header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


High Performance Computing (HPC) -markt zal naar verwachting USD 69,82 miljard bereiken bij een CAGR van 7,03% CAGR in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 3:00 PM ET

Met een CAGR van 7,03% tussen 2017 en 2030 zal de High Performance Computing-markt naar verwachting toenemen van $ 31 miljard in 2017 tot $ 69,82 miljard in 2030.

Hier is een voorbeeld van een veld waarin de high-performance computing-markt werd gebruikt. Historisch gezien zijn de defensie- en ruimtevaartindustrieën de belangrijkste gebruikers van high-performance computing-markt voor navigatie-instructie en simulatie. De markt voor high-performance computing is het resultaat van de behoeften van sommige bedrijfssectoren, die dergelijke mogelijkheden vereisen. De markt voor high-performance computing wordt voornamelijk door de overheidssector ontwikkeld om te voldoen aan de nationale defensie- en veiligheidsbehoeften.

De uitbreiding van de markt voor high-performance computing wordt gestimuleerd door de toenemende toepassing ervan op het aanpakken van problemen in de publieke sector, evenals in de wetenschappelijke en zakelijke gemeenschappen. Vanwege de vele potentiële toepassingen is het een aantrekkelijk beleggingsdoel geworden. Adoptie in overheids-, industriële en zakelijke omgevingen draagt ook bij aan een grotere zichtbaarheid en acceptatie van de high-performance computing-markt. Het beheer van high-performance en gecompliceerde applicaties in de cloud heeft ook een high-performance computing-markt nodig.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/2698

High Performance Computing (HPC) Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 69,82 miljard
Groei: CAGR van 7,03% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse:

Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika zijn de vijf regio’s die deel uitmaken van de high-performance computing-markt.

Sinds 2017 loopt Noord-Amerika voorop in de industrie door het leeuwendeel van de markt te veroveren. De sterke groei van Noord-Amerika wordt vooral toegeschreven aan de geavanceerde technologie van het continent en de ontluikende supercomputercentra in de regio. Bovendien, terwijl de Verenigde Staten de dominante markt is, wordt verwacht dat andere landen zoals Canada in de nabije toekomst een snelle expansie zullen vertonen.

High-performance computing is een snel groeiende industrie, met Azië-Pacific als een van de snelst groeiende markten. High-performance computing wordt steeds populairder voor gebruik in weersvoorspellingen en aanverwante vakgebieden, wat een belangrijke bijdrage levert aan de snelle expansie van de markt.

Blader door volledige rapportdetails @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/high-performance-computing-market-2698

Marktsegmentatie:

De markt voor high-performance computing is onderverdeeld in de volgende categorieën, afhankelijk van de component, implementatie, verticaal en geografie.

De wereldwijde high performance computing markt is gesegmenteerd in oplossingen, servers en diensten op basis van componenten. In 2017 werd de high-performance computing markt geleid door de serversector. Het zal naar verwachting groeien met een CAGR van 12%. Er wordt echter verwacht dat netwerkapparatuur zich in het snelste tempo zal ontwikkelen.

Op basis van de implementatie wordt de high-performance computingmarkt opgesplitst in cloudgebaseerde en on-premises segmenten. Sinds 2017 wordt de markt gedomineerd door de categorie on-premise deployment. Verwacht wordt dat high-performance computing marketing in de komende jaren gebruik zal maken van enkele van de snelst groeiende implementatietechnieken van de cloud.

De high-performance computing-markt is gesegmenteerd door toepassing in productie, BFSI, overheid, gezondheidszorg, gaming, detailhandel, IT en telecommunicatie, onderwijs, transport en anderen. Sinds 2017 heeft het BFSI-segment de markt gecontroleerd en er wordt voorspeld dat dit zal blijven doen met een samengesteld jaarlijks groeipercentage van 8%. Tijdens de voorspelde periode van 2017 tot 2023 zullen de IT- en telecommunicatiesector, evenals de gezondheidszorgsectoren, naar verwachting de meeste marktgroei hebben.

Controleer korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/2698

Belangrijkste spelers:

De volgende lijst geeft een overzicht van de meest opvallende belangrijke bedrijven die actief zijn in de high-performance computing (HPC) markt op de wereldmarkt.

Corporation Advanced Micro Devices, Inc. Machines Corporation Dell Inc., Hewlett-Packard Enterprise, Intel Corporation en Lenovo Group Limited zijn de bedrijven. Cisco Systems, Inc., Atos SE en Amazon Web Services Corporation Nvidia Corporation

Al deze belangrijke sleutelbedrijven spelen een belangrijke rol in de groei en dynamiek van de high-performance computing-industrie. Deze grote essentiële actoren kiezen uit een verscheidenheid aan methoden, waaronder nieuwe productietechnieken, samenwerkingen, technologie die de reikwijdte van huidige items verbreedt, partnerschappen, enzovoort.

Gerelateerde rapporten:

 

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:       

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  High Performance Computing (HPC) Market,High Performance Computing Market,High Performance Computing (HPC) Market Size,High Performance Computing (HPC) Market Share,High Performance Computing (HPC) Market Growth,HPC Market