header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Data Analytics Marktomvang [2022-2030] Vertoont 30,7% CAGR om USD 346,24 miljard te bereiken in 2030 | SAP, Accenture Analytics, Tableau

Nov 27, 2022 10:00 PM ET

Data Analytics Marktoverzicht

Data Analytics Market produceerde elke 2020 een inkomen van USD 346,24 miljoen en zal naar verwachting in 2030 uitkomen op een marktwaarde van USD 346,24 miljard, met een CAGR van 30,7%.

Het geschatte meettijdstip is wanneer het onderzoek naar informatie over een specifiek bedrijf is voltooid. Informatieonderzoek is een stuk van belangrijke onderneming, omdat het een associatie helpt bij het maken van een eerlijk, proces en het gladstrijken van elk van de enorme informatieve collecties. Dit wordt geleidelijk afgerond en werkt aan de beslissingsbevoegdheid van de vereniging.

Verschillende doelen van informatieonderzoek omvatten het helpen van verenigingen met een superieur begrip van hun klanten en het beperken van de volledige informatie tot de aangewezen menigte. Dit ontwikkelt de presentatie-inspanningen van organisaties aanzienlijk verder. Verschillende organisaties nemen informatieonderzoek en bedrijfsonderzoek op zich om de hoeveelheid informatie die wordt geproduceerd als gevolg van niet-verbonden internetuitwisselingen sterk te ontleden.

Download een voorbeeld-PDF van het rapport op: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1689 

Reikwijdte van het marktrapport voor gegevensanalyse:

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 346,24 miljard
Groei: CAGR van 30,7% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Concurrentie analyse

De lijst met prominente deelnemers in de wereldwijde data-analysemarkt omvat spelers zoals:

  • Alteryx, Inc (Verenigde Staten)
  • IBM Corporation (Verenigde Staten)
  • SiSense Inc (VS)
  • Microsoft (VS)
  • ThoughtSpot, Inc. (Vs)
  • SAP SE (Duitsland),
  • Mu Sigma (VS)
  • Dell Inc. (VS)
  • Amazon Web Services, Inc. (VS)
  • Looker Data Sciences, Inc. (Verenigde Staten)
  • Tableau Software, LLC. (Verenigde Staten)

 

Markt drivers

De wereldwijde data-analysemarkt is de afgelopen tijd toegenomen, gezien de aspecten zoals concurrentievoordelen, toenemende behoefte om betere inzichten te krijgen en toenemende besteedbare inkomens.

Beperkingen van de markt

Aan de andere kant kunnen de hoge implementatiekosten en het tekort aan geschoolde arbeidskrachten de groei van de markt beperken.

Information Analytics Marktsegmentatie:

Het wereldwijde informatieonderzoek wordt geportioneerd in het licht van het onderdeel, gezien het verzendmodel, het licht van de onderzoeksapparaten, het licht van de applicatie, de bedrijfsvertikaal en het zicht op de landinstelling.

In het licht van de Component:

De wereldwijde markt voor informatieonderzoek is verdeeld in apparatuur, programmering en administratie.

In het licht van de implementatie:

Het informatieonderzoek wordt opgesplitst in on-reason en cloud in het licht van verzending.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1689 

In het licht van de Analytics Tools:

In het licht van onderzoeksapparatuur is de wereldwijde markt gescheiden in informatiemining en -opslag, dashboard- en informatieperceptie, zelfbeheerapparaten, onthulling, enz.

In het licht van de Toepassing:

In het licht van het toepassingsgedeelte wordt de informatieonderzoeksmarkt geordend in klantonderzoek, arbeidskrachtonderzoek, winkelnetwerkonderzoek, presentatieonderzoek, schattingsonderzoek, ruimtelijk onderzoek en transportonderzoek.

Met het oog op de verticals van de industrie:

Met het oog op het bedrijf is de markt onderverdeeld in medische zorg, overheid, BFSI, assemblage, energie en nutsvoorzieningen, transport, detailhandel en internet, IT en telecom, training en anderen.

Met het oog op de wijk:

De markt voor informatieonderzoek is verdeeld met het oog op de locatiein Noord-Amerika, Europa, Azië-Pacific en Latijns-Amerika.

Blader door het volledige rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/data-analytics-market-1689 

Informatieanalyse Markt regionale analyse:

De wereldwijde markt van informatieonderzoek is onderverdeeld in de bijbehorende gebieden Europa, Noord-Amerika, Azië-Pacific en Latijns-Amerika.

De markt voor informatieonderzoek werd in 2019 overweldigd door Noord-Amerika. Het is normaal om een houdbare situatie te laten zien gedurende de geschatte tijd van 2020 tot 2030. Noord-Amerikaanse marktontwikkeling wordt gecrediteerd vanwege het enorme gebruik van mobiele telefoons, draagbare gadgets en andere slimme gadgets. Verschillende variabelen onthouden een toename voor rivaliteit tussen de centrale leden, wat een betere consumentenloyaliteit en op maat gemaakt inzicht oplevert. Hierdoor is het aantal cliënten dat meer betrokken raakt bij informatieonderzoek vergroot.

De Asia Pacific wordt verondersteld kritische ontwikkeling te observeren die gaat naar de monsterlijke hoeveelheid informatie die vandaag de dag wordt gecreëerd vanwege de snelle digitalisering. Bovendien is er een stijging in het gebruik van elektronische gadgets en organisaties bij verenigingen die is ingevuld als een leerervaring.

Gerelateerde rapporten:

  1. Gezondheidszorg in metaverse markt
  2. Intelligente procesautomatiseringsmarkt
  3. Smart Contracts Markt
  4. Markt voor sociaal en emotioneel leren (SEL)
  5. Live Streaming Markt

Over Market Research Future (MRFR):

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten wereldwijd. De aanpak van MRFR combineert de bedrijfseigen informatie met verschillende gegevensbronnen om de klant een uitgebreid inzicht te geven in de nieuwste belangrijke ontwikkelingen, verwachte gebeurtenissen en ook over welke actie moet worden ondernomen op basis van deze aspecten.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)

99 Hudson Street, 5e verdieping

New York City, NY 10013

Verenigde Staten van Amerika

1 628 258 0071 (VS)

44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Data Analytics Market,Data Analytics Market Size,Data Analytics Market Growth,Data Analytics Market Analysis,Data Analytics Market Forecast,Data Analytics,Data Analytics Market Share