header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Self-Healing Polymer Market zal naar verwachting stijgen met een CAGR van 62,2% in 2022-2028

Dec 12, 2022 7:00 PM ET

Hoewel de pandemie een negatieve impact had op de vraag naar de self-healing polymer market, wordt verwacht dat het zijn economie in zijn prognoseperiode zal stimuleren. De prognoseperiode van de markt zal naar verwachting van 2021 tot 2028 zijn. Daarbinnen liet de markt een gezonde en substantiële groei zien van 62,2% van cagr. De markt had een wereldwijde waarde van $ 1,29 miljard in 2020 en wordt verder geschat op $ 62,70 miljard tegen het einde van de prognoseperiode.

Er zijn veel factoren geweest die het polymeer op de wereldmarkt hebben aangedreven. Een van de belangrijkste redenen is het uitgebreide gebruik van het product in de bouw- en infrastructuurindustrie. Composieten bevinden zich in de bouw- en bouwsector vanwege hun zelfherstellende eigenschappen. In de loop van de tijd is het het primaire materiaal geworden voor bouweigenschappen en de verhoogde stijfheid en sterkte hebben het krachtige gebruik ervan bij consumenten benadrukt. Het werd ook getagd als een van de meest flexibele bouwmaterialen. Het vormt en vult gemakkelijk scheuren in metro’s, tunnels en wegen en vermijdt ook het gebruik van harde chemicaliën. Het zelfherstellende mechanisme laat ze ook onmiddellijk herstellen en het kost niet eens tijd om op te drogen. Dergelijke eigenschappen hebben de groei en de ontwikkeling van de dynamiek van de Self-Healing Polymer Market in belangrijke mate gestimuleerd. Het ontwerp van het zelfherstellende mechanisme wordt echter beperkt door de microscopische agentia. Dit beperkt de betrouwbaarheid van het materiaal.

Download pdf-voorbeeldkopie met inhoudsopgave: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/4135

Het kleine formaat waarin de capsules verkrijgbaar zijn, staat niet toe dat ze op grotere plaatsen worden gebruikt. Daarnaast zijn de hoogelastische polymeren vaak niet bestand tegen veel druk. Dit beperkte de houdcapaciteit van het product, wat een tekortkoming is. De logistiek en productie van de Self-Healing Polymer Market kreeg te maken met een grote tegenslag als gevolg van de wereldwijde pandemie. De toeleveringsketen van de markt werd verstoord door de lockdowns die door de overheid werden opgelegd, waardoor de import en export van de grondstoffen bijna werd stilgelegd. Gebruikt in een zware hoeveelheid, leidt het tot een stijging van de prijzen van de grondstoffen. Factoren als deze hebben bijgedragen aan het beperken van de marktdynamiek. Alle beperkende factoren en drijvende componenten zijn er echter in geslaagd om een gezonde en gestage groei op economisch gebied tot stand te brengen.

Marktsegmentatie

De self-healing polymeermarkt is grotendeels verdeeld in de vorm- en eindgebruikersindustrieën.

Per vorm is de markt verdeeld in vasculair, intrinsiek en capsulegebaseerd. Per eindgebruikersindustrie is de markt weer verdeeld in gebouwen, elektriciteit en elektronica en bouw- en ruimtevaartsectoren.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/4135

Regionale analyse

De self-healing polymer market is verdeeld over delen van Azië-Pacific, Noord-Amerika en Afrika, samen met delen van Latijns-Amerika en Australië.

Recente ontwikkelingen

Belangrijke belangrijke spelers in de industrieën in de self-healing polymer markt waren Arkema S.A. (Frankrijk), Evonik Industries (Duitsland), E.I. (Nederland) en Slips Technologies, Inc. (VS).

  • In oktober 2021: Een van de marktbedrijven O.H. Research Group heeft een efficiënte manier geanalyseerd en in het reine gekomen om zelfherstellende mobiele telefoons te gebruiken. Dit is gericht op het gebruik van de mechanische eigenschappen van het product.

Lees meer over dit rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/self-healing-polymer-market-4135

Gerelateerd rapport

Polyolen Markt Informatie: Per producttype (polyetherpolyolen, polyesterpolyolen), toepassing (flexibele schuimen, hardschuim, koffer), eindgebruiksindustrie (bouw, automobielindustrie, inrichting, elektronica, schoeisel) en regio’s – prognose tot 2030

Medische tubing markt Informatie: Per materiaal (plastic, rubber en metaal), structuur (enkel lumen, multilumen), toepassing (wegwerpslangen in bulk, katheters en andere) en regio – prognose tot 2028

Metallocene Polyethyleen Markt Informatie: per type (mLLDPE, mLDPE, mHDPE, mMDPE), katalysatortype (zirkocenen, ferroceen), toepassing (films, spuitgieten), eindgebruiksindustrie(verpakkingen, food &beverage, automotive), Regio’s – Prognose tot 2030

Metallocene Polyethyleen Markt Informatie: per type (mLLDPE, mLDPE, mHDPE, mMDPE), katalysatortype (zirkocenen, ferroceen), toepassing (films, spuitgieten), eindgebruiksindustrie (verpakking, voedingsmiddelen en dranken, automotive), regio’s – prognose tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com