header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De markt voor draagbare medische hulpmiddelen zal naar verwachting USD 174,48 miljard bereiken, met een CAGR van 27,1% in 2030

Nov 24, 2022 2:00 PM ET

De markt voor draagbare medische hulpmiddelen zal naar verwachting usd 174,48 miljard bereiken in 2030 bij 27,1% CAGR tijdens de prognoseperiode (2022-2030), suggereert MRFR ( Market Research Future). De marktprognose voor draagbare medische hulpmiddelen is in het rapport gepresenteerd, waarbij MRFR-experts de nieuwste ontwikkelingen en trends in de gaten houden die het groeibereik kunnen beïnvloeden.

Rekening houdend met de groeiende frequentie van trage of sedentaire culturen en de daaruit voortvloeiende toename van levensstijlstoornissen, zoals hypertensie en diabetes, zal de marktomvang van draagbare medische hulpmiddelen in de volgende jaren ongetwijfeld een opvallende groei doormaken. Deze aandoeningen vereisen over het algemeen voortdurende tracking en monitoring van fysiologische parameters zoals bloeddruk en bloedsuikerspiegel. Deze factor inspireert de integratie van zorggegevens met medische hulpmiddelen, waartoe de artsen in realtime toegang hebben met een verminderd aantal fouten.

De toename en complexiteit van gegevens in de gezondheidszorg hebben studies aangemoedigd, die zich concentreren op het ontvouwen van haalbare resultaten om AI (kunstmatige intelligentie) te integreren in draagbare medische apparaten. De stijgende acceptatie van mobiele platforms, de stijgende populariteit van 5G en de verbeterde advertency, evenals de voorkeur voor monitoring op afstand thuis, leiden tot een hogere vraag naar AI en andere nieuwste technologieën.

Ontvang gratis voorbeeldrapportkopie @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/899

Regionale analyse

De wereldmarkt is gesegmenteerd in vijf belangrijke regio’s: Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika. Noord-Amerika was gerekend tot het grootste deel van de wereldmarkt. De groei van de Noord-Amerikaanse markt kan worden toegeschreven aan de toenemende penetratie van smartphones en het toenemende aantal smartphone-gebaseerde gezondheidszorgapparaten en groeiende investeringen, fondsen en subsidies.

Amerika genereert de hoogste inkomsten in de markt voor draagbare medische hulpmiddelen, gezien de toenemende gevallen van obesitas en diabetes. De VS en Canada zijn de best presterende markten in de regio, in lijn met de harmonieuze groei van het Fitbit-marktaandeel. Wereldberoemde fabrikanten in de regio staan bekend om het ontwikkelen van geavanceerde draagbare medische sensoren, die hun aantrekkingskracht bij consumenten met een technische ervaring vergroten. De hoge alomtegenwoordigheid van kanker en hart- en vaatziekten die routinematige monitoring vereisen en de aanwezigheid van een uiterst geavanceerde gezondheidszorgindustrie versterken ook de aanzienlijke groei van de markt voor draagbare medische hulpmiddelen.

Azië-Pacific boekt ook vooruitgang in het snelste tempo en is aanwezig als een van de meest bemoedigende markten voor draagbare medische hulpmiddelen. De stijgende gevallen van levensstijlziekten vergelijkbaar met hartaandoeningen zijn enkele van de hoogste groei-impulsen in de Aziatisch-Pacifische markt. De snel upgradende productiefaciliteiten in India en China ondersteunen de activiteiten op het gebied van medische hulpmiddelen, wat bijdraagt aan de marktkracht. Ondersteunende overheidsinitiatieven die draagbare medische vooroordelen, vergelijkbaar met smartwatches en fitbits, het uitbreiden van de eerbiedwaardige pool en de onvoorziene grote toename van de uitgaven voor gezondheidszorg verhogen, stimuleren ook de marktvraag naar draagbare medische apparaten in de regio.

Marktsegmentatie

Op basis van de toepassing is de markt gesegmenteerd in sport en fitness, remote case monitoring en thuiszorg.

  • Het segment thuiszorg was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel van> 50.
  • De groeiende eerbiedwaardige bevolking en de algemeenheid van chronische ziekten hebben gereageerd op de toegenomen vraag naar apparaten om de gezondheid thuis continu te controleren en het aantal regelmatige ziekenhuisbezoeken te verminderen en daarom de uitgaven voor gezondheidszorg te beheersen.

Op basis van het apparaat is de markt gesegmenteerd in diagnostische apparaten, therapeutische apparaten. Het segment diagnostische apparaten heeft in 2021 een omzetaandeel van bijna 65.

Geografisch gezien is de markt in Noord-Amerika gerekend op het grootste marktaandeel in 2022.

als gevolg van het versterken van de eerbiedwaardige bevolking en een toenemend aantal mensen met niet-overdraagbare aandoeningen als gevolg van veranderende levensstijlen.

  • ook de hoge acceptatiegraad van technologisch geavanceerde gezondheidsproducten in combinatie met een hoge koopkracht is een andere belangrijke factor die de marktgroei stimuleert.
  • De markt in de regio Azië-Pacific zal naar verwachting de snelle groei tijdens de beoordelingsperiode registreren vanwege het toenemende gebruik van fitnessapparaten in combinatie met een stijgend besteedbaar inkomen per hoofd van de bevolking.

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn Sony Corporation, Boston Scientific Corporation,AppleInc., Honeywell International Inc., Qualcomm Inc., Omron Corporation, Fitbit Inc., Honeywell International Inc., Medtronic PLC, NIKE Inc., Motorola Solutions Inc., LG Electronics Inc., Philips.

Blader door volledige rapportdetails @  https://www.marketresearchfuture.com/reports/wearable-medical-device-market-899

Informatie:
Market Research Future (MRFR), stelt klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Meer gerelateerd rapport

Flow cytometer reagentia Markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Ayurvedische producten markt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Bio-identieke hormoonmarkt Onderzoeksrapport – Global Forecast tot 2030

Neem contact met ons op:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

Contactgegevens:

Contact us:

Market Research Future (part of Wantstats Research and Media Private Limited),

99 Hudson Street,5Th Floor, New York,

New York 10013,

United States of America
Keywords:  Wearable Medical Device Market,Wearable Medical Device Market trends,Wearable Medical Device Market size,Wearable Medical Device Market share,Wearable Medical Device Market demand,Wearable Medical Device Market growth,Wearable Medical Device Market forecast,Wearable Medical Device Market analysis,Wearable Medical Device industry