header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Groeiende offshore-activiteiten om de MRO-markt voor helikopters tegen 2030 te stimuleren door topspelers, innovatietrend, bedrijfsgroei.

Dec 13, 2022 8:00 PM ET

Toekomstige inzichten in marktonderzoek

De MRO-markt voor helikopters zal naar verwachting usd 12,34 miljard bereiken in 2030 in de prognoseperiode, met een CAGR van 4,55%.

De bedrijfsuitbreiding zal naar verwachting worden aangewakkerd door het toenemende gebruik van commerciële helikopters en de outsourcing van MRO-diensten. De belangrijkste reden voor het bevorderen van de uitbreiding van de MRO-activiteiten voor civiele helikopters is de stijgende wereldwijde vraag naar civiele helikopters. Tal van factoren, waaronder de toename van offshore-activiteiten, een groter gebruik door wetshandhavingsorganisaties, zoek- en reddingsoperaties en evacuatie van medische situaties, kunnen verantwoordelijk zijn voor deze behoefte. De behoefte aan MRO-diensten zal zich ontwikkelen als gevolg van de toename van de vraag naar civiele helikopterdiensten, wat de groeivooruitzichten voor de wereldwijde MRO-civiele helikopterdiensten gedurende de prognoseperiode zal stimuleren.

De belangrijkste drijfveer voor de uitbreiding van de helikopter MRO-sector is de stijgende vraag naar helikopters op wereldwijde schaal. De behoefte aan MRO-diensten zal zich ontwikkelen als gevolg van de toename van de vraag naar civiele helikopters, wat op zijn beurt de groeimogelijkheden voor de wereldwijde MRO-helikopterdienstenmarkt gedurende de prognoseperiode zal stimuleren.

Gratis voorbeeldrapport @ https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/8523

 Belangrijkste spelers

Airbus SAS (Nederland), Textron Inc. (VS), MTU Aero Engines AG (Duitsland), Honeywell International Inc. (VS), Safran SA (Frankrijk), Rolls-Royce Holdings PLC (VK), StandardAero (VS), Leonardo SpA (Italië), United Technologies Corporation (VS)

Regionale evaluatie

Azië-Pacific, Noord-Amerika, Europa en de rest van de wereld zijn de vier belangrijkste gebieden die deel uitmaken van het geografische overzicht van de wereldwijde helicopter MRO-markt. De Verenigde Staten domineren de markt in Noord-Amerika.

De meeste MRO-faciliteiten voor zowel commerciële als militaire helikopters bevinden zich in Noord-Amerika. Bovendien investeert het Amerikaanse ministerie van Defensie (DoD) in het moderniseren van zijn huidige helikoptervloot naarmate de aard van oorlogsvoering blijft veranderen. De regionale vraag zal naar verwachting een CAGR van 3,97 procent hebben gedurende de projectieperiode. het groeiende gebruik van door turbines aangedreven privéhelikopters in deze regio.

De robuuste economische groei van Noord-Amerika zal de vervanging aanmoedigen van verouderde vliegtuigen die in veel industrieën worden gebruikt, waaronder toerisme, offshore-operaties, zoek- en reddingsmissies en andere activiteiten. Deze vervanging van verouderde vliegtuigen zou de vooruitzichten voor de ontwikkeling van de vraag bevorderen. Hoewel Canada zich heeft ingespannen om geavanceerde MRO-diensten te creëren, controleert de VS over het algemeen de Noord-Amerikaanse activiteiten. Bovendien, als gevolg van het groeiende gebruik van civiele turbine-aangedreven helikopters in de regio.

Marktsegmentatie

  Type, helikoptertype, toepassing en regio werden gebruikt om de wereldwijde MRO-markt voor helikopters te segmenteren.

Op soort

De markt was verdeeld in vier typen, waaronder zwaar onderhoud casco, motor, component en lijnonderhoud. Helikopters hebben zowel kleine als grote onderdelen nodig voor het onderhoud van het apparaat. Omdat reserveonderdelen en subsystemen van helikopters direct beschikbaar zijn, zijn de reparatiekosten van componenten lager dan die in verband met andere vormen van onderhoud.

 Op helikoptertype

De helikopterindustrie was verdeeld in drie categorieën op basis van type: lichte helikopters (3,1 ton), middelgrote helikopters (3,1-9,0 ton) en grote helikopters (>9,0 ton). Meer dan 9 ton kan worden vervoerd door zware helikopters. Het leger gebruikt deze helikopters over het algemeen om soldaten, wapens en artillerie te verplaatsen. Grote helikopters vereisen routinematig MRO-onderhoud vanwege hun grote laadgroottes. Als gevolg hiervan wordt verwacht dat de categorie zware helikopters (>9,0 ton) gedurende de geprojecteerde periode een CAGR van 5,81 procent zou zien.

Toepassing gebruiken

De industrie is verdeeld in civiele en militaire toepassingen. De behoefte aan MRO-diensten voor civiele helikopters is toegenomen als gevolg van de groeiende vraag naar commerciële helikopters.

Blader door het volledige rapport op @ https://www.marketresearchfuture.com/reports/helicopter-mro-market-8523

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail:[email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Helicopter MRO Market,Helicopter MRO Market Size,Helicopter MRO Market Share,Helicopter MRO Market Growth,Helicopter MRO Market Trend,Helicopter MRO Market Analysis,Helicopter MRO Market Outlook,Helicopter MRO Market Insight,Helicopter MRO Industry,Helicopter MRO Market 2030