header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Cloud PBX-markt zal naar verwachting groeien met een CAGR van 21,43% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 21, 2022 11:00 PM ET

Simpel gedefinieerd, cloud PBX is een onderdeel van cloud computing. Het probleem is nu: wat is cloud computing precies? Het gebruik van internet om gegevens op te slaan en op te halen in plaats van een computer of andere harde schijf staat bekend als ‘cloud computing’. De term “public branch exchange” is PBX. De technologie waarmee de telefoonmaatschappij gesprekken kan routeren, staat bekend als een PBX. Het op internet gebaseerde telefoonsysteem, ook bekend als het VoIP-telefoonsysteem, is gewoon een op telefoonsystemen gebaseerde technologie wanneer PBX en cloud worden gekoppeld.

Tussen 2020 en 2030 zal de markt voor cloud PBX naar verwachting toenemen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 21,43%.

Het kostenvoordeel in de totale initiële kosten is een factor in de uitbreiding van de cloud PBX-industrie. Hoewel de kosten van telefoonlijnen, software- en hardwarewijzigingen worden verwijderd, zijn de servicekosten het belangrijkste kostenelement voor cloudgebaseerde systemen. De belangrijkste kostenbesparingen voor een cloudgebaseerd telefoonsysteem ten opzichte van een on-site PBX liggen in de operationele en administratieve sector.

Vraag een voorbeeld van dit onderzoeksrapport aan: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/3153

Reikwijdte van het live streaming-marktrapport:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 68,4 miljard
Groei: CAGR van 21,43% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld zijn de divisies van de cloud PBX-markt.

 

Noord-Amerika is een van de topregio’s die de markt beheersen, volgens de marktstudie. Dit komt omdat dit gebied een hoge mate van acceptatie van cloudtechnologie heeft. De regio Noord-Amerika zal naar verwachting het hoogste groeipercentage zien van 2017 tot 2023. Met een marktaandeel van 40,80% in 2017 en een waarde van $604,04 miljoen is Noord-Amerika marktleider. Door aanzienlijke technische verbeteringen en een groter cloudgebruik breidt het Noord-Amerikaanse gebied zich enorm uit.

 

Met een marktaandeel van 24,09% in de cloud PBX-markt van de regio Azië-Pacific in 2017 is China marktleider. In 2017 werd de Asia Pacific cloud PBX-markt geschat op USD 53,21 miljoen.

Marktsegmentatie:

 

Op basis van organisatiegrootte, service, eindgebruikers en locatie is de wereldwijde cloud PBX-markt onderverdeeld in de volgende categorieën.

 

De markt is onderverdeeld in managed services, professionele services, netwerkservices, IT en cloudservices op basis van het soort service dat wordt geleverd. Met een marktaandeel van 28% in 2017 domineerde de professionele dienstensector de cloud PBX-markt.

Afhankelijk van de grootte van het bedrijf is de wereldwijde cloud PBX-markt gesegmenteerd in kleine en middelgrote bedrijven (kmo’s) en grote bedrijven. Tegen het einde van 2023 zal de grote ondernemingensector, die momenteel de markt domineert, naar verwachting een waarde van $ 3699,61 miljoen bereiken. Tijdens de verwachte looptijd is de verwachte cagr 23,6 procent.

 

De markt is onderverdeeld in verschillende eindgebruikerscategorieën, waaronder onroerend goed, BFSI, gezondheidszorg, overheid en detailhandel. In 2017 wordt de cloud PBX-markt gedomineerd door de gezondheidszorg.

 

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/cloud-pbx-market-3153

 

Per service:

  • Beheerd
  • beroeps
  • netwerk
  • IT en cloud

 

Op organisatiegrootte:

  • KMO
  • grote ondernemingen

 

Per eindgebruiker:

  • BFSI
  • detailhandel
  • gezondheidszorg
  • regering
  • vastgoed

 

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/3153

Belangrijkste spelers:

Skype, een product van Microsoft Corp. (VS) Barracuda Networks Inc. (CudaTel), Nextiva Inc. (VS), RingCentralInc. (VS) en Avaya Inc. (VS) VocalTec Holdings Inc. (VS) Bedrijven zoals Cisco Systems (VS) en D-Link Systems (China) doen het goed in de netwerkindustrie (Taiwan) Corporation Allworx (VS) Mitel Networks Inc. en BullsEye Telecom Inc. (Canada)

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Volg ons: LinkedIn | Twitter

Contact

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5Th Floor

New York, NY 10013

United States of America

+1 628 258 0071 (US)

+44 2035 002 764 (UK)

Email: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Cloud PBX Market Share,Cloud PBX Market Size,Cloud PBX Market Growth,Cloud PBX Market Trends,Cloud PBX Market Analysis,Cloud PBX