header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Blisterverpakkingsmarktgrootte, booming aandeel, uitgebreide analyse door toonaangevende spelers: Berry Plastics, DuPont, Albee, Mitsubishi Chemical Holdings, Steripack

Dec 13, 2022 5:00 PM ET

De blisterverpakkingsmarkt zal naar verwachting in 2027 USD 21 miljard waard zijn, met een CAGR van 7% tijdens de prognoseperiode (2021 – 2027), De markt werd in 2020 gewaardeerd op USD 21,3 miljard.

De blisterverpakkingsmarkt is een markt voor plastic verpakkingen die een ruimte omvat die in grote aantallen wordt gebruikt in de farmaceutische industrie. Het bestaat uit een thermogevormde kunststof en een papieren aluminiumfolie op de achterrug. Deze verpakking beschermt het product tegen hitte, UV-stralen, vochtigheid en vervuiling door de vreemde deeltjes van de buitenwereld. De geavanceerde gespecialiseerde blisterverpakking is steriel en beschermt de medicijnen en producten tegen externe bacteriële of virale besmetting. De blisterverpakkingsmarkt wordt uitgebreid uitgeoefend in consumentengoederen, farmaceutische producten, voedingsmiddelen, dranken, medicijnen, verpakkingsspeelgoed, enz., Waardoor de enorme vraag naar blisterverpakkingen escaleert. Farmaceutica zijn de sturende toepassing in vergelijking met andere.

Blisterverpakkingsoplossingen, die worden geproduceerd van gegoten plastic componenten die meestal aan een stuk papier of metaal worden bevestigd, worden gebruikt om items zoals tablets en hoogvolume, laaggeprijsde consumentenelektronica te verpakken. Dit soort verpakkingen maakt voornamelijk gebruik van drie elementen plastic substraten als vormfilm, papier en karton of metaal als ladingmaterialen. In vergelijking met vergelijkbare verpakkingsopties heeft dit soort verpakkingen verschillende voordelen, waaronder betaalbaarheid, gebruiksgemak, bescherming voor elk klein verpakt materiaal en andere. In de gezondheidszorg worden blisterverpakkingen toegepast op verpakte farmaceutische producten en medische apparatuur.

Door de behoefte aan handige en fraudevrije verpakkingen te bevorderen, is de vraag naar blisterverpakkingen toegenomen. Daarnaast nemen blisterverpakkingen minder winkelschapruimte in beslag en weinig middelen voor verpakking, hoewel deze verpakking tegen lage kosten verkrijgbaar is. De frequentie van welvaartsziekten, de vergrijzende bevolking, het stimuleren van de vraag naar een generiek medicijn en strikte wettelijke vereisten zijn enkele factoren die de markt voor blisterverpakkingen hoeden.

Voorbeeldexemplaar van rapport downloaden: https://www.marketresearchfuture.com/sample_request/1181

Regionale analyse

De wereldwijde blisterverpakkingsmarkt is verdeeld in vijf regio’s; Noord-Amerika, Azië-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en het Midden-Oosten en Afrika.

Azië-Pacific zal naar verwachting de hoogste CAGR in de markt registreren voor zijn bliksemuitbreiding van eindgebruikssectoren zoals gezondheidszorg, voedsel, consumenten en industriële goederen. Het Midden-Oosten en Afrika domineert deze markt voor hun betere gezondheidszorgdiensten en de verkoop van OTC-geneesmiddelen handhaaft een CAGR van 9%. In Noord-Amerika stappen fabrikanten over op blisters van plastic containers om betere bescherming en patiëntenzorg te bieden.

Europa, een van de belangrijke regio’s in de maakindustrie, bevat consumentengoederenbedrijven die toonaangevende fabrikanten van voedingsmiddelen zijn, zoals Nestle en HUL. India pronkt naar schatting met het snelste groeipercentage van 7,9% van 2021 tot 2028. Dit komt door de toenemende investeringen in de gezondheidszorgsector van de regio, samen met de bewonderende overheidssteun voor de uitbreiding en vooruitgang van de farmaceutische industrie in het land. Ook de groeiende last van chronische ziekten onder de bewoners is een andere substantiële factor die de groei van de markt in het land ondersteunt.

Vraag om maatwerk: https://www.marketresearchfuture.com/ask_for_customize/1181

Marktsegmentatie

De wereldwijde blisterverpakkingsmarkt is gesegmenteerd in de volgende typen;

Op type

  • Gekaarde blisterverpakking
  • Clamshell Blister verpakking
  • Blisterverpakking voor consumentengoederen

Per toepassing

  • Farmaceutische producten
  • Eten & drinken
  • Consumptiegoederen
  • Anderen

Door productiemethoden

  • Thermovormen
  • Koudvervormen

Op materialen

  • POLYVINYLCHLORIDE
  • PVDC
  • COC
  • Koude vorm folie
  • Anderen

Hoofdrolspelers

De prominente belangrijkste spelers op de wereldwijde blisterverpakkingsmarkt zijn Valley Industries, Bemis, Berry Plastics, DuPont, Albee, Mitsubishi Chemical Holdings, Steripack, DOW Chemical, Amcor Limited, Constantia Flexibles en anderen

Lees de volledige samenvatting van het rapport: https://www.marketresearchfuture.com/reports/blister-packaging-market-1181

Gerelateerd rapport

Shape Memory Alloys Markt Informatie: per type (nikkeltitaan, Cu-Al-Ni, Cu-Zn-Al), per toepassing (superelastisch, actuatoren, beperkt herstel, frangible, trillingsdempers, schokdempers), per eindgebruiksindustrie (biomedische, vliegtuigen, ruimtevaartuigen, transport, elektrische apparaten, bouw &behuizing, onderzeese, warmwatervoorziening) en per regio – Prognose tot 2030

Flexibele epoxyharsmarkt Informatie: per type (gemodificeerd urethaan, gemodificeerd rubber, dimerzuur), toepassing (primer, composieten, lijmen, halfgeleiders), eindgebruiksindustrie (verven & coatings, bouw, automotive, Electrical &Electronics) – Forecast tot 2030

Koolwaterstof oplosmiddelen Markt Onderzoeksrapport, per type (alifatische nafta, minerale sprit, heptaan, hexaan en andere) en aromatisch), per toepassing (verven , coatings, reinigen en ontvetten, kleefstoffen, spuitbussen, rubber en polymeer, drukinkten, farmaceutische producten, landbouwchemicaliën en anderen) – Voorspelling tot 2030

Polymeer beton markt Informatie: Per klasse (PC, PMC, PIC), Type polymeer (Epoxy, Polyester, Vinyl, Acrylaat), Toepassing (Asfaltverharding, Gebouw &Onderhoud, Industriële Tanks, Geprefabriceerde drainagekanalen), En Regio- Voorspelling tot 2030

Over Market Research Future:

Bij Market Research Future (MRFR) stellen we onze klanten in staat om de complexiteit van verschillende industrieën te ontrafelen via ons Cooked Research Report (CRR), Half-Cooked Research Reports (HCRR), Raw Research Reports (3R), Continuous-Feed Research (CFR) en Market Research &Consulting Services.

Mrfr team hebben het hoogste doel om de optimale kwaliteit marktonderzoek en inlichtingendiensten aan onze klanten te bieden. Onze marktonderzoeksstudies naar producten, diensten, technologieën, toepassingen, eindgebruikers en marktspelers voor wereldwijde, regionale en nationale marktsegmenten stellen onze klanten in staat om meer te zien, meer te weten en meer te doen, wat helpt om al hun belangrijkste vragen te beantwoorden.

Om op de hoogte te blijven van de technologie en het werkproces van de industrie, plant MRFR vaak ontmoetingen met de experts uit de industrie en industriële bezoeken voor zijn leden van onderzoeksanalisten.

Contact:

Marktonderzoek Toekomst®

99 Hudson Street,5e verdieping

New York City, New York 10013

Verenigde Staten van Amerika

 Telefoon: 1 628 258 0071 (US) 44 2035 002 764 (UK)

E-mail: [email protected]

Website: https://www.marketresearchfuture.com

 

Contact:
Marktonderzoek Toekomst®
99 Hudson Street,5e verdieping
New York City, New York 10013
Verenigde Staten van Amerika
Telefoon:
1 628 258 0071 (VS)
44 2035 002 764(Verenigd Koninkrijk)
E-mail: [email protected]
Website: https://www.marketresearchfuture.com


Keywords:  Blister Packaging,Blister Packaging Market,Blister Packaging Industry