmen met visuele hulpmiddelen tijdens nachtelijke of militaire missies in de lucht.

Het segment dat naar verwachting het snelst zal groeien, is communicatie: tijdens de verwachte periode zal het communicatiesegment zich naar verwachting het snelst ontwikkelen. Dit komt omdat er geavanceerde gevechtshelmen met communicatiesystemen zijn ontwikkeld. Deze helmen worden vaak gebruikt in tactische militaire missies om belangrijke informatie te verstrekken. Het Amerikaanse leger investeert meer in de creatie van geavanceerde geïntegreerde communicatiehelmen. Door het gebruik van ruisonderdrukkende microfoons moet de helm ongehinderde communicatie mogelijk maken in lawaaierige gevechtsomgevingen.

Op materiaal:

De grootste groei van de markt wordt verwacht in het ballistische vezelsegment:

Het segment voor ballistische vezels had het grootste marktaandeel in 2019 en zal naar verwachting de hoogste CAGR ervaren gedurende de onderzoeksperiode. Dit komt omdat de ballistische vezel een hoge mate van verdediging biedt tegen ballistische bedreigingen, zoals kogels, projectielen en granaatscherven. Bovendien is de ballistische vezelhelm licht van gewicht.

De marktcategorie voor thermoplasten zal zich naar verwachting het snelst ontwikkelen: de markt voor geleide projectielen zal naar verwachting de hoogste CAGR ervaren van 2021 tot 2027. De groei kan worden gekoppeld aan het uitgebreide gebruik van thermoplastische gevechtshelmen door opkomende economieën. Deze helmen zijn minder duur en kunnen worden gerecycled.

De metaalindustrie zal naar verwachting het snelst groeien: tijdens de verwachte periode, 2021 tot 2027, zal het metaalsegment naar verwachting een stabiele CAGR noteren. Het gebruik van metalen componenten in gevechtshelmen is de schuld van de opkomst. Strijdkrachten gebruiken steeds vaker volledig metalen gevechtshelmen.

Regionale analyse:

De dominante regio van de markt voor gevechtshelmen is Noord-Amerika. De markt is verspreid over Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Europa, Azië en Afrika.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/combat-helmet-market-10637

 Gerelateerd rapport:

 

 

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
Verenigde Staten van Amerika
1 646 845 9312
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor, New York, New York 10013,
United States of America
+1 646 845 9312
Email: [email protected]
Keywords:  Combat Helmet Market,Combat Helmet Market Size,Combat Helmet Market Share,Combat Helmet Market Growth,Combat Helmet Market Trend,Combat Helmet Market Overview,Combat Helmet Market Outlook