header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor fluorelastomeren (FKM) zal naar verwachting toenemen met een CAGR van 3,7% in 2021 – 2027

Nov 22, 2022 6:00 PM ET

De fluorelastomerenmarkt bedroeg USD 1356,4 miljoen in het jaar 2020 en zal naar verwachting de marktwaarde van USD 1794,1 miljoen overtreffen in het jaar 2027, terwijl een CAGR van 3,7% wordt geregistreerd tijdens de prognoseperiode (2021-2027).

Fluorelastomeer is een hoogwaardig synthetisch rubber dat fluor bevat. Het toont een opmerkelijke weerstand tegen hitte, de elementen en corrosieve stoffen. Fluorelastomerenrubber (FKM-rubber) werkt het beste tussen 26 en 230 graden Celsius. Tijdens de onderzoeksperiode zal de uitbreiding van de wereldwijde fluorelastomeren (FKM) markt naar verwachting worden gevoed door de stijgende vraag in eindgebruikssectoren, waaronder de automobiel- en ruimtevaart en defensie. Het beperkte aanbod van grondstoffen zal naar verwachting echter de uitbreiding van de wereldmarkt belemmeren.

Regionale analyse :

Noord-Amerika tijdens de beoordelingsperiode zal er een aanzienlijke vraag naar fluorelastomeren zijn als gevolg van de positieve economische groei van de stijgende medische en olie- en gassector.

De stijgende vraag naar zuinige auto’s is de belangrijkste factor die de uitbreiding van de Europese fluorelastomerenmarkt stimuleert.

Een groeiende vraag in de eindgebruiksindustrieën zal naar verwachting Azië-Pacific de regio maken met de snelste groei gedurende de prognoseperiode.

Een groeiende vraag in de eindgebruiksindustrieën zal naar verwachting Azië-Pacific de regio maken met de snelste groei gedurende de prognoseperiode.

Tijdens de onderzoeksperiode wordt verwacht dat de vraag naar fluorelastomeren zal toenemen als gevolg van de groeiende automobielsector in Latijns-Amerikaanse landen, met name in Brazilië.

In de loop van de projectieperiode zal de markt voor fluorelastomeren in het Midden-Oosten en Afrika naar verwachting stijgen als gevolg van de stijgende olie- en gasproductie.

Voorbeeldexemplaar downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8566

Marktsegmentatie :

Op basis van het type

in 2018 was dit marktaandeel ruim 89,5%. Vanwege het groeiende gebruik van fluorosilicone, wordt verwacht dat de categorie de laagste CAGR zal zien gedurende de projectieperiode. Dit zijn amorfe cross-linked polymeren die fluor bevatten.

Fluorovinylmethylsiloxaan is een andere naam voor fluorosilicone-elastomeren. Het biedt een uitstekende weerstand tegen verdunde zuren en apolaire vloeistoffen zoals ruwe olie, koolwaterstofbrandstoffen, siliconenoliën en diester. Het heeft ook uitstekende mechanische en fysieke eigenschappen.

Tetrafluorethyleen is een copolymeer dat wordt gebruikt om perfluorelastomeren te maken. Vanwege de sterke prestatiekwaliteiten in vergelijking met andere variëteiten, wordt verwacht dat de categorie de grootste CAGR over de prognoseperiode zal boeken.

Aan de hand van de toepassing kunnen de typen kort worden uitgelegd.

O-ringen worden gebruikt in een aantal eindgebruiksindustrieën, waaronder olie &gas, lucht- en ruimtevaart &defensie en automotive. Tijdens de projectieperiode wordt verwacht dat de strenge emissievoorschriften in ontwikkelingslanden de vraag naar fluorelastomeer-O-ringen zullen doen toenemen en de groei van het segment zullen versnellen.

Motoronderdelen, pompen en roterende assen zijn de belangrijkste toepassingen voor afdichtingen en pakkingen. De sterke vraag naar afdichtingen en pakkingen in de lucht- en ruimtevaart- en defensie-industrie zal waarschijnlijk de expansie van het segment stimuleren.

Voertuigen gebruiken slangen om vloeistof te transporteren voor hydraulische, smeer- en koelfuncties. Ze worden ook gebruikt in de olie- en gassector om vloeistoffen, zoals ruwe olie, van de ene locatie naar de andere te verplaatsen.

De auto-industrie maakt veel gebruik van complexe vormonderdelen zoals pads, laarzen en bumpers.

Anderen omvatten wasmachines en draadslangen.

Controleer indrukwekkende korting op het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/8566

per sector van het eindgebruik

Bijgevolg wordt verwacht dat de regionale markt zich gedurende de verwachte periode zal ontwikkelen als reactie op de stijgende vraag naar personenauto’s en bedrijfsvoertuigen. Solvay is bijvoorbeeld van plan om de productie van Tecnoflon in zijn productiefaciliteit Spinetta Marengo, Italië, met ongeveer 30% te verhogen. Geavanceerde toepassingen zoals geavanceerde turbocompressorontwerpen die het brandstofverbruik en de CO2 verminderen, worden mogelijk gemaakt door de uitgebreide capaciteit.

Tijdens de beoordelingsperiode zal de groei van de wereldmarkt naar verwachting worden gestimuleerd door de stijgende vraag naar commerciële vliegtuigen tegen de achtergrond van het stijgende passagiersverkeer en de leveringen van commerciële vliegtuigen. Boeing voorspelt dat de vraag naar vliegreizen in 20 jaar tijd met vijf keer zal groeien, waardoorom het aantal straalvliegtuigen tegen 2038 te verdubbelen.

Tijdens de prognoseperiode wordt verwacht dat de marktgroei zal worden geholpen door de stijgende vraag naar een verscheidenheid aan grondstoffen, basischemicaliën en speciale chemicaliën, met name in Azië-Pacific.

De productie van olie en gas in de VS, Saoedi-Arabië en Rusland, naast andere olie-exporterende landen, zal naar verwachting worden gevoed door de stijgende vraag naar fossiele brandstoffen en andere petrochemische producten over de hele wereld. Tijdens de verwachte periode wordt verwacht dat dit de markt zal stimuleren.

Medisch: De demografische verschuivingen en stijgende uitgaven aan medische faciliteiten zullen waarschijnlijk de uitbreiding van de wereldmarkt voeden.

Fluorkoolstof- en perfluorelastomeercomponenten worden gebruikt in halfgeleiderapparatuur om te verwerken bij hoge temperaturen tussen 25 °C en 300° en om te werken in zware omstandigheden.

Andere: De sectoren consumentenproducten, halfgeleiders en voedselverwerking zijn opgenomen in deze groep.

Belangrijkste spelers :

De belangrijkste betrokken bedrijven zijn Chemours Company (VS), Solvay SA (België), 3M (VS), Asahi Glass Company (Japan), Daikin Industries (Japan), Gujarat Fluorochemicals Limited (India), DuPont (VS), Halo Polymer OJSC (Rusland) en Shin-Etsu Chemical Co. (Japan).

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/fluoroelastomers-market-8566

Gerelateerd rapport

Ethyleenmarkt

Polymeerschuim markt

Akoestische isolatiemarkt

Betonvezelmarkt

Glasvezel markt

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op:
Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5e verdieping,
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071
E-mail: [email protected]

Contactgegevens:

Contact us:
Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),
99 Hudson Street, 5Th Floor,
New York, New York 10013
United States of America
+1 628 258 0071
Email: [email protected]

Keywords:  Fluoroelastomers (FKM),Fluoroelastomers (FKM) Market,Fluoroelastomers (FKM) Industry