header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Mixed Reality-markt zal naar verwachting USD 9,21 miljard bereiken bij een gezonde CAGR van 43,28% in 2030 – Rapport van Market Research Future (MRFR)

Dec 13, 2022 2:00 PM ET

Marktonderzoek Toekomstinzichten

Volgens marktonderzoek future insights analyse, zal de wereldwijde mixed reality markt naar verwachting een CAGR van 43,28% registreren van 2022 tot 2030 en een waarde hebben van meer dan USD 9,21 miljard in 2030.

Het groeiende gebruik van mixed reality drijft voornamelijk de wereldwijde mixed reality-markt in de gaming- en entertainmentsector om realistische games te ontwikkelen en gebruikers meeslepende ervaringen te bieden. De vraag naar het product wordt ook gedreven door het groeiende gebruik van MR in de onderwijssector om leren interactiever te maken door 3D-afbeeldingen en infographics te gebruiken om ideeën beter te begrijpen. Bovendien bevorderen de aanzienlijke investeringen in hardware, platforms en software-ecosystemen om flatscreens en toetsenborden te vervangen door nieuwe paradigma’s voor samenwerking en communicatie de uitbreiding van de industrie. Bovendien stimuleert de groeiende toepassing van mixed reality in architectuur en interieurontwerp om de workflow-efficiëntie te verbeteren en supply chains te standaardiseren de groei in de internationale industrie. Een ander belangrijk groeibevorderend element is het toenemende gebruik van MR in wearables voor verschillende veldoperaties, zoals onderhouds- en leveringsdiensten. Bovendien voedt het groeiende gebruik van mixed reality in de gezondheidszorg om eersteklas ondersteuning te bieden aan artsen en medische professionals bij diagnose, training, operaties, behandelingen en revalidatie de marktuitbreiding.

Klik hier om een voorbeeld van een Premium-rapport te krijgen: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1766 

Reikwijdte marktrapport: 

Parameter Bijzonderheden
Omzetprognose in 2030: USD 9,21 miljard
Groei: CAGR van 43,28% van 2022 tot 2030
Prognoseperiode: 2022 -2030
Rapportdekking Omzetprognose, concurrentielandschap, groeifactoren en trends

 

Regionale analyse

Noord-Amerika domineerde de markt voor mixed reality in 2021. Dit wordt veroorzaakt door een toename van het gebruik van mixed reality-technologie-apparaten en de introductie van ondersteunend beleid dat de adoptie van 5G-technologie en kunstmatige intelligentie aanmoedigt. Vanwege de groeiende acceptatie van technologisch geavanceerde oplossingen en de toegenomen nadruk op digitalisering en kunstmatige intelligentie, zijn de Verenigde Staten de grootste markt voor mixed reality in Noord-Amerika.

Azië-Pacific zal naar verwachting ervaren. Opkomende economieën zoals China en India hebben een toename waargenomen in de acceptatie van geavanceerde technologieën, een uitbreiding van downstream-industrieën en een toename van de proliferatie van smartphone-apparaten. De industrie voor mixed reality heeft hiervan geprofiteerd omdat het zich in het gebied heeft uitgebreid. Bovendien wordt verwacht dat het gebruik van mixed reality in onderwijstechnologieën de uitbreiding van de mixed reality-markt in de regio Azië-Pacific zal versnellen.

Marktsegmentatie

De wereldwijde markt voor slimme kantoren is gesegmenteerd in componenten, apparaatcategorieën en toepassingen.

Op basis van het gebruik van componenten is de markt opgesplitst in hardware- en softwaredivisies. De softwarecategorie was in 2021 goed voor het grootste marktaandeel. Software voor mixed reality versnelt de productie voor bedrijven van elke omvang vanwege de toenemende behoefte aan services, waaronder installatie, ondersteuning, onderhoudstraining en andere gerelateerde aspecten van mixed reality. De toename van de vraag naar verschillende adviesdiensten in eindgebruiksindustrieën voor risicobeheer en het identificeren van groeipotentieel voor toekomstige ontwikkeling kan verantwoordelijk zijn voor de groei van het segment. Aan de andere kant wordt verwacht dat de hardwarecategorie aanzienlijk zal groeien. Dit komt omdat er geavanceerde hardware voor mixed reality is ontwikkeld, waaronder sensoren, processors en displays.

De markt is verdeeld in bekabelde en draadloze segmenten op basis van het type apparaat. De draadloze categorie was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de mixed reality-markt vanwege voordelen zoals aanpassingsvermogen, draagbaarheid en uitbreidbaarheid. Een grote toename van de internetpenetratie, een toename van het gebruik van het internet of things en een stijgende vraag naar draadloze netwerken in smartinfrastructuuropbouw zijn allemaal factoren die de marktuitbreiding gedurende de projectieperiode ondersteunen.

Segment overzicht:

De mixed reality markt is gesegmenteerd op basis van toepassing, regio, componenten en product. 

Per toepassing:

Per toepassing is de mixed reality-markt onderverdeeld in: 

  • Gaming
  • Architectuur
  • Vermaak
  • Militair
  • Productie
  • HET 
  • Onderwijs
  • Automotive
  • Geneeskundig 

 

Blader door volledige rapportdetails: https://www.marketresearchfuture.com/reports/mixed-reality-market-1766 

De markt is onderverdeeld in vier categorieën op basis van toepassing: lucht- en ruimtevaart & defensie, architectuur, entertainment & gaming, en medisch. De categorie entertainment &gaming was in 2021 goed voor het grootste omzetaandeel in de markt voor mixed reality. De toenemende behoefte van gebruikers aan innovatie drijft entertainment- en gamingbedrijven ertoe om te investeren in MR-technologie, die naar verwachting de marktgroei zal versnellen. Mixed reality wordt vaak gebruikt op andere gebieden, zoals onderwijs, om studenten en docenten te betrekken. Instructeurs kunnen deze tools gebruiken om kennis over te dragen aan studenten zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn. Mensen houden van gamen en steeds meer mensen zijn ontvankelijk voor legaal gokken. Daarnaast ondersteunend zijn lokale overheden, en het aanbod zal uiteindelijk overeenkomen met de vraag.

Check Korting: https://www.marketresearchfuture.com/check-discount/1766 

Belangrijkste spelers

Enkele van de belangrijkste marktspelers zijn HTC Corporation, Intel Corporation, Magic leap, Inc., Microsoft Corporation, Facebook, Eon Reality, Inc., Google Inc., Samsung Electronics Co. Ltd., Seiko Epson Corporation, Meta Company, Accenture PLC, Sony Corporation, Microsoft Corporation, HP Development Company LP, Dell Technologies Inc., Magic Leap Inc, Amber Garage en Occipital Inc.

Andere trending rapporten: 

Data Analytics Markt

5G-infrastructuurmarkt

Quantum Computing Markt

IoT-platformmarkt

Over Market Research Future:

Market Research Future (MRFR) is een wereldwijd marktonderzoeksbureau dat trots is op zijn diensten en een complete en nauwkeurige analyse biedt met betrekking tot diverse markten en consumenten over de hele wereld. Market Research Future heeft als onderscheidend doel om de optimale kwaliteit van onderzoek en granulair onderzoek aan klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt bij het beantwoorden van uw belangrijkste vragen.

Contact:

Market Research Future (onderdeel van Wantstats Research en Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5e verdieping
New York City, NY 10013
Verenigde Staten van Amerika
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764 (Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Internet: https://www.marketresearchfuture.com

Contactgegevens:

Contact:

Market Research Future (Part of Wantstats Research and Media Private Limited)
99 Hudson Street, 5Th Floor
New York, NY 10013
United States of America
+1 628 258 0071 (US)
+44 2035 002 764 (UK)
Email: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com
Web: https://www.marketresearchfuture.com
Keywords:  Mixed Reality Market Share,Mixed Reality Market Size,Mixed Reality Market Growth,Mixed Reality Market Analysis,Mixed Reality Market,Mixed Reality