header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Medical Air Ambulance Market Top Key Vendors, Business News, Industry Outlook, Innovatietrend tegen 2022-2030

Dec 12, 2022 5:32 PM ET

Air Ambulance Marktonderzoek Toekomstinzichten

Air Ambulance Services Markt Wordt gewaardeerd op US $ 14,7 miljard in 2022 en zal naar verwachting US $ 14,24 miljard aanraken in 2030, met een CAGR van 10,6% van 2022 tot 2030.

Luchtambulances zijn een uniek type vliegtuig, dat is ontworpen om luchtmedische diensten te bereiken in noodsituaties waar medische hulp op het land tijd kost om te bereiken. Luchtambulance omvat vliegtuigen en helikopters, die zijn uitgerust met alle medische apparatuur en bedoeld zijn om medische ondersteuning te bieden op locaties die vergelijkbaar zijn met een heuveltop of op plaatsen waar ambulancediensten op de weg niet vloeiend bereiken. Het uitgebreide aantal ongevallen en andere levensgevaarlijke bedreigingen, vergelijkbaar met grote beroertes, hartaanvallen, trauma en andere soortgelijke medische aandoeningen, creëert een verhoogde vraag naar efficiënte ambulancediensten om aanwezig te zijn, wat uiteindelijk leidt tot de groei van luchtambulancediensten over de hele wereld.
Belangrijkste spelers

Enkele prominente spelers op de wereldwijde markt voor luchtambulancediensten zijn betrokken
AMR, PHI Air Medical, Babcock Scandinavian Air Ambulance, Express Air Medical Transport, REVA Inc., Lifeguard Ambulance Service LLC., Acadian Ambulance, IAS Medical Ltd., American Air Ambulance

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/7268

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt in 2021 en zal naar verwachting een grote groei van 10,8 realiseren tijdens de voorspelde duur. Noord-Amerika heeft het grootste aantal luchtambulancedienstverleners en de infrastructuur die nodig is voor medisch luchtvervoer is ook vloeiend toegankelijk. In het verlengde daarvan ondersteunt de aanwezigheid van gunstige vergoedingsprogramma’s ook de groei van deze regio. Ook wordt verwacht dat de aanwezigheid van een grote geavanceerde gezondheidszorgstructuur de marktgroei in de komende jaren zal stimuleren.
De Aziatisch-Pacifische markt zal naar verwachting de snelste groei doormaken tijdens de prognoseperiode. De aanwezigheid van ontwikkelingslanden vergelijkbaar met China, India en Japan zal naar verwachting de marktgroei in de regio Azië-Pacific stimuleren. In het verlengde daarvan kan de snelgroeiende medische toerisme-industrie in deze landen ook worden toegeschreven aan de toename van de vraag naar luchtambulancediensten in deze regio.

Marktsegmentatie

De markt voor luchtambulancediensten is gesegmenteerd op basis van type, servicemodel, toepassing en eindgebruiker. De groei van deze segmenten helpt u bij het analyseren van magere groeisegmenten in de industrieën en geeft de gebruikers een waardevol marktoverzicht en marktinzichten om hen te helpen bij het vormen van strategische beslissingen voor de identificatie van kernmarkttoepassingen.
Op basis van het type is de markt voor luchtambulancediensten gesegmenteerd in vliegtuigen met vaste vleugels en vliegtuigen met roterende vleugels.
Op basis van het servicemodel is de markt gesegmenteerd in ziekenhuisgebaseerd, door de overheid gerund en zelfvoorzienend.
Op basis van de toepassing is de markt opgesplitst in inter-facility, reddingshelikopterdiensten, orgaantransplantatielogistiek en andere.
Op basis van eindgebruikers is de markt voor luchtambulancediensten gesegmenteerd in binnenlandse medische redding in de lucht en internationale medische redding in de lucht.

Volledig rapport @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/air-ambulance-services-market-7268

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Medical Air Ambulance Market,Medical Air Ambulance Market Size,Medical Air Ambulance Market Share,Medical Air Ambulance Market Trend,Medical Air Ambulance Market Analysis,Medical Air Ambulance Market Growth,Medical Air Ambulance Industry,Medical Air Ambulance Market Outlook,Medical Air Ambulance Market Insight