header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Zinkmarkt 2022 Explosieve factoren van omzet door industriestatistieken, grootte tegen 2030

Nov 22, 2022 5:00 PM ET

De wereldwijde zinkmarkt wordt geschat op usd 1012,23 miljard in 2024, met een aanzienlijke CAGR tijdens de prognoseperiode (2021-2030).

Zink is een anon-ferrometaal dat zilverwit van kleur is met een blauwe tint. Het is het vierde meest voorkomende metaal in de aardkorst en wordt aanzienlijk gebruikt voor het verzinken. De wereldwijde zinkmarkt zal naar verwachting worden aangedreven door de robuuste groei van zinkintensieve infrastructuur uit opkomende markten.

De toekomst van de zinkmarkt ziet er bemoedigend uit met kansen in de sectoren bouw en infrastructuur, transport, consumptiegoederen en industriële machines. De belangrijkste drijfveren voor deze markt zijn het stimuleren van de vraag naar gegalvaniseerd staal en de ontwikkeling van infrastructuur in stijgende markten zoals India, Brazilië en Indonesië. Bovendien zal de groeiende vraag van nichegebruiken zoals smartphones, elektrische voertuigen, mild hybrid-motoren en opslag van het elektriciteitsnet de zinkmarkt hoeden. De groeiende toepassing van metaalcoatings in elektronische apparaten zal naar verwachting de marktgroei stimuleren.

Opkomende trends, die een directe impact hebben op de dynamiek van de industrie, zijn onder meer het escalerende gebruik van thermisch verzinken in de auto-industrie voor geavanceerde hogesterkte staalsoorten (AHSS) met een uitzonderlijke oppervlaktekwaliteit, de uitbreiding van het gebruik van zink-luchtbatterijen in elektrische voertuigen en de toepassing van zink in de geneeskunde voor de behandeling van depressie en psychose.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8003

Regionale analyse
De wereldwijde zinkmarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

De groei van de Aziatisch-Pacifische markt wordt voornamelijk gedreven door de hoge productie van auto’s in landen vergelijkbaar met China, India en Japan, die de toepassing van zink in metalen en stalen onderdelen vergroot. De economische expansie in de regio heeft de vraag naar staal aangewakkerd, waardoor de toepassing van verzinkte metaallegeringen is versneld om de moderne infrastructuur te versterken. Het toenemende gebruik van zink in de automobiel- en bouwsector zal naar verwachting de regionale marktgroei tijdens de beoordelingsperiode stimuleren. Binnen de zinkmarkt zullen bouw en infrastructuur de grootste eindgebruiksindustrie blijven gedurende de prognoseperiode als gevolg van toenemende verstedelijking, industrialisatie, bouw- en bouwactiviteiten in China, India, Brazilië, Indonesië en andere ontwikkelingslanden.

De toegenomen handelsactiviteiten van vliegtuigonderdelen naar Noord-Amerika vanuit landen als China, India, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk zullen naar verwachting de vraag naar zink in de lucht- en ruimtevaartindustrie stimuleren. Hoge export van de Amerikaanse markt zal naar verwachting de vraag naar zink in de regio stimuleren.

Verzoek om aanpassing: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/8003

Marktsegmentatie

De wereldwijde zinkmarkt is gesegmenteerd in de volgende typen;

Per formulier

  • Poeder
  • Laken

Per toepassing

  • Galvanisatie
  • Spuitgieten
  • Anderen

Op type

  • Puur zink
  • Zinklegering
  • Anderen

Door eindgebruiksindustrieën

  • Constructie
  • Vervoer
  • Consumptiegoederen
  • Anderen 

Belangrijkste spelers
De prominente belangrijkste spelers op de wereldwijde zinkmarkt zijn Korea Zinc Group (Korea), Nyrstar (Zwitserland), Glencore Xstrata (Zwitserland), Nexa Resources S.A. (Brazilië), Boliden (Zweden), Shaanxi Nonferrous Metals (China), Teck (Canada), China Minmetals Corp.  (China), Old Bridge Chemicals (VS) en Zochem Inc. (VS).

Toegang tot het volledige rapportoverzicht: https://www.marketresearchfuture.com/reports/zinc-market-8003

Vergelijkbaar rapport

Markt voor pre-engineered gebouwen Onderzoeksrapport: Informatie per materiaal (staal, aluminium en andere), product (muren, kolommen , balken, daken en andere), toepassing (residentieel, commercieel en industrieel) en regio (Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en de rest van de wereld) – prognose tot 2030

Zelf consoliderende betonmarkt Informatie per type (poeder, viscositeitsmodificerend middel en combinatie) per ingrediënten (aggregaten, cement, hulpstoffen enandere) per toepassing (infrastructuur, prefab beton, architectuur en andere) en regio – prognose tot 2030

Markt voor zwaar bouwmaterieel Onderzoeksrapport: Informatie per type (grondverzetmaterieel, material handling equipment, heavy construction vehicles and others Heavy construction equipment), by application (infrastructure, commercial buildings and residential buildings), by end-user (oil &gas industry, construction industry, military and mining) – Forecast until 2030

Keramische tegels Market Onderzoek: Informatie per grondstof (veldspaat, kaolien, bentoniet, silicazand), per product (keramische tegels, vloertegels, andere) per toepassing (residentieel en commercieel) – voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  Zinc,Zinc Market,Zinc Market Size