header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Business Process Outsourcing (BPO) Services Market zal naar verwachting USD 381,62 miljard bereiken bij een CAGR van 9,6% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Nov 26, 2022 8:00 PM ET

Toekomstige inzichten in marktonderzoek:

Business Process Outsourcing (BPO) Services Marktomvang zal naar verwachting USD 381,62 miljard bereiken met een CAGR van 9,6% in 2020-2030. Om de voortdurend veranderende bedrijfsdynamiek te weerstaan, leggen bedrijven meer nadruk op het verbeteren van hun efficiëntie en bedrijfsflexibiliteit, het verlagen van de operationele kosten en het benadrukken van hun kerncapaciteiten. Deze redenen dragen allemaal bij aan de groei van de markt.

Bovendien leggen een aantal bedrijven meer nadruk op het verlagen van de kosten van zakendoen om toegang te krijgen tot wereldwijde middelen om aan de groeiende eisen van de industrie te voldoen. Deze elementen hebben de acceptatie van Business Process Outsourcing (BPO) Services Market beïnvloed door een paar bedrijven die zich concentreren op het gebruik van technische vooruitgang zoals kunstmatige intelligentie (AI) en cloud computing om de efficiëntie van de organisatie te verhogen.

Ontvang een gratis voorbeeldrapporten: – https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4451 

Business Process Outsourcing (BPO) Services Marktrapport Scope:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 381,62 miljard
Groei: CAGR van 9,6% van 2020 tot 2030
Prognoseperiode: 2020 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Belangrijkste spelers: –

  • ADP
  • Conduent Inc
  • Accenture nv
  • WNS (Holdings) Ltd
  • Capgemini
  • Infosys BPM Beperkt
  • IBM Corporation
  • Tata Consultancy Services Limited (TCS)
  • TTEC Holdings
  • Conneqt Business Solution Beperkt

 

BPO is het proces van het contracteren met externe dienstverleners om de taken en activiteiten van verschillende bedrijfsprocessen af te handelen. Er is veel vraag naar BPO-diensten vanwege hun voordelen, waaronder lagere prijzen, meer flexibiliteit en een hogere servicekwaliteit.

Een van de belangrijkste elementen die de uitbreiding van de Business Process Outsourcing (BPO) Services Market stimuleren, is het toenemende gebruik van cloud computing bij het uitbesteden van bedrijfsprocessen. BPO-providers profiteren van cloud computing door een snellere time-to-market, betere kwaliteitscontrole en lagere kosten. Bovendien maakt cloud computing in BPO onmiddellijke systeem- en computerondersteuning, flexibele provisioning en volledige toegang mogelijk wanneer dat nodig is om aan de bedrijfsbehoeften te voldoen.

Regionale inzichten:

Meer dan 36% van de omzet van de markt werd gegenereerd in Noord-Amerika in 2021, en deze regio zal naar verwachting in de loop van de prognoseperiode blijven groeien. Naarmate meer IT-giganten BPO-diensten nodig hebben, wordt verwacht dat het gebied zal blijven domineren. Regionale uitbreiding zal naar verwachting ook worden ondersteund door het aanpassen van het dienstenaanbod om beter aan te sluiten bij individuele eisen en de stijgende vraag naar cloud computing.

Vanwege de toenemende behoefte aan geschoolde werknemers, dalende arbeidskosten en grote investeringen in digitale technologie door topleveranciers zoals HCL Technologies Limited, Infosys Ltd Accenture en Wipro, wordt verwacht dat de Aziatisch-Pacifische markt tussen 2022 en 2030 met de snelste CAGR zal groeien.

Bladeren meer informatie: – https://www.marketresearchfuture.com/reports/business-process-outsourcing-services-market-4451

Marktsegmentatie:

Met een omzetaandeel van bijna 30% leidde de categorie klantenservice de Business Process Outsourcing (BPO) Services Market in 2021. Met de snelste CAGR gedurende de prognoseperiode wordt verwacht dat de marktsector zijn leiderschap zal behouden. Een groeiend aantal servicecentra wereldwijd die zowel online als offline technische hulp nodig hebben, zijn verantwoordelijk voor de dominantie van het segment. BPO-bedrijven met een focus op klantenservice zijn experts in het beheren van verzoeken en vragen van klanten die binnenkomen via e-mail, telefoongesprekken, chats, sociale mediaplatforms en andere methoden. De meeste van hen bieden ook selfservice-assistentie, waardoor klanten antwoorden op hun vragen kunnen krijgen wanneer dat nodig is.

Tijdens de geprojecteerde periode, de financiën en boekhoudingverwacht wordt dat het segment aanzienlijk zal toenemen. De noodzaak van outsourcingdiensten die de operationele kosten aanzienlijk kunnen verlagen, kan worden toegeschreven aan het groeiende aantal bankfaciliteiten en strenge wettelijke vereisten in de banksector. Vanwege de toegenomen vraag naar middelen op verschillende gebieden, waaronder betalingsverwerking, werving en verhuizing, administratie en andere diensten op het gebied van personeelsbeloningen, wordt ook verwacht dat het segment human resource services in de loop van de prognoseperiode aanzienlijk zal groeien.

De onderzoeksdoelstellingen van dit rapport zijn:

? Het ontleden en bestuderen van de Global Business Process Outsourcing (BPO) Services Marktcapaciteit, productie, waarde, consumptie, status (2013-2017) en prognose (2022-2027).

? Richt zich op de belangrijkste business process outsourcing (BPO) services marktfabrikanten, om de capaciteit, productie, waarde, marktaandeel en ontwikkelingsplannen in de toekomst te bestuderen.

? Richt zich op de wereldwijde belangrijkste fabrikanten, om het marktconcurrentielandschap te definiëren, beschrijven en ontleden, Swot-analyse.

? Om het verzoek te definiëren, beschrijven en voorspellen op type, bewerking en regio.

? Om de wereldwijde en cruciale regio’s te ontleden, is impliciet en voordeel, gelegenheid en uitdaging, voorwaarden en valkuilen nodig.

Vraag om kortingen: – https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4451

Gerelateerde rapporten: –

  1. https://www.linkedin.com/pulse/cloud-gaming-market-estimated-reach-usd-2253-billion-5875-singh
  2. https://www.linkedin.com/pulse/iot-telecom-services-market-going-uphill-at2357-billion-singh-1f/
  3. https://www.linkedin.com/pulse/blockchain-technology-market-size-report-2021-2030-abhishek-singh/?published=t
  4. https://www.linkedin.com/pulse/wi-sun-technology-market-predicted-touch-usd-1484-billion-singh-1f/
  5. https://www.linkedin.com/pulse/data-quality-tool-market-expected-valued-usd-4-million-abhishek-singh/
  6.  https://www.linkedin.com/pulse/demand-quantum-computing-has-witnessed-tremendous-growth-harsh-k-/
  7.  https://www.linkedin.com/pulse/live-streaming-market-2022-trending-technologies-development-harsh-k-/

 

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) heeft een niche gecreëerd in de wereld van marktonderzoek. Het wordt gerekend tot de beste marktonderzoeksbedrijven die goed onderzochte en bijgewerkte marktonderzoeksrapporten en inzichten bieden aan bedrijven van elke omvang. Wat ons onderscheidt, is ons superresponsieve team dat kwaliteitswerk biedt en klanten op de hoogte houdt van de toekomstige uitdagingen en kansen in verschillende markten. Ons team is bedreven in hun ruimte en luistert geduldig naar elke klant.

Contactgegevens:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact Information:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Business Process Outsourcing (BPO) Services Market,Business Process Outsourcing (BPO) Services Market Share,Business Process Outsourcing (BPO) Services Market Size,Business Process Outsourcing (BPO) Services Market Growth,Business Process Outsourcing (BPO) Services Market Analysis,BPO Market